Kz Anneleri gelin bizde coalm

Ne zamandır şiirleşmiyoruz .Bakın bu çok güzel.EE hz MEZLANA yazarda insanın ruhuna hitab etmezmi hiç......
Sonsuz bir karanlığın içinden doğdum.
Işığı gördüm, korktum.
Ağladım.
Zamanla ışıkta yaşamayı öğrendim.
Karanlığı gördüm, korktum.
Gün geldi sonsuz karanlığa uğurladım sevdiklerimi...
Ağladım.
Yaşamayı öğrendim.
Doğumun, hayatın bitmeye başladığı an olduğunu;
aradaki bölümün, ölümden çalınan zamanlar olduğunu
öğrendim.

Zamanı öğr...endim.
Yarıştım onunla...
Zamanla yarışılmayacağını,
zamanla barışılacağını, zamanla öğrendim...
İnsanı öğrendim.
Sonra insanların içinde iyiler ve kötüler olduğunu...
Sonra da her insanin içinde
iyilik ve kötülük bulunduğunu öğrendim.
Sevmeyi öğrendim.
Sonra güvenmeyi...
Sonra da güvenin sevgiden daha kalıcı olduğunu,
sevginin güvenin sağlam zemini üzerine kurulduğun
Sonra dozunda acının, yemeğe olduğu kadar hayata da
"lezzet" kattığını öğrendim.
Her canlının ölümü tadacağını,
ama sadece bazılarının hayatı tadacağını öğrendim.

Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim.
Olur ya ...
Kalp durur ...
Akıl unutur ...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur ....
MEVLANA

off ya bi ton yazı yazdım elektrikler kesildi hepsi gitti.:KK4:

Çokta neşeli neşeli yazmıştım.Neyse ne yazdığımı yazim bari.
Benim yeni evliler geldi yine bende doğru gittim yapıştırma kağıtlar ve duvar kağıtları aldım.Yiğenim çok beceriklidir.Verdim önüne dedim kalk kızcemin odasını yenilicez.:KK66:İkilietmedi sağ olsun .Bebişimin odası ve dolapları pembeydi.Eee artık o bir ergen pembe pembe olmaz.Hemen işe giriştik yapıştırma kağıtlarla dolabın pembe yerlerini akça ağaca çevirdik.
Bembeyaz duvar kağıtlarıyladaoda süper oldu.:KK69::KK69: yep yeni bir oda oldu
Teyzeleri artık aksesuarlarda sizden hediye kabul edilir :KK52: ya arkadaşlar o yapıştırma kağıtları ne mükemmel bişey sanki dolabı tamamen değiştirdik hiç anlaşılmıyo.Bilmeyen fark edemez
Acaba mutfak dolaplarınıda mı yenilesem onlarla :KK61:

Ama çok yoruldum bu günde evi kırkladım.:21:
emelim nerdesin yineeee

off ya bi ton yazı yazdım elektrikler kesildi hepsi gitti.:KK4:

Çokta neşeli neşeli yazmıştım.Neyse ne yazdığımı yazim bari.
Benim yeni evliler geldi yine bende doğru gittim yapıştırma kağıtlar ve duvar kağıtları aldım.Yiğenim çok beceriklidir.Verdim önüne dedim kalk kızcemin odasını yenilicez.:KK66:İkilietmedi sağ olsun .Bebişimin odası ve dolapları pembeydi.Eee artık o bir ergen pembe pembe olmaz.Hemen işe giriştik yapıştırma kağıtlarla dolabın pembe yerlerini akça ağaca çevirdik.
Bembeyaz duvar kağıtlarıyladaoda süper oldu.:KK69::KK69: yep yeni bir oda oldu
Teyzeleri artık aksesuarlarda sizden hediye kabul edilir :KK52: ya arkadaşlar o yapıştırma kağıtları ne mükemmel bişey sanki dolabı tamamen değiştirdik hiç anlaşılmıyo.Bilmeyen fark edemez
Acaba mutfak dolaplarınıda mı yenilesem onlarla :KK61:

Ama çok yoruldum bu günde evi kırkladım.:21:
emelim nerdesin yineeee[/QUOTE

geldimmmmmmmmmmmmm
burdayım canmm eee ben çalışan bayanım artık unuttun galiba senin
olduğun satte ben uyumuş oluyorumm:KK52::KK52:
nasılsın canımmm ohh gözün aydın gelmiş senin çiftler
cnm bu yapışkanlı kağıtlar süper bir şeyyy bende beyaz olan sehbamı gri
renkle kapladım tv me uygun olsun diye (eşim yaptı tabiki:KK54:) süper olduu
kimse anlamadı bile şimdi çamaşır makinemle bulaşık makinemi yenilicem gri olanlardan
istiyorum ama buzdolabım beyaz ve yep yeni bende hepsi uyumlu olsun istiyorum
ee kocişim soğolsun buzdolabınıda yapışkanlı gri kağıtla yaparım ben dedi sağolsun
yapcez inş ohh ne güzell temizlikte yapmışın benim temizlik günüm pazar
işte böyle cnm benden havadisler aynı değişen bir şey yok şu an hayatımızda:KK16::KK16:

kızlar naber.. nasılsınız.. özledim sizi ya..düzenli uğrayalım ama lütfen :KK43:

Hayırlı cumalarr kızanneleri nasılsınız bakalımmm,biz iyiyiz çok şükürrr...
rosemmcim yeni renklerini odasının güle güle kullansın meleğimizzz,
ya bu ergen annesi olmak fena birşey ya bende 2side birden giriyor delirceeemmmm:KK52::KK52:
vaveylacımm nasılsın canımmm:KK16::KK16:
emelcim sen nasılsın tatlım taha nasılll:KK16::KK16::KK16:

kızlar naber.. nasılsınız.. özledim sizi ya..düzenli uğrayalım ama lütfen :KK43:
selam cnmm nasılsınn ayol topiğe kimsenin
uğradığı yokki
ben her gün geliyorum kimse olmayınca çıkıyorum evet
lütfen eskisi gibi toplanalım:2::2:

Hayırlı cumalarr kızanneleri nasılsınız bakalımmm,biz iyiyiz çok şükürrr...
rosemmcim yeni renklerini odasının güle güle kullansın meleğimizzz,
ya bu ergen annesi olmak fena birşey ya bende 2side birden giriyor delirceeemmmm:KK52::KK52:
vaveylacımm nasılsın canımmm:KK16::KK16:
emelcim sen nasılsın tatlım taha nasılll:KK16::KK16::KK16:
canımmm kamilemmmm nasılsın tatlım
yoksun uzun zamandırr valla allah kolaylık versin cnm zor bir
dönem sizin için ergen dönemi
valla cnm ben iyiç işteyim tahada iyi çok şükür bir sıkıntımız yokk çok öpüyorum tatlımm:KK54::KK54:

ben de iyiyim emel..saat werelim herkes o saatte burada olsun :) gelmeyeni ne yapsak bilemedim :97:

amanda aman herkesciklerde yazmış.Vaveylam gelmiş .Lady mizde gelmiş.Kamilem lütfetmiş:KK1:(kendisi pc başında ama bize zaman ayıramıyor hiç).Emel im sen önceden keşfetmişsin bu kağıtlarıda bizden gizlemişsin heeee:KK20: Tabii gelip sehpanı inceliycez diye dimiiii..

vaveyla cığım nasılsın sanki baya iyisin gibi geldi banada pek sevindim.örgü işleri nasıl gidiyor hani benim şapka :87:

Kamilem ergen işleri zor hakikaten ama bak artık ladymiz var beden büyük o yol gösterecek bizlere.
Ya kızlar ebrumda bi geldi yine kayboldu özledim valla.:KK43:

iyi gecelerrr canlarımmm nasılsınızz bakayımmmm,
rosemmm yine yakaladım senii,pc başındayım evette size zaman ayırmamak değil aslında girip bakıyorum ama kimsecikler olmuyor bende pek yazmıyordumm :KK17:

emelcim sağol canımmm idare edeceğiz artık cadıları bir süre,:KK9:

ladycim sen bze tüyo verirsin artık:nazar:

amanda aman herkesciklerde yazmış.Vaveylam gelmiş .Lady mizde gelmiş.Kamilem lütfetmiş:KK1:(kendisi pc başında ama bize zaman ayıramıyor hiç).Emel im sen önceden keşfetmişsin bu kağıtlarıda bizden gizlemişsin heeee:KK20: Tabii gelip sehpanı inceliycez diye dimiiii..

vaveyla cığım nasılsın sanki baya iyisin gibi geldi banada pek sevindim.örgü işleri nasıl gidiyor hani benim şapka :87:

Kamilem ergen işleri zor hakikaten ama bak artık ladymiz var beden büyük o yol gösterecek bizlere.
Ya kızlar ebrumda bi geldi yine kayboldu özledim valla.:KK43:

iyi gecelerrr canlarımmm nasılsınızz bakayımmmm,
rosemmm yine yakaladım senii,pc başındayım evette size zaman ayırmamak değil aslında girip bakıyorum ama kimsecikler olmuyor bende pek yazmıyordumm :KK17:

emelcim sağol canımmm idare edeceğiz artık cadıları bir süre,:KK9:

ladycim sen bze tüyo verirsin artık:nazar:

ben de iyiyim emel..saat werelim herkes o saatte burada olsun :) gelmeyeni ne yapsak bilemedim :97:
selam mileettttttttttttttt
anam herkes gelmiş ne güzelll haklısın vaveylamm gelmeyene
ağır bir ceza verelim kamilemmm gülayyımmm valla o kağıtları ben burda okudum hemen gittim koçtaştan aldım ve yaptık süper bir şey vallahii
ya gülzeyno ya noldu o da hiç uğramaz oldu yahuu:KK37::KK37:

selam kızlar.. :KK9::KK9:

Sizlere güzel haberlerim var:87:
ÜZerinde durduğumuz bir ev vardı.Bu akşam aradılar ve anlaştığımızı evi satacaklarını söylediler:nazar::KK64:.Çok şükür Allahıma çok sevindim.Gerçi yine içinde oturamıycam kiraya vericem ama olsun en azından bana faydası dokunacak diye ümit ediyorum.Birde bi iş yeriyle görüşüyorum sanırım oda olacak gibi :KK1:

selam kızlar.. :KK9::KK9:

Sizlere güzel haberlerim var:87:
ÜZerinde durduğumuz bir ev vardı.Bu akşam aradılar ve anlaştığımızı evi satacaklarını söylediler:nazar::KK64:.Çok şükür Allahıma çok sevindim.Gerçi yine içinde oturamıycam kiraya vericem ama olsun en azından bana faydası dokunacak diye ümit ediyorum.Birde bi iş yeriyle görüşüyorum sanırım oda olacak gibi :KK1:

canımmmm gülayımmm
nasılsın tatlımm ohh ne kadar güzel haberlen bunlarr
hayırlı uğurlu olsun cnm benimm
bizde yaza düşünüyoruz ev almayı inşş
rabbim herkese nasip ederrr
olsun cnm kirada olsa bile çok faydası olucaktır sizeçok öpüyorum canım senii

X