Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kamilem ben iyim kendi adımaslmm kızlar nasılsınızzzz
madre hoşgeldin aramıza allah bağışlasın meleğini
allah bağoşlasın canım hepimizin evletlarını bende işe başladım 2 ay oldu oğluşuma annem bakıyo şimdilik herşey yolunda :1hug::1hug:Hosbuldum izabelle:1hug:aranizda olmak cok keyifl iopuyorumnanaktan
benimde kizim 4 yasinda teyzesi
bizde sizi öptükopuyorumnanaktan
çok güzel canımmOrada ben varım
Göklerde, baktığın yerde
Yıldız yıldız
Orada ben varım
Yürüdüğün yerde
Yapayalnız
Orada ben varım
Uyuduğun yerde, yanında
Kıpırtısız
Orada ben varım
Sevdiğin, sevildiğin yerde
Yalansız
...............
Orada ben varım
Orada
Sensiz
Ümit Yaşar Oğuzcan
geçmiş olsun canımm taha iyi teyzesialıştı hiç sorun çıkarmadı sağolsun öperim teyzesi öpmemmiŞeniziyi sayılırım ızabellacımmm alerjiyle uğraşıyorum bu aralarrrr
birde dün pcyi yarı yarıya çökerttim sadece nete girilebiliyor format atılana kadar idare edeceğim böylekaydirigubbakcemile3
taha böcüğümüz nasıl alıştımı işe gitmene benim için öp olur mu annesi böcüğümüzüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
of kamilem yaaa şimdi bu yapılrmı tam yemek satimde geliyo ağzımın suları aktı resmen ellerine sağlıkkkkkkk:lepi::lepi:
topiği azcık canlandıralımmm kaydirigubbakcemile3
cok dogru söylemissin rosemm... hayalet gibiydim kaydirigubbakcemile3
ilk bas cok karisik geldi cok konu var.. nerden nasil baslasam diye diye bu güne sarkti kaydirigubbakcemile3
okumak ve takip etmele gecirdim zamani simdi yazmaya, bende araniza katilmaya karar verdim.. kaydirigubbakcemile5
araniza hosgeldim:1hug:
kahve kokusuna bakalım kimler gelecekkkkaydirigubbakcemile3