Kz Anneleri gelin bizde coalm

kızlar biliyosunuz kırmızı sebzelerde koruyuculuk özelliği var.kırmızı lahanayı rendeleyin havuçla salata yapın.Sonra kırmızı biber yedirin bi şekilde.Mesela ben sadece kırmızı biberden dolma yapıyorum çok lezzetli oluyo.Deneyin mutlaka benide anarsınızsırnaşık şey

kızlar biliyosunuz kırmızı sebzelerde koruyuculuk özelliği var.kırmızı lahanayı rendeleyin havuçla salata yapın.Sonra kırmızı biber yedirin bi şekilde.Mesela ben sadece kırmızı biberden dolma yapıyorum çok lezzetli oluyo.Deneyin mutlaka benide anarsınızsırnaşık şey
ah canım bir yedirebilsem keşkee mandalina bile yemiyo sıkıyorumda zorla suyunu içirmeye çalışıyorumm canım bende yapıyorum kırmızıbiber dolması gerçekten çok güzel oluyor bencede deneyinn:roflol:

Gecmiş olsun canım Aman sakın mamaya aldanma cünkü anne sütünün koruyucu etkiside var biliyorsun
Hastalık süresince emzirmen daha iyi olacaktır kolay gelsin

Aynene canım bende bizimkilere bol bol c vitamininden zengin meyve ve sebzelerden yediriyorum su anda hastalar ama masallah ayaktan geciriyorlar keyifleride gayet iyi
saol tatlım evet mamalrda artık sandığımız kadar masum değil ama kızım beni öle hevesli emmiyo bazen zorla emziriyorum emsin diye ama emen bi bebek değil bu hastalığında dahada çok bıraktı ben tamamen bırakıcağında korkuyorum inş öle bişi olmaz yoksa çok üzülürüm öle az bişi emiyor işte bakalım ne olcak iyileşince düzelir inş azda olsa her uyanışında emiyodu beni şimdi iştahsızlaştı iyice
evet canım bölesi çok iyi .Birazdanda gezmeye gidicemmmmkaydirigubbakcemile2
hi hiii yemeklerde hazır olsun gelince hiç sevmem yemek yapmayı.
çalışırkende hep geceden yapardım çok rahat olurdu.

ahh bebeğimize geçmiş olsunn zorlama annesi düzelince yer.a.s
saol canım ya inş düzlirde yer

evet canım bende alıp yapıcam kırmızı biberi severim zaten dolmasınıda bi arkadşım demişti bana yapmayı planlıyorum gerçi eşim tanımadığı yemekleri yemez aman o yemezse ben yerim cokacimcoook

hadi kızlar ben kaçtımmm doğruu misafirliğee gidimm.....sırnaşık şey
bakalım ne mamalar yapmıışlar..cokacimcoook
şaka şaka çok sevdiğim bi arkadaş.bol bol sohbet edelim...

kaydirigubbakcemile5

bende kaçtım kızlarr uyku vaktiii hepinizi çok öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende cok seviyorum kirmizi lahananin salatasini cok güzel oluyo gercektende cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook canim cekti bak CADIARZU CADIARZU

hadi kızlar ben kaçtımmm doğruu misafirliğee gidimm.....sırnaşık şey
bakalım ne mamalar yapmıışlar..cokacimcoook
şaka şaka çok sevdiğim bi arkadaş.bol bol sohbet edelim...

kaydirigubbakcemile5

git bak bakalim sen iyi alistin ev gezmelerine demi tam ev garusu oldun gaaaaaaaaaa :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
ya diger topige neden ugramiyorsunuz artik :uhm: :uhm: :uhm:

ayyy yine ben yokken muhabbet etmişlerrrr
bana gareziniz mi var sizinnnn
açık ve net söyleyi bakayımmm:KK43:((((((((((((((((
misafrim vardı bugün,pazarımda vardı koşturdum durdummm
ama güzel geçti günümmm
siz bensiz sohbetleri edin bakalımmm alıştınız tabi yokluğumaaaaa

yeni kızımız ve annesi gelmişşş hoşgelmiş sefalarr getirmişş
acil şifalarrr yeni bebişimizee aman annesi dikkat ettt

hmmm kırmızı biber dolmalarıda yapılmışşş en sevdiğim dolmadır yanında birde has yoğurtttt:))))))))))))))

günaydın kızlarr nasılsınız kısçeleriniz nasıl gene kimsecikler yok topikte

merhaba kız anneleriii hepinize güzel bir hafta sonu diliyorummmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

geliyom gidiyom kimse bişi yazmamış yaa nerdesin kız annişleri

iyi geceler cnm arkadaşlrım heinizi çok öptüm

bu arda zeyno nerde ..

iyi geceler cnm arkadaşlrım heinizi çok öptüm

bu arda zeyno nerde ..

Canım arkadasım geldim işte vefalı dostum benim
Herkese günaydınlar güzel bir hafta diliyorum
Haftasonum yogun gecti cumartesi alısverişi hallettik pazar hava güzel esim de evde cocuklara baktı bende temizlik yaptım buzdalabını sildim perdeleri camları hallettim bugünde biraz işim var ama carsıyada gitmem gerek zeynebe aldıklarımdan birinin degişmesi gerekiyo pazar işide var neyse yogunum anlayacagınız ama burayada bakmadan edemedim artık bugün beni merak etmeyin canlarım
Hepinize kolay gelsin sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm.
Dün kızımı ve arkadaşlarını sinemaya götürdüm 3 saat sürdü zilliler kitabını da okumuşlar üstelik .
yinede filmini istediler hadi kırmıyim dedim e yanlızda gönderemedim.
Ama beklemek baya sıktı beni.
kim napmış bakalımmmm..hihoyyyt

rosemmm benide götür sinemaya alacakaranlığı izlediniz değil mi bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nette yayınlanana kadar izleyemem artıkkk:KK43:((((((((((((((((
benim cadılar rahatsız biraz bugün okula göndermedimmm
zoynocumm güle güle giysinler cicilerini ne de yakışmıştırrrr
kolay gelsin canımmmm

günaydınnn şekerlerrrrr
benim cadılar bugünde evde
sizler neredesiniz bakayım benden sonra giren olmamışşş
gemiyi iyice azıya aldık anlaşılannn:KK43:(((

günaydın arkadaşlar!opuyorumnanaktan
nasılsınız?

X