Kz Anneleri gelin bizde coalm

Günaydın arkadaslar
Hepinize hayırlı arefeler dualarınızda benide unutmayın
Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum bayram süresince yokum canta hazırlıyorum ögleden sonra cıkacagız biz ilçede herkesten uzakta yasıyoruz bayramda ankaradayım dolayısıyla

bayramınhepinizin evine hayırlar getirmesini diliyorum eti ve tatlıyı cok kacırmayın :eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

bin%2Bdamla.jpg

hepinizin kurban bayramı kutlu olsun canlarımmmmŞenizŞenizŞeniz​

canım arkadaşlarım hepinizin mubarek kurban bayramı nubarek olsun..
dostluğumuz daim olsun....
Muratlarımız gerçek olsun....​
a.s.a.s.a.s.

kızzzzzlarrrrrrrrrr neredesinizzz bakalımm
bayram nasıl geçiyorrr benim telaşe ve kalabalık dönem geçtii
nette )))))))) salı sabahı yoklama varrr ona göre öpüldünüzzzzz))))))))))))))))))))))))))))))))

selam kızlarrr nasıl geçti bayram bizm güzeldi bol bol gezdikk hatta birazdan yene çıkcazz hepinizi çokk öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın günaydın günaydın:teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Nasılsınız bakalım arkadaslar herkesler nerde dün sitede sorun vardı galiba sayfalar acılmıyodu bugün yoklamayı yapabilirsin kamilececim
Bayramda bitti artık mazeret istemiyorum:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:
Umarım herkeslerin bayramı güzel gecmiştir zemuszemuszemuszemus
Hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn şekerlerrrr
gül zeyno hoşgeldin canımmm
bugün yoklama yapmaya vaktim yok tatlımmm
misafrim gelecek hazırlık yapıyorummm
buırayada b,r uğrayayım dedimmm
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

kızlar dün sorun vardı sanırım ama bugün burdayız çok şükür.Kamilem gelicekte yoklama yapacak öğlen oldu öğlennn hooopppp kalkın bakalımm hadiiiii
:dance::dance:
Kızlar bayram evet benimde çok telaşeli geçti aman aman bide orda ye burda ye tamamen midem göçmüş drumda.Bu hafta dinlendirmem lazım midemi.
E sağ olsunlar giden gelen bizim gittiklerimiz derken baya yorucuydu.Bugün şöölee güzelce bi evimi temizliyeyim içim rahat etsin sonra eski tempoma dönerim Allahın izniyle öğleden sonra pazarada çıkmam gerek yemeğim de yok.şutarafagitti

ee bakalım yoklamaya kimler katılacak sengözlerimebaksanab

gelmeyene ceza varmı kamileciğimmmmmm.:teytey::teytey:

kamilemm kamilem kim geliyo ne yaptın hazırlıklar ne...:roflol:

selam kıslarrr ayyy bende giremedim siteyee gerçi zamanında olmadı bugün temizlik yaptım hiç oturamadımm pazarımız vardı pazarada gittim anca oturabildim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- hepinizi çokk öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinizi çok özledim .
nasılsınız umarım herkesler ii dir.
kac gündür giremedim vallahı özledim sizleri am beni zeynom dişinda özleyen yokmuş.
neyse canınız sag olsun .
szleri ve meleklerinizi çok öpyorum.

Günaydın Arkadaslar
Dün ögleden sonra yine giremedim ben
Yaaa bi görüsemiyoruz ya kimseler olmuyo yada site hata veriyooookötükedihüsokötükedihüso:eek:klava::eek:klava::eek:klava:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:1no2::1no2:

kızlarr kızlarrrrrr kıııızzlllaaarrrrrrrrrrrrrrrr...............
nerdesiniz bakem roseminiz burdaaaaaaaa..........
geleni sobelerim haa...sırnaşık şeysırnaşık şey

rosemmmm sobe diyecektim ama gitmişsinn
offfffffffffffff siteye girmek bir işkenceye dönüştü yaaaaaa sayfalar açılmıyor:KK43:((((((((((((((((((

slm evet yaaa sabahtan beri giremiyorum bende siteye anca şimdi girebildimm herkes iyidir inşallahh görüşürüzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydınnn,hayırlı cumalarrrrr
bugün küçüğümün doğum günü teyzeleriii
ona hazırlık yapacağımmm sizlere seslenmeden işlere başlamak istemedimmm
görüşmek üzere öpüldünüzzz

kamilemm minik kızının doğum günü kutlu olsunn
dogumgunuyaspastasi.jpg

kamilemm minik kızının doğum günü kutlu olsunn
dogumgunuyaspastasi.jpg
teşekkr ederimm canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
harika bir pastaaaa benimkinden güzel olmuşşş düşüncen için tekrar teşekkrler canımmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Herkese güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kamilecigim melegimizin dogum günü kutlu olsun gec oldu ama site sürekli hata veriyo yazamadımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar ben bugün annemlere gidiyorum pazartesi dönüyorlar temizliğini yapıp yemekleri hazırlayacagız neyse 1 hafta yokum merak edenlere duyrulur beni özleyin kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X