- 11 Aralık 2007
- 1.974
- 0
- Konu Sahibi kSo
- #4.081
hayatım aradım ama benim tel sapıttı arama yapmıyo mesaj atmıyooo akşam bi de evden ararım artık merak ettim bende
Cok merak ettiğimizi ve selemlerımızıda söylemeyi unutma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım aradım ama benim tel sapıttı arama yapmıyo mesaj atmıyooo akşam bi de evden ararım artık merak ettim bende
canım inş sen özelden tlfnun yaz bana ben fırsat bulursam kocacıma söylerim uğrarım beş dakka bekliyon tlfnunuemell fırsat olursaa görüşelimm kızz!!!a.s
rosemm zeynooo naberrr???alkisalkisalkis
aha da benim kız uyandııı!!!gamyoncuiremsu
anam bu karıya hiç bir şey dayanamıyoki su torbası napsınn:roflol::roflol::roflol::roflol: yaaa gülaycımm sen nerde üşüttün böylr bakayımmmsıcak su torbam patladı (dayanamadı bana)sıcak bişeyler içmiycem işteee(yapanım yok)
eee geriye sen kaldın iştee hi hiii hadi hadi ısıt arkadaşınııı:1hug:
(ayy size takılmayı özlemişim ayolcuğumm:dance::dance:)
anam bu karıya hiç bir şey dayanamıyoki su torbası napsınn:roflol::roflol::roflol::roflol: yaaa gülaycımm sen nerde üşüttün böylr bakayımmm
tamam emell!
rosem ebruya ben de selam söylee!!
ben kaçıyorum kız durmuyoo öptümm hepinizii!!!Şeniz
napim sende az gezzz anasını satayım karı işten çıktı hep özler olduk beee gezentee:lepi::lepi::lepi:kız izabella bak zeynom ne güzel ısıttı acıkta sen ısıtsana laf sıralıycanadelikafadulden
rosemcım sen nasılsın cnmbaban nasıl oldu iş bulabıldınmı gülüm..
hayatım üşüyorum sadece tam geçmedi galiba ama geçer
babam çok iyi maşallah
iş aramıyorum hayatım daha
ya kızlar kevser aradı demin
ebruma oda ulaşamıyomuş cep kapalı merak ettim ben
beni mutlaka arardı o aramıyoda hiçççççmafoldumben