Kz Anneleri gelin bizde coalm

zeroş neredesin şeker CADIARZU
ben geldim ama sen yoksun:a015:

günaydın zeroşum:1hug:
hayırlı cumalar şekercim:Saruboceq:

zeroşum bak bekledim bekledim gelmedin:1no2: muhtemelen iştesin uyuz patronun yığdı tabi işleri başına bak çok sinir oluyorum şu patronuna :mymeka:
ben şimcik anacıma gityom orada fırsat bulursam açarım neti
öpüyorum şekercim hemide kocaman kocaman Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız lahanacım geldim ama sabah sinirliydim kocişle kapıştım akşam sinirim geçmedi hala ama şimdi iyiyim

günaydın canım.hepinize hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.
bak şimdi niye kapıştın bakalım kocişinle.niye seni üzdü bakıyım oklava:
kafasını koparırım onun ben.klava:
nasıl üzermiş benim zerenimi bakıyım.:enbuyukkk:

döv scim valla haklıyım hiiiiçççç kusura bakmasın sabahta hiç konuşmadan çıktım evden arayıp duruyor kapatıyorum valla zor konuşurum inadımı bilir ama yinede uyuzlunu yapar:mymeka:

ah kıyamam ben sana.:teselli:
sen sıkma canını ben onun hakkından gelirim.klava
seni nasıl kızdırımış bakıyım.senin nasıl üzermiş.:1hug:
eğer rahatlıycaksan ve anlatabiliceksen anlat hayatım çekiştirelim şu uyuzları.:dilcikar:

valla haklıyım diyorum benim kıza annem bakıyor billiyon annem 60 yaşında ve çokta sağlıklı sayılmaz fizik tedavi falan gördü kolu agrır bazen yinede ugraşıyor kadın istemedi tutayım neyse akşam eve gittim kızı yıkadık uyutmaya çalışıyourm annemde masayı hazırlıyor eşimde almış pc yi uzanmış oyun oynuyor dedimki bak annem bütün gün kızla yoruluyor ya kızı sen uyut yada masayı kurmaya yardım et yok adam kıpırdamadı 1 daha dedim yok sonra annem masaya çağırdı bende şöyle bakp sağol çok yardımcı oldun dedim beyefendi kızıp aldı pcsini yatakodasına gitti masayada oturmadı bende sinirden tüm gece konuşmadım sabahta konuşmadan işe geldim gece gelmiş 12 de kızı ben uyutayım dedi hiç birşey demedim verdim kızı eline o kadar şimdi arayıp duruyor açmıyorum çoookkk sinir etti zor konuşurum sürünür biraz

bak bu konudan bende çok dertliyim hayatım.gerçi benim kız büyüdü ama ben daha öncede bu sorunları yaşıyordum.sana sonunda kadar hak veriyorum hayatım.benimkide bardağını bile kaldırmaktan aciz bir insan oluyor çoğu zaman.bir kere birşeye yardım ettimide ikide bir e ben sana yardım etmiyorum demiyormu hepten kafayı yiyorum.
şimdi 2. çocuğu istiyor.bende ona diyorumki sen su almıyorsun kendine ben sana birde 2. çocuğu yapıcam oldu diyorum başka istediğin bir şey varmı diyorum.uffffffff bak şimdi nasıl sinir oldum bende
demekki herkesin kocası böyle ya.benim arkadaşlarımda hep aynı şeyden şikayetçi.nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorumki

valla çok kızdım anneme üzülüyorum aslında yoruluyor kadın ama k.valide anca sevmeye gelsin amanda torunum canımda torunum öglene kadar uyur kendisi valla çok sinirliyim o çocuk annemle benim değil herkez emek verecek o büyürken

tabiki hayatım.ama sorsan herkez senden benden çok düşünür.bir ucundan tut dedinmi kimse olmaz ortalıkta.ah be hayatım hepsi aynı halt.
sadece sevmeyi bilirler başka bir haltdan haberi olmaz hiçbirinin.:mymeka:

ayyyy ne etsek kız bu adamlar değişmez dimi -tatlicadiarzu-

yok hayatım bu adamlar değişmez.çok yüz verirsin tepene çıkarlar.fazla üstüne gitmezsin elinden kaçar.vallahi ne olucak bilmiyorum bunların sonu hayatım.bizim ömrümüzden ömür geçiyor onlar gene rahat gene rahat.

günaydın kızlar nasılsınız lahanacım geldim ama sabah sinirliydim kocişle kapıştım akşam sinirim geçmedi hala ama şimdi iyiyim

he valla sürüm sürüm süründür :mymeka: şuna bak kendi annesi olsa koşup yardım eder ama dimiklava:

evet kesinlikle doğru olan bize oluyo yazık bize valla:sm_confused:

lahanacım hoş geldin yaaa gördünmü tembel kocişin yaptını klava:

selam zeroş sırnaşık şey iyi hafta sonları dilerim şekercim :teytey: a.s. :1hug:

günaydın zeroşum :sm_cool:
umarım hafta sonun güzel geçmiştir a.s hiç uğramadığına göre gezdin bol bol anlaşılan
yeni bir haftaya daha giriyoruz a.s herkese sağlıklı vede huzurlu bir hafta dilerim:dance: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…