Kz Anneleri gelin bizde coalm

aaayyy ne sıkıcı bir gün kız kimselerde yok sen nasıl oldun scim

saol canım.daha iyi gibiyim.şöyle karışık bir bitki çayı iyi geldi.
dediğin gibi gerçekten çok sıkıcı bir gün.nasıl olmasınki zaten gün baştan sıkıcı
pazartesiiiiiiiiiikafamçokkarıştı

kızlar bugün benim doğum günüm her türlü çılgınlığı yapabilirim :teytey:

yap hayatım yap.sana yakışır.
kandırdınmı kız kocişini.ne yapıyorsunuz bakalım akşama.

canım kutlamalar akşamdan başladıdelikafadulden ne dersem yapar çenemden bıkıp yapar yine yaparsüprizzzzzama akşama arkadaşlarım bana gelecekmiş evde eglenecegiz tatlımhihoyyytsositososito:teytey:

akşam neler yaptınız bakalım hayatımyerimseniben
yani herdediğini yaptırabilicek he:jeyyar:

şakkıdıyerimsenibenanlarsın sen zeki kızsın

bilmem aslında biraz daha açsan hiç fena olmaz gibi geliyor bana.:roflol::roflol:
niyeyse bugün pek zekilik yok üstümde:jeyyar::jeyyar:

seni kurt benden tiyomu alacan ıııı demem ayıpppppppppppp

de kız de ne olur ama lütfenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yalvarma olmaz aman nazarın falan değer olmazzzzzzzzz

selam canim kiz nere kayboldun banmi küstün saka yaptim sadece valla hadi gel barisak hadi Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ohhh yemeğimi yedim kızıma sütümü hallettim şimdi kahvemi aldım geldim nerdesiniz bakayım nerde

günaydın kız anneleri.günün ilk günaydını benden size olsun.
hepinizi ve minik kızlarınızı öpüyorum.

herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim

kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin

geçmiş olsun hayatım.allahım acil şifalar versin hayatım.:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınızı eksik etmeyeceginize inanıyorum kardeşimin hastalığı potasyum eksikligiymiş vücudu potasyumu çok çabuk harcıyormuş ve vücudun kendilinden üretemediği potasyum dışardan almak gerekliymiş normalde bir insan vücudunun 2 yılda harcadını kardeşimin vücudu 1 haftada harcıyormuş sorunda ordan çıkmış serum veriyorlar 1 hafta hastanede yatacakmış ve ömrü boyunca ilaç alacakmış

yegeniminki ise kalça intihabı diye bir hastalıkmış 3-8 yaş çocuklarda belirti verirmiş en büyük olma nedeni geçmeyen tekrarlayan gribal enfeksiyonlarmış en acil ortobatik hastalıların başındaymış çaresi ameliyat çocuklarımıza dikkat edelim yürüyüşlerinde aksama ve ateşle belirti verirmiş sakın ihmal etmeyin yegenim pazartesi sanırım ameliyat olacak ve düşünün 8 yaşında bir erkek çocuk çok hareketli ve en az 6 hafta tüm vücudu alçıda kalacak beslenmesi değişcek yani bir sürü zorlu günler yegenimi ve abimleri bekliyor şuandada sürekli ilaç tedavisi altında yürüyemiyor canı acıyor

hayatım abinler nerde.kız kardeşin burda herhalde.allah onada acil şifalar versin.ne ilginç hastalıklar var dimi canım.allah beterinden saklasın hayatım.ikisinide acil şifalar versin allahım.

günaydın arkidişlerhihoyyyt
1 haftadır hasta olduğum için giremedim:1no2:
zerencim canım kardeşin vede yeğenine büyük geçmiş olsun:Saruboceq: allahım şifalar versin inşallah :Saruboceq:

X