Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydın kızlar.herkeze hayırlı sabahlar.hayırlı mesailer.
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaw.kimse uyanamadı herhalde he.ne dersiniz.

günaydın kızlar ayyyy sormayın tek kaldım şimdiden yoruldum krizden eleman çıkardılar ben krize girecem şimdi

günaydın hayatım nerelerdesin ya.yoksun ortalıkta.

dün akşam biraz açtım kimse yoktu kızımda durmuyordu çıktım hemen ah sorma tek kaldım anacım tüm iş bana kaldı sen nasılsın haftasonun nasıl geçti güzelim

vallahi bugün pek iyi değilim hayatım.okadar üşüyorum ki anlatamam.içim titriyor resmen.
hafta sonum çok yoğun geçti.c.tesi günü misafirim vardı gündüz ve gece.dünde amca kızının doğum günü vardı.sonrada kızı gezdirdim biraz.yani yoğundum hafta sonu canım.sen neler yaptın bakiyim hafta sonu güzelim.

geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç tatlım ne olsun ctesi kızımla evde yalnızdık pazarda evdeydim temizlik falan malum ev işleriyle geçti haftasonun canım daha kızımı dışarı çıkartmaya cesaret edemiyorum o yüzden evdeydim yarında yaşgünüm yarın akşam dışarı çıkacagım için çıkmadım evden

ah canım.şimdiden mutlu yıllar.allah nice sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum.iyiki doğdun hayatım.iyiki varsın.allah seni kızına ve kocişine bağışlasın yavru kuşum.a.s.
a.s.
:asigim::asigim:
Şeniz

sağol canım amin:asigim:

bakalım nasıl geçicek akşamın.kıza tabi anneanne bakıcak dimi şekercim.

kız yok adam tutturdu yemek yer geliriz diyor aman ben patladım kaç aydır gidelim taksim falan gezelim eglenelim sakindir haftaiçi diyorum yok adam istemiyor boşarım ben bu herifi üffffffffff çok agır abi canım

selam herkese nasilsiniz bakalim

kız yok adam tutturdu yemek yer geliriz diyor aman ben patladım kaç aydır gidelim taksim falan gezelim eglenelim sakindir haftaiçi diyorum yok adam istemiyor boşarım ben bu herifi üffffffffff çok agır abi canım

hayatım onların ağırlıkları bize söker.bak şimdi sen deki git arkadaşlarınla hiç ağırlık falan kalıyormu?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oy anam oy içinede bade koy.süprizzzzz
ama ne kadar oyarsan oy genede sen sadece yemekle kalırsın bizimkiler gibi ağır abilerle evli olduğun müddetçe.

çıldırcam bu adamı ne etsem ben üffffffffffffff

çıldırcam bu adamı ne etsem ben üffffffffffffff

sende iş yok kızım bizim evde en son sözü eşim söyler hep bepi canım der:roflol:
kzım onuda bizmi anlatıcaz sana allah allahh ya kandır işte bi zşekilde naz yap olmadı caz yap kandırdın kandırdın yoksa düştün gözümden :dilcikar:

yok hayatım bundan iş çıkmıycak bize.birde azgınım der.:jeyyar:
ne azgınlığı hayatım bir dediğini yaptıramıyor daha:roflol:

herif te iş yok ne edeyim onunla kandırılmıyor yoksa bende oooo ne işler varda işteeeeeeeeeee

yok yok hayatım hiç uydurma bakalıml.herifte iş yokmuş bence sende iş yok.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne dersin rosemmcim sencede öyle değilmi:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…