Kz Anneleri gelin bizde coalm

kızlar ben toplantıya girebilirim.gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi.

oooo kız anneleri hani geyik küstüm kimse yokmu geyik yapakta vakit geçsin gerçi az kaldı 5 te bu bayan kaçar

hihoyyytgünaydın hatunlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
niredesiniz:uhm: kimsecikler yokmu huuuuuuuuuuuu ben geldim delikafadulden delikafaduldendelikafadulden

günaydın zeren hoşgeldin bacum:1hug:
beni özedinmi anacım kaydirigubbakcemile3

özledim tabi gelsede kaynatsak dedim :) kız ama biraz canım sıkkın bugün bizim bölümden sevdiğim bir arkadaşımın son günü dün çıkışını vermişler üzgünüm anlıycan

neden çıkardılarki :uhm:
kırizde bu patronlara bahane oldu yanem

aynen güzelim arayıp bulamadıkları şeydi o değil de benim işimde çoğalacak şimdi zaten 2 bilgisayara bakıyordum ayrı sistemde şimdi birde imalatı yıkarlar valla çekemem

bak o patronuna söle efendi olsun yoksam karışmam yanem :mymeka: klava:
canımcım yazuk sana beeeeeeeeee:çok üzgünüm:

valla kız şuana kadar 6 adam yetiştirdim bu sistemde hepsini kovdular pardon 1 i hariç o yanımda daha çıkartmadılar beni çıkartın kzııma bakayım dedim yok çıkartmadılar aman hayat neyse kapatalım konuyu başım agrıdı hadi kopak biraz kız

yevrum nire gittin:uhm:
patron işleri başına saldı anlaşılan gelemeyon:çok üzgünüm:

sorma kız mahvoldum rosenin ahı tuttu geliba çalışın diye yırtıyordu kendini nerelerde o

diğer topiçlerde dolaşıyo valla bak burayada uğramayoklava:

lahanacım seni hiç tanımıyom kısaca anlatırmısın kız mahsuru yoksa tabi

tabi şekercim ne mahsuru olcekki
ben 32 yaşındayım 12 yıllık evliğim ev hanımıyım 11 yaşında bir kızım var adanada yaşıyorum
duygusalım sevecenim hayatta herşeye pozitif bakmaya çalışıyorum elimden geldince
nasıl tanıttım ama kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…