Kv’nin yanında kocaya tokat...

Benim bir kızım var ve ilerde elim adamı benim kızıma vursa alnını karışlarım.
Bu erkek çocuğum olsaydı da değişmezdi .
Evet siz kim oluyorsunuz da vuruyorsunuz?
Birde yalnız ağlamış falan filan ajitasyon yapmayın .

2 çocuğum var. Gecelerce uykusuz geziyorum onlar için,yeri geliyor tuvalete gidemiyorum,duş almak için eşimin gelmesini bekliyorum. Hastalandıklarında ,yaralandıklarında canım acıyor. Yeri geliyor sınırlarımı zorluyorlar ,üzüyorlar,evim darmadağın oluyor ama ben vurmuyorum onlara. Bunca strese,zorluğa rağmen vurmuyorum ,kalkıp elin kızı/oğlu vursa dünyayı dar ederim. Benim çektiğimin,yaşadığımın onda birini yaşamamış biri benim gözümden sakındığım evladıma vuramaz
Gelinim dahi olsa vuramaz.
Herşeyi geçtim,kenara koydum,evlilikte iki kişi arasında yaşanan iki kişiyi ilgilendirir,3.şahısların yanında değil vurmak,laf dalaşına dahi girmeyi çirkin buluyorum.
Varsa bir sorununuz,geçersiniz odanıza kendi aranızda halledersiniz.
Siz annesinin yada başka birilerinin yanında bu hareketi yapıp nasıl avutulmayı beklediniz cidden merak ediyorum?

Ya ahahaha icindeki ortadoğulu batida meydanda

öyle deme batıda direkt polisi ararlar alır götürür, benim tokatımı çok arar

bu arada ben şiddet gösteren insanlara şiddete karşı değilim.. aynı şekilde karşılık alsın ki el yumruğu yemeden kendisininkini balyoz sanmasın.. kızım olsa tekvandoya gönderirdim mesela, keza çocuklarımı gönderiyorum.. hiç kimse kusura bakmasın ama çocuğuma tokat atan adama nasihat edemem, mevlana değilim abi ben..

Bakin kendiniz söylüyorsunuz size sizi kiracak incitecek sözler felan söylemedi diye. Ama annenize söylemesinin tek sebebi sizin annenizin sizinle konusmasi. Mesela benim esimim annesi demisti ki bana "oglumun sana karşı hatası olsa annene anlatmanın faydası olmaz. Bana anlat ki ben konuşurum onunla". Kayinvalideniz tutup orda rezillik cikarsa annenize karsi cok daha mahcup duruma düşebilirdiniz. En iyisi ne derdiniz varsa eşinizle yalnizken çözmek. Biz kavga eder barisiriz ama aileler unutmuyor. Kayinvalideniz aslında aklı başında bir insan. Dedigim gibi sac bas girisebilirdi de.onun için eşinizle iletisim üstünde daha cok caba sarf edin

Esim alkol alip kusuyorda evet ben hayatim kalk deyip yuzunu yikiyorum basini da oksuyorum

Damadım ol ,gelinim ol ,farketmez ! O tokattan sonra seni kapının önüne koyarım . Ne kadar sinirlenirsen sinirlen ,karşılığı şiddet değil .bide zavallı adam sabaha kadar iç çeke çeke uyumuş .. annemin yanında tokat yiyen ben olsam ,o zaman da resmi tatil biter bitmez mahkeme koridorlarini mesken tuatarim ,senden kurtulana dek ..bana kizabilirsin fakat acayip sacmalamissin.adam sana da bişey yapmamış .ayrıca annen misafir olabilir ama sen misafir sayılmazsın .aç bir yorgan döşek işte orda ne varsa ,seril uyu yani nedir ?

Ben anneyim canim.. anlik bise olmus basina gelmis. Ben kari koca arasina girmeme taraftariyim dogrusu. Ha benim ogluma bu sekildeyken gelin vursa..uzulurumo ayri ama . hirsizin hic mi sucu yok? Derim. Neden? Yapilcak sey var zaman var. Seni ananla oraya getirip icmeye gidemez efendim. Heleki bu sekilde icmek

gözlerim yollarda kalmıştı, gelse de muhteşem yorumunu yapsa diye. Bin şükür

Est. kuzum, sorunu anladım ben, herkes aile içindeki bağ ve sıfatını bilerek, belirterek dövse sorun kalmayacak aslında. Kadıncağızı ağlatmanın ne lüzumu var. Yaka kartlarını takarlar, unutan olursa diye, bu damat, bu kızın gibi görmen gereken gelin, bu görümce, bu kaynana... Sonra Allah ne verdiyse dalarlar. Sıfat önemli. Yoksa tokatmış tekmeymiş bunlar sorun değil. :)

Teselli bekleyen kim. NASİHAT değildi diyorum. Sitem vardı. Siteminin bana faydası yok. Büyüğümse nasihat beklerim. Ortamın sakinleşmesini bile beklemedi
Çok ayıp etmiş, tüüh, yazıklar olsun ona. Sitem etmek de nedir ya nasıl sabırlı kadınmış, sinir oldum kv ye. Bu kadar iyi olmak zorunda mıydı? Lanet olsun sebebi neydi ki?

aslında bu konudaki tüm suç kv nin..
insan evladını yetiştirirken ilk tokattan sonra öbür yanağını dönmesi gerektiğini öğretmez mi?

Annesi kim bilir neler yaşamış oğlunu büyütürken, onun yaşadığı stresle bu kadının bir gecede yaşadığı stres bir olabilir mi? Annesi diyor ki "ben bile vurmadım, sana ne oluyor?"
Gayet de haklı.

Şımarıklık, hırçınlık falan değil yaptığınız düpedüz bencillik!!!
ben eşime böyle birşey yapsam şu an boşanmıştık tek celsede!
"Kaynana dayağı yedim" diye başlıklı açmak zorunda kalmadığınıza dua edin bence!!!

Birde tek ağlamışmışmış...ay sevsinler...zeytinyağıyla yarışırsınız maşallah...

Nick konu uyumuda cabası :)

Tabi ki biri vururken öteki yanağı cevirmemek lazım. Misliyle karşılık vermek olabilir. Ama durduk yere şiddeti baslatmamak gerek o başka. Devir kötü ne yazık ki herkesin kendini savunmayı bilmesi gerekiyor artık.

ahahah. Sonra birbirlerinin gözyaşını silerler

Valla eline saglik demeye geldim ben. Ben olsam bende yapistirirdim. Sonrada kendine gel diye vurdum cok kotuydun der siyrilirim.

En başta kv'nin "sen kim oluyorsun" lafı doğru mi diye sormuşsun yorumlar sert gelince anneme söylemesi doğru mu diye degistirmissin tutunacak savunacak dal bulmaya calisiyorsun ama yok yani çok çirkin bir davranış yaptığın, ajitasyon yaparak da kendini haklı çıkarman hic mumkun gözükmüyor şu noktada.

ahahah. Sonra birbirlerinin göz yaşını silerler

Tabi ki. Grupça ayin gibi bir halka oluştururlar, herkes sağındakine nasihat verir ve göz yaşını siler. Bu işler böyledir Queen. Sonra gelinin ayrıca göz yaşlarını silip teselli vermeye komşular da katılır.

Eğer sen eşi sıfatıyla eşine vuruyorsan eşin de senin kocan sıfatıyla sana vurabilir. Sıfat meselesine üzülmüşün ya ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…