Kv’nin yanında kocaya tokat...

evet hiç bir sıfatla kocanıza vuramazsınız. bu mantıkla kocanız size vursa koca sıfatıyla vuruyor diye sineye mi çekeceksiniz?
Hiçbir sıfatla vuramazsın kısmına da okey. Ama o zaman ben annesiyim ben vurmuyorum sen kimsin cümlesi sarfedilemez. Kıyas konusu değildi o gün yaşadığımız. Sidik yarıştırmaya döndü adeta

Şimdi burda kayınvalidem benim yanımda çocuğuma vurdu ne yapabilirim diye bir konu açsanız el birliğiyle linç ederdik net.Cunku yapmamalı .Yapamaz demiyorum şak diye bir patlatır anlamazsınız bile.Yapmamali,bu cüreti kendinde bulmamalı diyorum.
Ama soruyu soran sizsiniz.Nasıl bir cevap bekliyorsunuz?Kocasından tokat yiyen kadına'ilk tokatta son olmayacağını farket'diyoruz.Valla şaştım

Hos olmamis ama herkesin hatasi var. Cok uzarsa konu kendine gel diye vurdum dersin. Dip not: bu kadar hassas olmayin. Misafirleige gidilicekse gidin ve insanlara zehir etmeyin. Insanlar sizi biyerelere gotumek icin seferber olmasin. Yada insanlar size bisey ricada bulunurlen tabrinizi koyun ama onlari cok incitmeyin.

Hiçbir sıfatla vuramazsın kısmına da okey. Ama o zaman ben annesiyim ben vurmuyorum sen kimsin cümlesi sarfedilemez. Kıyas konusu değildi o gün yaşadığımız. Sidik yarıştırmaya döndü adeta

ne farkeder ki, hatalı olan sizsiniz.

Bence kayınvalidenize çok görmeyin . Dediğim gibi kadının da bi tane size vurmadığına şükredin . O sinirle belki kadın da ne yapacağını şaşırdı ? Sert konuşması gayet doğal , annenize anlatmasında da bi sakınca göremedim ..

ne yapmalıydı mesela?
ellerine sağlık dese tatmin edici olurmuydu?

Hos olmamis ama herkesin kucuk kucuk hatalari var. Madem pismansiniz. Ben kendine gel doye vurdum hayatim genelde oyle yaparlar ya. Seni gorunce oyke soka girdim kendine gel diye vurdum de gec
Eşimle aramızda zaten problem çıkmadı. Ona yaptığım saygısızlı hiçbi laf örtemez benim derdim başka

Ayıbınızdan utanacağınıza en çok sizin sesiniz çıkıyor galiba. Eşinizin annesi kim bilir daha nelerinizi gördüyse demek

oy oyy..
evet bende vurmuyorum çocuklarıma şımarık kızın biri bir gün vuracak olursa aynen bunu söylerim..

ay bana bir gülme geldi tövbeest.. Neyse..
Olaydan çıkarman gerek ders 1;
Hiç bir canlıya vurma özgürlüğün yok.

Ders 2;
Kv yanında eşine sesini bile yükseltemezsin yani hangi sıfatla oğluna bağırıyorsun?

Ders 3;
Fazla naz aşık usandırır

Ders 4;
Anneni kv ile muhatap etmemelisin sen unutursun o unutmaz

Ders 5;
Birine vurursan annesi sana sarılıp ağlamaz.

Ders 6 neyse uzaaaarrr giderr

Gayette sarfedilir. Prenses sendromlu şımarığın biri vursun diye büyütmedi o kadın çocuğunu. Binbir emekle büyütüyoruz hepimiz evladımızı. Ne sıkıntılara katlanıyoruz. Ben göz yaşına bile kıyamazken kimsenin haddi değil vurmak eşide dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…