Ben de bu konuda kendime güvenemedim, tokat atabilirdim sanırım. :) empati yapınca karşı taraf baya ayıp etmiş, eşi arkadaşları kaçmıyordu madem aldın kv eşini gittin oralara önce onları gezdir, bi kaç gün sonra isteğinle buluş. Bir de konu sahibi aynı şeyi yapsa, içip içip kvsinin yanında ayyaş gibi demediklerini bırakmazlardı. Tek bi hataya yüklenmenin anlamı yok bence.Yani ben düşünüyorum da kayınvalidem annemle beni yalnız bırakacak eşim koştur koştur gidecek ilk günden içmeye sakin kalamazdım kesinlikle. Tokat elbet yanlış birşey ama gün içinde olanlar tetiklemiş tabiki . Bu kadar yüklenmek yerine biz olsaydık ne yapardık diye düşünmek gerek vurmasamda burnundan getirirdim herhalde getirdiğine getireceğine pişman olurdu beni .
Kayınvalide de kendi açısından evladını koruyor haklıda ama...
Kendi oğluna da dönüp hatası yokmuşçasına davranmamalı.
Tokat olmasa hepimiz şu an kocaya çok sert saydirirdik. O kesin. Adama kimse hatasız demiyor. Ancak işin içine şiddet girdi mi olay başka bir yere geçiyor. Ama konu sahibinin eve ilk gidişi değil. Misafir değil yani. Pekala yatakları kendi hazırlayabilir. Annesine ayıp olmuş keşke hiç annesiyle gitmeseymis. Zaten o kadar kalabalık dediği eve anneyle gitmek tuhaf.Yani ben düşünüyorum da kayınvalidem annemle beni yalnız bırakacak eşim koştur koştur gidecek ilk günden içmeye sakin kalamazdım kesinlikle. Tokat elbet yanlış birşey ama gün içinde olanlar tetiklemiş tabiki . Bu kadar yüklenmek yerine biz olsaydık ne yapardık diye düşünmek gerek vurmasamda burnundan getirirdim herhalde getirdiğine getireceğine pişman olurdu beni .
Kayınvalide de kendi açısından evladını koruyor haklıda ama...
Kendi oğluna da dönüp hatası yokmuşçasına davranmamalı.
Annesinide eşi götürmek istemiş zaten.belliki eşi ona sarmasın annesinin yanında takılsın istemiş ,evet tokat hiç olmamış heleki kayınvalidenin önünde ama eşide zemin hazırlamış . Misafir değil elbet belkide konu sahibi insan dünürünü yanlız bırakır mı diye sinirlenmiş de olabilir . Sonuçta insan gelinin annesi misafir gelmişse ilgilenmeli yoksa nerede bizim misafirperverliğimizTokat olmasa hepimiz şu an kocaya çok sert saydirirdik. O kesin. Adama kimse hatasız demiyor. Ancak işin içine şiddet girdi mi olay başka bir yere geçiyor. Ama konu sahibinin eve ilk gidişi değil. Misafir değil yani. Pekala yatakları kendi hazırlayabilir. Annesine ayıp olmuş keşke hiç annesiyle gitmeseymis. Zaten o kadar kalabalık dediği eve anneyle gitmek tuhaf.
Valla bende yapamam diyemem ama kayınvalidemin önünde yapmazdım herhalde . Hoş benim kayınvalidem benden önce kendi yapardı yapacağınıBen de bu konuda kendime güvenemedim, tokat atabilirdim sanırım. :) empati yapınca karşı taraf baya ayıp etmiş, eşi arkadaşları kaçmıyordu madem aldın kv eşini gittin oralara önce onları gezdir, bi kaç gün sonra isteğinle buluş. Bir de konu sahibi aynı şeyi yapsa, içip içip kvsinin yanında ayyaş gibi demediklerini bırakmazlardı. Tek bi hataya yüklenmenin anlamı yok bence.
Gerçekten beni anlamışsınız teşekkür ederim. Ve annemin gelmesi için herkes ısrar etti. İlk günden ortada bırakıldık anneme karşı ben de mahçup olmuşken eşimindi böyle yapması gözümü döndürdüAslında haklısın. Hem anneni hem seni zorla ikna edip ailesinin yanına götürüyor, misafirsiniz sizle ilgilenmeleri gerekiyorken bi Allahın kulu yok evde, eşin ilk günden içmeye gitmiş onu da ağzıyla içmemiş, seni annene rezil etmişler, mahçup etmişler. Tek hatan tokat olmuş ki ben o öfkeni de anlayabiliyorum, bütün gün birikmişsin zaten. Ama kvnin yanında olması talihsizlik olmuş, kvler oğulları haksız da olsa en ufak konuda bile savunmaya geçiyor zaten.
Olabilir tabi ki. Kizilabilir bu çok doğal. İşte insan ilişkilerinde verdiğimiz tepkiler durumu nasıl değiştiriyor. Tokat olmasa hepimiz başka düşünürdük. Adam o sırada kusuyor ve kendinde değil. Aciz bir insana vuruyor bir de. O olmaz işte. Ayrıldıktan sonra istedigi kadar bağırıp kızsın ben haklısın derim.Annesinide eşi götürmek istemiş zaten.belliki eşi ona sarmasın annesinin yanında takılsın istemiş ,evet tokat hiç olmamış heleki kayınvalidenin önünde ama eşide zemin hazırlamış . Misafir değil elbet belkide konu sahibi insan dünürünü yanlız bırakır mı diye sinirlenmiş de olabilir . Sonuçta insan gelinin annesi misafir gelmişse ilgilenmeli yoksa nerede bizim misafirperverliğimiz
Tersi düşüncelerimizle Biz sizi anlamadıkmıGerçekten beni anlamışsınız teşekkür ederim. Ve annemin gelmesi için herkes ısrar etti. İlk günden ortada bırakıldık anneme karşı ben de mahçup olmuşken eşimindi böyle yapması gözümü döndürdü
Gerçekten beni anlamışsınız teşekkür ederim. Ve annemin gelmesi için herkes ısrar etti. İlk günden ortada bırakıldık anneme karşı ben de mahçup olmuşken eşimindi böyle yapması gözümü döndürdü
Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Eğer aynı durumu yaşayıp görmezden gelerek sakin kalabilecek karakterdeyseniz sizi tebrik ederim. Bu nedenle görüşünüze saygı duyarım. Ama ben henüz o olgunluğa gelememişim ya da yaşadıklarımın birikimi, anlatamadığım olaylar sebebi ile patlama oldu benim için bilemiyorum...Tersi düşüncelerimizle Biz sizi anlamadıkmı
Bana burda her saydırana teşekkür edeyim şaka mısınız siz. Kime cevap vereceğimizi de size soralım oldu canım yuh artık yaniBu kadar yorumun içinde bunu mu beğendiniz gerçekten??? O eş ve kayınvalide fazla size kusura bakmayın.
Hazırlayamam. Evde onca erkek onca kadın. Bebekler var. Ben kimi nerede yatıracağını bilemem anlatabiliyor muyum. Kaldı ki kendisi bile bu konuda düzen sağlarken zorlandıTokat olmasa hepimiz şu an kocaya çok sert saydirirdik. O kesin. Adama kimse hatasız demiyor. Ancak işin içine şiddet girdi mi olay başka bir yere geçiyor. Ama konu sahibinin eve ilk gidişi değil. Misafir değil yani. Pekala yatakları kendi hazırlayabilir. Annesine ayıp olmuş keşke hiç annesiyle gitmeseymis. Zaten o kadar kalabalık dediği eve anneyle gitmek tuhaf.
Bana burda her saydırana teşekkür edeyim şaka mısınız siz. Kime cevap vereceğimizi de size soralım oldu canım yuh artık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?