Kv’nin yanında kocaya tokat...

Alkol haramcı değilim.Kendim de bazen içerim.Ama içip içip yerlere düşme olayını üniversitede yapıyorduk.Evli barklı Adama yakışmamış ergen hareketler.
Emin olun kadın katillerinin bile bir bahanesi vardır. Mesele şiddet mesrumudur değilimdir? Şiddet kadından gelirse sorun olmaz mi? Siz hangi şartlar oluşursa esinizizden dayak yemeyi kabul edersiniz mesela?

Burada bir kadın bu konuyu açsa eşim bana tokat attı dese hemen boşan şiddete sessiz kalma deriz.
Pardon da sizin kadın olmanız şiddet uyguladiginizi değiştirmiyor.
Adam sizden izin istemiş vermeseydiniz o zaman baştan konuşsaydınız.
Ayrica kv sonuna kadar haklı siz kim oluyorsunuz da evladına vuruyorsunuz ?

Emin olun kadın katillerinin bile bir bahanesi vardır. Mesele şiddet mesrumudur değilimdir? Şiddet kadından gelirse sorun olmaz mi? Siz hangi şartlar oluşursa esinizizden dayak yemeyi kabul edersiniz mesela?
Gereksiz duyar kasmışsınız.Bir kadının gücü ile erkeğin ki bir değil.İçip içip eve gelen yerlere düşen bir kocanız olursa o Zaman anlarsınız belki konu sahibini.Sizin söylediklerinize hariçten gazel okumak deniyor.

Annene soylemeyi bir tarafa birak babana kardesine butun sulalene anlatirdim senin adama tokat attigini ve seni oglumdan boşatirdim o adamdada nasil bir gurur varmiş sen ona vurunca o sana bi osmanli cakmamis

Oğlan anneleri basmış burayı ben de diyorum.Neden karakterli sağlam erkek bulmak zor.Şurayı okuyunca anladım.

Şu erkeği Aslan kadını fare gibi görme modası da bir geçmek bilmedi.
Hem meselenin güçle ne alakası var. Tokat başlı başına aşağılayıcı bir eylem.
Bunu kimin ne kadar Newton’luk güçle yaptığının hiç önemi Yok.
Ki illa buna takılacaksanız da ben şimdiye kadar öyle fare gücünde kadın görmedim...
Birde eşitlik istiyoruz bu zihniyetlere sahipken.

Kardeşimin çooookkkkça içip yanıma gelmisligi var .küçük ,masum bir bebek gibi oluyor sarhoşken .yatırıyorum dizime ,saçlarını okşuyorum .uyuyunca üzerini örtüp yanından ayrılıyorum .bunu yapan eşim de olsa aynısını yapardım .kendisi 5 yıl önce alkol kullanmayı bıraktı .kardeşimin de kullanmasını istemem fakat kullanıyor .kullanıyor diye en savunmasız zamanında "vay sen nasıl içersin "diyip tekme tokat dalayım mi ? Nasıl mükemmel kafalar ya !

Ne kadar sabirsizsiniz ortalikta kimse yokmuş ta nerde yatacaklarmis ta git sor nerde yatıcaz de nasıl yapalım de.Birde eşini arayıp cok onemli bir sey var gibi cabuk eve gel diyorsun adam geliyor tokat atiyosun vs vs hiç sevmiyorum boyle gecimsiz kadinlari ama ne hikmetse şansları hep iyi olur...

Tamam konu sahibi hatalıda az sakin hanımlar bende erkek annesiyim öyle oğlum gelse eve feci sarhoş bi şekilde kusura bakmayında geline bırakmam ben kızarım herşeyin zamanı var ilk günden gelipte zil zurna olur mu ya belki konu sahibi bişi yapmasaydı annesi yapacaktı aynı şeyi

Bir gereksiz duyar kasan daha.Erkeği Aslan kadını fare gibi gören sizsiniz bence .Yazdıklarımdan bunu çıkarmak büyük marifet.Olanı olduğu gibi kabullenmek bütün mesele.O bilinçte siz de yok maalesef

Çok yanlış yaptığınız çoook.
Benim oğluma eşi benim yanımda tokat atsa aynı şekilde karşılık veririm,net.

Oğlan anneleri basmış burayı ben de diyorum.Neden karakterli sağlam erkek bulmak zor.Şurayı okuyunca anladım.
kız annesi olacağım inşaALLAH. Konu sahibi içmesine sinirlenmiş ama şunu da belirtmiş sürekli içen, kendinden geçen birisi değil eşim diyerek. Ki her gün yaşanan bir durum değil. Gereksiz duyar kasma diyoruz da benim kızım olsun oğlum olsun ne hakla vuracaklar? O zaman adam da geçirseydi bir tane nasılsa sarhoş ya da kayınvalide de refleks olarak geçirseydi. Adamlar ağlamak dışında bir şey yapmamışlar ve hala konu sahibini mi savunuyorsunuz? Cidden çok ama çok tuhaf. Karakterli sağlam erkek dediğiniz nasıl oluyor? Karakterli ve sağlam olması için ne yapmalılardı mesela, bir tane de konu sahibine vurmak yerine, kenara çekilip ağlayıp, üzülme ağlama diye sarılıp uyuyup daha ne yapacaktı? Bir de özür mü dilemeliydi, vurmasına sebep olduğu için? Bunun kızı erkeği yok. Sürekli devamlı eve böyle gelen bir adam da değilmiş, müsade alarak gitmiş, yarım saat gecikmeyle gelmiş. Burada tek tutarsız var konu sahibi. Asıl karaktersiz erkek yetiştirmiş olsaydı şu an mağdur durumda konu sahibi olurdu bir gözü mor şekilde.

Kayinvalideniz hakli , bende boyle bir duruma sahit olsam gelinime aynilarini hatta daha beterini soyler gider annesine anlatirim
Dusunceleriniz cok tuhaf , hic kendi kendinize ben nasil bir insanim diye soruyor musunuz? Bunu cok ciddi soyluyorum , cevremde olmasini istemezdim sizin gibi bir insanin

Kadının belki çocukları var babalarını o şekilde görmelerini istemiyor.Belki o evde küçük çocuklar var.Siz erkek kardeşinizi,oğlunuza oy benim küçük bebeğim içmiş mi tarzı yaklaşabilirsiniz.Ama başka kadınlar bundan rahatsız oluyor.Konu sahibinin kayınvalideside sizin kafadanmış ki oğlunu savunmuş.Sizin küçük bebekleriniz başka kadınların korkulu kabusları olabiliyor.

Bir gereksiz duyar kasan daha.Erkeği Aslan kadını fare gibi gören sizsiniz bence .Yazdıklarımdan bunu çıkarmak büyük marifet.Olanı olduğu gibi kabullenmek bütün mesele.O bilinçte siz de yok maalesef
Burada sayfalarca yorum yapıldı
Ne yorum yapanlar ne de konu sahibi hakaret etmedi
Ama siz gelip 3 mesaj yazdınız 2 si hakaret içerikli.

Bir gereksiz laf anlatılamayacak üye daha. Yazdıklarımdan kavga havası yaratabilmek büyük marifet. İnsanların eşit olarak değerlendirilmeleri gerektiğini anlamak bütün mesele. O bilinçte sizde Yok maalesef.

Karakterli sağlam erkek dediğim içip içip yerlere düşmez.İçse bile makul içer kendini bilir.Karısını çocuklarını zor durumda bırakmaz.Bir kere olmuş bir olay diyorsunuz ama herşeyin bir ilki vardır.Konu sahibi taviz verseydi olay başka boyutlara giderdi belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…