Emin olun kadın katillerinin bile bir bahanesi vardır. Mesele şiddet mesrumudur değilimdir? Şiddet kadından gelirse sorun olmaz mi? Siz hangi şartlar oluşursa esinizizden dayak yemeyi kabul edersiniz mesela?Alkol haramcı değilim.Kendim de bazen içerim.Ama içip içip yerlere düşme olayını üniversitede yapıyorduk.Evli barklı Adama yakışmamış ergen hareketler.
Gereksiz duyar kasmışsınız.Bir kadının gücü ile erkeğin ki bir değil.İçip içip eve gelen yerlere düşen bir kocanız olursa o Zaman anlarsınız belki konu sahibini.Sizin söylediklerinize hariçten gazel okumak deniyor.Emin olun kadın katillerinin bile bir bahanesi vardır. Mesele şiddet mesrumudur değilimdir? Şiddet kadından gelirse sorun olmaz mi? Siz hangi şartlar oluşursa esinizizden dayak yemeyi kabul edersiniz mesela?
Şu erkeği Aslan kadını fare gibi görme modası da bir geçmek bilmedi.Gereksiz duyar kasmışsınız.Bir kadının gücü ile erkeğin ki bir değil.İçip içip eve gelen yerlere düşen bir kocanız olursa o Zaman anlarsınız belki konu sahibini.Sizin söylediklerinize hariçten gazel okumak deniyor.
Kardeşimin çooookkkkça içip yanıma gelmisligi var .küçük ,masum bir bebek gibi oluyor sarhoşken .yatırıyorum dizime ,saçlarını okşuyorum .uyuyunca üzerini örtüp yanından ayrılıyorum .bunu yapan eşim de olsa aynısını yapardım .kendisi 5 yıl önce alkol kullanmayı bıraktı .kardeşimin de kullanmasını istemem fakat kullanıyor .kullanıyor diye en savunmasız zamanında "vay sen nasıl içersin "diyip tekme tokat dalayım mi ? Nasıl mükemmel kafalar ya !Tokat atmanız yanlış ama burada yazılan yorumlara çok şaşırdım.Sanki kendi kocaları alkol alıp yerlere düşse başını okşayacaklarmış gibi yazmışlar.Belli ki bu durumdan bıkıp,sinirlenip vurmuşsunuz.Bir bakıma haklısınız.Yerlere düşecek kadar alkol almak neyin nesi.Kayınvalide oğluna nasihat vermeliymiş.
Bir gereksiz duyar kasan daha.Erkeği Aslan kadını fare gibi gören sizsiniz bence .Yazdıklarımdan bunu çıkarmak büyük marifet.Olanı olduğu gibi kabullenmek bütün mesele.O bilinçte siz de yok maalesefŞu erkeği Aslan kadını fare gibi görme modası da bir geçmek bilmedi.
Hem meselenin güçle ne alakası var. Tokat başlı başına aşağılayıcı bir eylem.
Bunu kimin ne kadar Newton’luk güçle yaptığının hiç önemi Yok.
Ki illa buna takılacaksanız da ben şimdiye kadar öyle fare gücünde kadın görmedim...
Oğlan anneleri basmış burayı ben de diyorum.Neden karakterli sağlam erkek bulmak zor.Şurayı okuyunca anladım.
Kadının belki çocukları var babalarını o şekilde görmelerini istemiyor.Belki o evde küçük çocuklar var.Siz erkek kardeşinizi,oğlunuza oy benim küçük bebeğim içmiş mi tarzı yaklaşabilirsiniz.Ama başka kadınlar bundan rahatsız oluyor.Konu sahibinin kayınvalideside sizin kafadanmış ki oğlunu savunmuş.Sizin küçük bebekleriniz başka kadınların korkulu kabusları olabiliyor.Kardeşimin çooookkkkça içip yanıma gelmisligi var .küçük ,masum bir bebek gibi oluyor sarhoşken .yatırıyorum dizime ,saçlarını okşuyorum .uyuyunca üzerini örtüp yanından ayrılıyorum .bunu yapan eşim de olsa aynısını yapardım .kendisi 5 yıl önce alkol kullanmayı bıraktı .kardeşimin de kullanmasını istemem fakat kullanıyor .kullanıyor diye en savunmasız zamanında "vay sen nasıl içersin "diyip tekme tokat dalayım mi ? Nasıl mükemmel kafalar ya !
Burada sayfalarca yorum yapıldıBir gereksiz duyar kasan daha.Erkeği Aslan kadını fare gibi gören sizsiniz bence .Yazdıklarımdan bunu çıkarmak büyük marifet.Olanı olduğu gibi kabullenmek bütün mesele.O bilinçte siz de yok maalesef
Bir gereksiz laf anlatılamayacak üye daha. Yazdıklarımdan kavga havası yaratabilmek büyük marifet. İnsanların eşit olarak değerlendirilmeleri gerektiğini anlamak bütün mesele. O bilinçte sizde Yok maalesef.Bir gereksiz duyar kasan daha.Erkeği Aslan kadını fare gibi gören sizsiniz bence .Yazdıklarımdan bunu çıkarmak büyük marifet.Olanı olduğu gibi kabullenmek bütün mesele.O bilinçte siz de yok maalesef
Karakterli sağlam erkek dediğim içip içip yerlere düşmez.İçse bile makul içer kendini bilir.Karısını çocuklarını zor durumda bırakmaz.Bir kere olmuş bir olay diyorsunuz ama herşeyin bir ilki vardır.Konu sahibi taviz verseydi olay başka boyutlara giderdi belki.kız annesi olacağım inşaALLAH. Konu sahibi içmesine sinirlenmiş ama şunu da belirtmiş sürekli içen, kendinden geçen birisi değil eşim diyerek. Ki her gün yaşanan bir durum değil. Gereksiz duyar kasma diyoruz da benim kızım olsun oğlum olsun ne hakla vuracaklar? O zaman adam da geçirseydi bir tane nasılsa sarhoş ya da kayınvalide de refleks olarak geçirseydi. Adamlar ağlamak dışında bir şey yapmamışlar ve hala konu sahibini mi savunuyorsunuz? Cidden çok ama çok tuhaf. Karakterli sağlam erkek dediğiniz nasıl oluyor? Karakterli ve sağlam olması için ne yapmalılardı mesela, bir tane de konu sahibine vurmak yerine, kenara çekilip ağlayıp, üzülme ağlama diye sarılıp uyuyup daha ne yapacaktı? Bir de özür mü dilemeliydi, vurmasına sebep olduğu için? Bunun kızı erkeği yok. Sürekli devamlı eve böyle gelen bir adam da değilmiş, müsade alarak gitmiş, yarım saat gecikmeyle gelmiş. Burada tek tutarsız var konu sahibi. Asıl karaktersiz erkek yetiştirmiş olsaydı şu an mağdur durumda konu sahibi olurdu bir gözü mor şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?