Kv yüzünden o kadar sinirlerim bozuk ki

Yeni dogmus kedi bile 6 hafta sonra tuvalete/kuma alışıyor babaanne olmus kocaman kadin nasil altına yapar yaa iğrenç.Evi necaset icinde bırakmıstır Allah
kolaylik versin O evin kırklanması lazım
Bi kaç gündür evdeki her yeri bol deterjanlı sularla temizledim her şeyi yıkattım koltukları da yikatacak eşim evde olunca , ellerim mahvoldu kaskatı ve kupkuru oldu ama değiyor daha devam ediyorum temizliğe, inşallah gelmez başa döner her şey yoksa.😔

Canım benim annem kanserden öldü tedavi olurken o açılarının içinde tuvalete gitmeye çalışirdi, az yerdi aç içerdi ki tuvalete gitmesin de bizi yormasin diye. Bu kaynanaya saygı duymak veya sabretmek zorunda değilsin önce kendine saygın olsun.esin yapsın seçimini, o kokulu ev çocukların sağlığına da senin psikolojine de zarar.
Bu arada kendim kaynanadan ve çenesinden çok çektim ama kadın abdestini alırdı sürekli kendi temiz havlusunu ayirirdi. Aklına geldikçe elini yikardi. Evden abdestsiz çıkmazdı. Bence yine de katlanilmazdi.
Annenizin mekanı cennet olsun .. çok ince düşünceli bir insanmış . Insallah ben de kimseye yük olmadan,eziyet vermeden ,kendi işlerimi kendim görerek yaşayıp ölürüm. Kayinvalideniz yaşıyor mu?dünyada fazla kalmak istemiyorum çekilmez bir hale getiriyor insanlar hayatı 34 yaşındayım ama 70 yaşında gibi ruhum yorgun artık şeytanlaşmış insanlar yüzünden. Bu iki çocuğumla halimi görenler bile çekecek tabi eşinin annesi o eşi aldıysa o anasına babasına bakmak zorunda diyor. Eşim bence ne beni ne çocukları çok umursamıyor yine içini bilemem ama ben evet desem gelip kalır kadın eşimin de işine gelir sadece ben ısrarla olmaz dediğim için temelli yerleşemedi evime.

Ben kovardım bu pis kadını. Eli ayağı tutuyo aklı yerinde mecbur değilsin onun pisliğini çekmeye. Üstüne 2 küçük çocukla
Gitti inşallah bir daha gelmez. Evimi çok övüyordu en çok burda rahatım,hemen alıştım buraya diye. Sabah öğlen akşam önlerine yemek çay koyuyordum sürekli bulaşık çamaşır ev işiyle uğraşmaktan beynim dönmüştü artık ama yoruluyor rahatsız oluyor diye umrunda bile değil hiç düşünmez karşıdaki sıkıntıya giriyor mu diye. 2 küçük çocuğu da düşünen yok buraya yazmasam çevremde anlayan kimse yok.

İnsanların evlerine coreklenip bedava oturup ,elektrik su borcu bırakıp başka evlere kiraya çıkıyorlar sonra aynı süreç.Kusura bakmayın bu dolandırma , insanları kandirma çok kötü.....
Eşiniz bunları normal karşılayıp sonuçlarını bildiği halde hâlâ gelip kiralık ev baksınlar diyorsa suça iştirak gibi bir şey.
Anasını babasını bilip eve eşine hizmet ettiriyorsa bencil ve merhametsiz.
Koca değişmez bir şeyleri idrak etmezse çekeceğiniz var.....
Son 2 taşınmalarında eşim ev bulmak istemedi onlara sirf bu yüzden. Çünkü gittikleri evin sahiplerinin mağdur olacağını bildiği için vebale girmek istemedi. Onlar da en sonunda ev bulamadılar özellikle pahalılık yüzünden ve boş ev artık kolay kolay bulunmuyor,bulunsa da hemen tutuyorlar. Köye gitti kp ama kv onun yanında duramam kışın buraya gelirim diyordu. Gelmez insallah ya da gelirse annemin evine gitmekten başka bir şey düşünemiyorum bir daha aynı kabusu yaşamak istemiyorum.

Var var inanın bende var. Bizimkiler de bende. 15 gündür kahvaltı yemek ve çamaşır sürmedim elime. Bir aşırı titiz tek yoruldugum konu titiz olması. Ben rahatıma daha düşkünüm ona göre. Ben keyif yaparken o mutfaktan çıkmıyor. Böyle bir kayınvalidemle bile 15 gün sonunda sıkıldım😁 ki asla zararı yok faydası var. Ama ben ruh hastasıyım. Yanlızlıgı severim. Konu sahibinin kayınvalidesini benimki görürse benimki kendini köprüden atar😁 Allah yardımcısı olsun. Bencede annesine gitsin. Hizmet olmazsa kaçar sanırım
Eğer sadece yalnızlığı sevdiğiniz icin ruh hastasıyım diyorsanız bence ruh hastası filan değilsiniz ben de yalnızlığı çokkkk çok seviyorum çocuklarımı bile bazen babası keşke götürse de evde yalnız kalsam diyorum. Kimle komşuluk yapsam pişman oluyorum çoğu zaman. Onun için insanlardan zarar göre göre de bi kat daha sevdim yalnızlığı.

Gitti inşallah bir daha gelmez. Evimi çok övüyordu en çok burda rahatım,hemen alıştım buraya diye. Sabah öğlen akşam önlerine yemek çay koyuyordum sürekli bulaşık çamaşır ev işiyle uğraşmaktan beynim dönmüştü artık ama yoruluyor rahatsız oluyor diye umrunda bile değil hiç düşünmez karşıdaki sıkıntıya giriyor mu diye. 2 küçük çocuğu da düşünen yok buraya yazmasam çevremde anlayan kimse yok.
Neden bu kadar rahat ettirdiniz sizde? Is yaptirsaydiniz surekli kalk temizlik yap les gibi kokutmussun vs deseydiniz zaten yuzsuzmus alinmazda hicbirseye. Onune yemek koymasaydiniz.

Rahat ettirmeseydin yapmasaydın.huyunu biliyosun ilk defa gördüğün insan değil. Sen kendini düşünmüyosun 2 küçğk çocukla başkası niye düşünsün.

Eşim bizimkiler zor insanlar sabret diyor. O doğru düzgün evde değil bütün kahrını ben çekiyorum 'oğlum bana bakıyor'oluyor. Burda ev tutsunlar diyor ama ben kabul etsem beraber yaşar esim de. En ufak şeyde annesine bağırıyor katlanamıyor daha işten gelir gelmez ama ben tüm gün ne saçmalıklarını çektim

Kocanız böyle bir şeyi söylediği zaman çok ciddi tepki vereceksiniz. Git ailenle başka evde yaşa adımını attırmam, bıktım artık onların yüzünden seninle huzursuz olmaktan da evimde çocuklarımı temiz ve iyi bir psikolojiyle yaşatamadığım için. Ne istiyorsun psikolojik ilaç mı kullanayım annenin saçmalıklarını, pisliklerini umursamamak için yoksa kalpten mi hasta olayım? Eğer illa ki gelecek kalacak dersen kapı orda gidebilirsiniz deyip sağlam bir rest çekmeniz gerekiyor.

Ayyy inanırım vallahi benim kv de tarlada çalışırken zamanı çok değerlidir çişi gelince üstüne yapar. Isemez zamanı gitmesin diye çok fazla ruh hastası var etrafta. Gerekirse ayrılın evden gelirse dik durmazsaniz yerleşir eve

Bu kadını oğluyla birlikte eve almaması gerekiyor. Konu sahibi evden giderse gün doğar iyice yerleşir.

Ay bu ben ve kayınvalidem kız 😂 geldiğinde yemekleri o yapar evi de siler süpürür, görümceme de toz aldırır 😂ben sadece çamaşır yıkıyorum katlamayi da eşim yapıyor 😅 maşallah nazar değmesin ama insan yine de sıkılıyor valla ben de yalnızlığı seviyorum bazen vicdan azabı çekiyorum o yüzden 😂 bak bir haftadır sözde bizde daha bu sabah gitti ama bir haftadır kardeşlerini gezdi durdu sadece 1 sabah beraber kahvaltı yaptık bizim evde 😅
Keşke herkes bizim gibi şanslı olsa. Bazen bende çekiyorum vicdan acabı sonra bende saygımi esirgemiyorum diye telkin ediyorum kendimi😅. Karşılıklı olarak 14 senedir saygımızı koruduk. Konu sahibinin kayınvalidesinden sonra bugün gittim alnından öptüm.

Eğer sadece yalnızlığı sevdiğiniz icin ruh hastasıyım diyorsanız bence ruh hastası filan değilsiniz ben de yalnızlığı çokkkk çok seviyorum çocuklarımı bile bazen babası keşke götürse de evde yalnız kalsam diyorum. Kimle komşuluk yapsam pişman oluyorum çoğu zaman. Onun için insanlardan zarar göre göre de bi kat daha sevdim yalnızlığı.
Yani onun o kadar yardım yaptıgı halde sıkılıyorum demek istedim ama katılıyorum size. Her insanın kendine özel alanı var. Ben evimde kendi başıma vakit geçirmekten çok keyif alırım. Bu yüzden daraldım ama sizinkilerin yanından bile geçemezler Allah razı olsun. Sizede sabırlar diliyorum. Sorun eşinizde başlıyor o mudahale edicek siz değil.

Bu kayınvalideler insanın başına hep dert. Ben artık iyi kayınvalide olduğuna inanmıyorum. Hepsinin beter bir tarafı var ve ortaya çıkıyor. Ben ilk zamanlar hep ne güzel kayınvalidem çok iyi vs demiştim ve asla bir şeyini görmemiştim. Kadın sonradan azıttı.
Vallahi bu kqyınvalidelerdeb soğudum resmen...

Bende yalnızlık seviyorum kimseyi tanımak istemiyorum...

KK da en sonunda evin ortasına işeyen kayınvalide de gördük bir tek s*çan kaldı hayırlısı artık
Benimkinin kardeşi bi kere yakinda altına da s.çacak korktum demişti. Onu da yapabilecek potansiyeli var fazlasıyla. Bir kac kere aşırı yiyip kusmuş lavaboya gitmek yerine oturduğu yerin çevresine kusmuş çok iğrençti.benim kv nin sınırı yok ne konuşmalarında ne de saçma sapan hareketlerinde .

Benimkinin kardeşi bi kere yakinda altına da s.çacak korktum demişti. Onu da yapabilecek potansiyeli var fazlasıyla. Bir kac kere aşırı yiyip kusmuş lavaboya gitmek yerine oturduğu yerin çevresine kusmuş çok iğrençti.benim kv nin sınırı yok ne konuşmalarında ne de saçma sapan hareketlerinde .
Peki siz buna nasıl dayaniyorsuniz

Kocanız böyle bir şeyi söylediği zaman çok ciddi tepki vereceksiniz. Git ailenle başka evde yaşa adımını attırmam, bıktım artık onların yüzünden seninle huzursuz olmaktan da evimde çocuklarımı temiz ve iyi bir psikolojiyle yaşatamadığım için. Ne istiyorsun psikolojik ilaç mı kullanayım annenin saçmalıklarını, pisliklerini umursamamak için yoksa kalpten mi hasta olayım? Eğer illa ki gelecek kalacak dersen kapı orda gidebilirsiniz deyip sağlam bir rest çekmeniz gerekiyor.
Yeri geldiğinde bana yine gelmek istediği zaman söylerim kulağıma küpe olsun bu sözler

Ayyy inanırım vallahi benim kv de tarlada çalışırken zamanı çok değerlidir çişi gelince üstüne yapar. Isemez zamanı gitmesin diye çok fazla ruh hastası var etrafta. Gerekirse ayrılın evden gelirse dik durmazsaniz yerleşir eve
Neler duyuyorum 🥲

Yeri geldiğinde bana yine gelmek istediği zaman söylerim kulağıma küpe olsun bu sözler

Boşanmanızı asla istemem ama bu kadar soruna sebep olan birisi için sizin sağlığınızı,çocuklarınızın hijyenini, ailenizin mutluluğunu yok sayıyor. Onun da buna göre bir aksiyon alması gerekiyor.

X