- 1 Mayıs 2023
- 1.855
- 5.615
- Konu Sahibi yorguntosbik
Kesin resti çekin. Eğer eşiniz sesini çıkarmıyorsa ben boşanmaya kadar giderdim. Aç değil açıkta değil gelip insanlara eziyet etmenin anlamı ne ruh hastası büyük ihtimal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öpün vallahi benim yerime de öpünAbi nasıl hayatlar, nasıl kaynanalar bunlar gidince benimkinin ellerinden öpeceğim sjdkksksk
Eşinize "çocuklarımız küçük heryere dokunuyorlar,annen altina işiyor bile isteye,tuvaleti pis kullanıyor,çocuklarımı hasta edemem,annen kendi evinde oturmaz bize gelirse ben çocukları alıp aileme geçiyorum diyin gerekiyorsa da gidin.O da yardim edecek bundan sonra,zaten evlendiğimden beri sürekli ailesine para veriyor bir şeyler alıyor. En son çıktıkları evin faturalarını eşim ödedi, kapılarını boyatıp parasını verdi daha neler neleri eşim ödedi. Çok ta iyi bi durumumuz yok ama para babası sanıyorlar. Hep beklenti içindeler. Kardeşleri de biri neredeyse hiç faydası olmadı eve,biri de zor bela ara sıra fatura ödüyordu.kp az bi emekli maaşıyla yetisemiyordu o da parasını kullanmayı bilmiyor bazen bi şeye verilmesi gerekenden çok para verebiliyor yani daha uygununu alabilecekken pahalıdan alabiliyor bilemiyor parasını yönetmesini biraz saf kendi diyor bunların sıkıntıları yüzünden iyice aptal oldum diye.
Var var inanın bende var. Bizimkiler de bende. 15 gündür kahvaltı yemek ve çamaşır sürmedim elime. Bir aşırı titiz tek yoruldugum konu titiz olması. Ben rahatıma daha düşkünüm ona göre. Ben keyif yaparken o mutfaktan çıkmıyor. Böyle bir kayınvalidemle bile 15 gün sonunda sıkıldım ki asla zararı yok faydası var. Ama ben ruh hastasıyım. Yanlızlıgı severim. Konu sahibinin kayınvalidesini benimki görürse benimki kendini köprüden atar Allah yardımcısı olsun. Bencede annesine gitsin. Hizmet olmazsa kaçar sanırımBu kayınvalideler insanın başına hep dert. Ben artık iyi kayınvalide olduğuna inanmıyorum. Hepsinin beter bir tarafı var ve ortaya çıkıyor. Ben ilk zamanlar hep ne güzel kayınvalidem çok iyi vs demiştim ve asla bir şeyini görmemiştim. Kadın sonradan azıttı.
Ay bu ben ve kayınvalidem kız geldiğinde yemekleri o yapar evi de siler süpürür, görümceme de toz aldırır ben sadece çamaşır yıkıyorum katlamayi da eşim yapıyor maşallah nazar değmesin ama insan yine de sıkılıyor valla ben de yalnızlığı seviyorum bazen vicdan azabı çekiyorum o yüzden bak bir haftadır sözde bizde daha bu sabah gitti ama bir haftadır kardeşlerini gezdi durdu sadece 1 sabah beraber kahvaltı yaptık bizim evdeVar var inanın bende var. Bizimkiler de bende. 15 gündür kahvaltı yemek ve çamaşır sürmedim elime. Bir aşırı titiz tek yoruldugum konu titiz olması. Ben rahatıma daha düşkünüm ona göre. Ben keyif yaparken o mutfaktan çıkmıyor. Böyle bir kayınvalidemle bile 15 gün sonunda sıkıldım ki asla zararı yok faydası var. Ama ben ruh hastasıyım. Yanlızlıgı severim. Konu sahibinin kayınvalidesini benimki görürse benimki kendini köprüden atar Allah yardımcısı olsun. Bencede annesine gitsin. Hizmet olursa kaçar sanırım
Ben de duymadım ama mesanesi aşağıda olduğu için istemeden kaçıran birini tanımıştım o da kendi başının çaresine bakiyor kimseye yük olmuyor hatta emekli aylığıyla sürekli çocuklarına yardımcı oluyordu yük olmak bi yana dursun. Bana göre kaynanamda artık insanlığa dair neredeyse hiç bir şey kalmamış. Öyle gelişine yaşıyor hayatı, ağzına geleni konuşuyor, canı istediği gibi davranıyor. Kendini de mükemmel sanıyor onca yanlışına rağmen. Ben de inanamıyorum ama oğlu çok farklı gerçekten çoğu kişi de şaşırıyor öyle anneden öyle evlat diye. Kayinpederim iyidir ona nazaran çok temizdir ben babasına çektiğini düşünüyorum eşimin.Tövbe daha neler okucaz burda ya
Bile bile altına işemek nedir Allah aşkına
Ruh hastanın ötesi
Bu insanlar nerde yaşıyor nerde yetişiyor ben anlamadım
Çevremde nede başka yerde böyle birşey ne gördüm ne duydum
Temizlik imandan gelir herşeyden önce ondandamı haberleri yok
Bile bile evimde altında işeyen kaynanayı değil evime sokmak oğlu ile birlikte hayatımdan def ederim
Kimse beni öyle bir annenin yetiştirdiği birinin çok farklı olduğuna inandıramaz.