kv ve zoruma giden şeyler

Senin yerinde olsam gitmezdim.
Kalksin kendi isini kendi yapsin , ducun büyügü esinde ama.
Bundan sonrs adla gidip yardim felan etme , misafir gibi git gel ..

gitme.
yaptığın iyilikleri senden başka bilen olmuyor, bir bakıyorsun senin iyi niyetin senin görevin olmuş.
kv. 44 yaşında yaşlı değil.

not: yıllarca anasına danasına baktım yaranamadım, ne baktıklarım ne de koca bu lüksün değerini bilmedi. şimdiki aklım olsaydı herzaman önce BEN derdim.

kvdeniz eşinize acıtasyon yaptıgı için işiniz biraz zor.
ben geçende çok ağır grip oldum 4 gün yattım kv alt katımda oturuyor öyle sadece gelip gitti baktı misafir gibi demedi ki oğlunu alayımda bakayım sağolsun oğlumda çok akıllı durdu acıdı halime yavrum.
oda hasta oldu bende misafir gibi gittim baktım hiç affetmem

Hastalığımı bahane edip gıtmedm bende 2 gün. Dün 23 nisan diye oğlunun gösterisi vardı ona gittik.Tabi eşim durur mu anasına uğramadan oraya da uğramak zorunda kaldım. Hanımefendi hazretleri yatak döşek yatıyordu yine.

Sizinki yine 20 dakkalık mesafe. Bizim yürüme mesafesi 5 dakikayken kv hamile olduğumu öğrenip 1 hafta yas tuttu herhalde sesi soluğu çıkmadı :) 10 gün sonra aradı canının istediği birşey var mı pişireyim dedi. 3 ay zaten sürekli yattım düşük tehlikem vardı koku hassasiyetim vardı ama sağolsun annem baktı. Hiç zahmete girmedi istifini bozmadı hanımefendi. Neyse diyorum bugünün yarını bu dünyanın birde altı var. Ama muhtaç olsa yine bakarım ben. Ben kendime yakışanı kendi insanlığımı yaparım herkes kendinden mesul.

değmez gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…