KV ve eşin haksızlığına uğradım.

Bu konu sahibinin ilk konusu. Anasına o..., kendisine ka.... diyen adamın ayağına, yatağına, evine tıpış tıpış geri dönmüş. Bir de kendini suçlamış kocam ameliyat oldu yanjnda olamadım diye.
Ben konu sahibinden umudu kestim. Eşi anasının yüzüne tükürse belli ki geri dönecek.

Boşanan ailelerin çocuklarının türk filmi draması tadında yaşamasına ayrı ifrit oluyorum. Tabi oğlunuz sizin çektiklerinizi çekmesin. Onun yerine babasının anasına eziyet ettiği, sürekli küfrettiği, anasının rol model olarak aşırı pasif bir karakteri oynadığı evde kavga gürültü içinde büyüsün. Aman yeter ki boşanmış anne baba çocuğu olmasın. Mazallah yoksa çok çeker o çocuk.

Boşanmış aile çocuğu mutlu ailede büyüyen çocuk kadar şanslı değil tabii ki. Ama hakaretlerin havada uçuştuğu, evde gerginlik olan huzursuz bir ailesi olan çocuktan çok daha şanslı. İnsanlar bu farkı göremiyor. Boşanmış aile, boşanmamış aile diye 2 grup var sanıyorlar.

Evet ama evde huzur varken zaten kimse boşanmaz ki
Huzursuz evde büyümüş ve ailesi boşansın diye her gece dua eden bir çocuktum. Boşanmadılar. Sebep: Çocuklar ne olurmuş.
Daha mı iyi oldu derseniz, hayır.

Ama konu sahibinin evi ve evliliği tam bir felaket. Şu felaket ortam boşanmış aile çocuğu olmaktan daha iyi nasıl olabilir?
Bunu bir bize açıklasa keşke.

Zannettiğiniz gibi değil. Bahsettiğim bu iki konuyu yaşadıktan sonra ailemin yanına döndüm ve ayrılmaya karar verdim. İkisinde de çok özurler pişmanlıklar dile getirdiler hem eşim hem ailesi bı şekilde ikna ettiler ben babamın yanındaydm oda baskasyla evli. Evet kapısı bana hep açık orası benimde evim ama ne kadar olsa da insan rahat edemiyor. Bende sınava hazırlanıyorum en azından dönersem burda kendimi ekonomik olarak hazırlarım çalışmaya başladım hemde denemiş olurum belki gerçekten psimandir ve değişmiştir diye eğer değişimi farketmez aynı şeyler devam ederse en azından atanmış bı şekilde baba evine dönerim ki o zamanda kendi evime bile çıkarım diye düşünerek geldim.

Bosanacakdiniz ,cunku siz esinizle degil ,ailesiyle evlenmissiniz,
Esinizin ailesi ortaligi karistirmaya yer aramis ,farkinda degilsiniz,
Iyi bir avukat bulun,maddi manevi tazminat talep edin

Belli ki eşiniz aile üyelerini görünce aslana dönenlerden. Ailesi de ne görgüsüz ya insan doğuma bir ay kala eve gidip yaşar mı? Hamile tanıdığın evine gidince çay koysa bile alır kendim koyarım yorulmasın. Kalmak ne demek? Böyle insanları kovmak lazım aslında

Bende sizin gibi düşünüyorum zaten ama sadece zamanı var diye biraz daha toparlanmak için sabrediyorum her anlamda..

Benim yakın çevremde bir kadın var. Evliliği sizinkine benziyor. Evlendiğinden beri hakaret, küfür, psikolojik ve fiziksel şiddet hepsi var. Ara ara küsüp baba evine gidiyor sonra yine şans veriyor. 4 sene çocuğu olmadı ve tedaviyle çocukları oldu. Ve sonra klasik o insanı kendinden alan cümleyi kurmaya başladı 'çocuğum için çekiyorum!'
Sonra ikinci çocuğu oldu. 20 küsür senedir evliler. Değişen hiç bir şey olmadı. Hala arada küsüp baba evine gidip dönüyor. O çocuklar büyüdü ve çocuklarda psikolojik sorunlar başladı. Kendi gözümle gördüm çocuklar annelerine yalvarıyor resmen artık boşan bu adamdan(!), biz böyle bir evde yaşamak istemiyoruz diye ama tabi kadın yine çocukları için (!) çekiyor bu çileyi!!!

Hamileligim plansız oldu ve dediğim gibi bu olayı yaşayana kadar böyle bı insan değildi.
Her zaman aynıymış siz yazmışsınız ya hamile kaldığımda düzeldi bir kaç ay nnesi gelince eskiye döndü diye hep aynıymış bu adam annesi size iyi davranıp arkanızdan oyun çeviriyorlarmış muhtemelen

Annenize o... dedi siz de o adamla hala aynı evdesiniz öyle mi
Ooo sizi daha çok ezerler
Ve kusura bakmayın bu olayda artık tek suçlu sizsiniz
Sizin kendinize saygınız yok ki adam size saygı duysun

haddim değil belki ama sert konuşacağım.
Bu adamın çok afedersin ama ne olduğu eeeeeennn başta belliymiş. kendi ağzınızla demişssiniz hamile kaldıktn sonra düzeldi yok gene bozuldu makina mı ya bu adm bi düzeliyor bi bozuluyor? kaç yasında ergen mi? evli adam dediğin olgn olur karısıyla hele ki hamile karısıyla annesi arasıdaki dengeyi sen söylemeden bile dengeyi kurar. karsınızdakiler hiç iyi değil onu anladım ama sizde de hata var. balık baştan kokar.
sağlıkla gelsin bebeğiniz ona hissettirmeyin nolur.

en basiretsiz erkek tipidir ya. en nefret ettiğim model. buyuk konuşmayayım ama bu adamlar düşman basına bile gelmesin.
madem ananla göbek bağını kesememişssin evlenme.

Sen kendini çok hırpalamışsın canım.
Hamileliğin rahat bile geçse sen kimseye hizmet edecek durumda olamazsın.

Allah'ın cahiliiiii. Kv ye ne demeliii oğluna iki tane çakıp bu halde bu kıza bagirma diyeceğine oğlunu üzerine salmış resmen evden çekip gitmiş defolup gitti yetmemiş bide oğlunu gazlamis Allah'ın dan bulsunlar baya bir mesafeli ol esinede iyi davranma gitsin annesinden bulsun güler yüzü

Simdi baba evindemisin yoksa esinin yanindami ne yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…