KV ve eşin haksızlığına uğradım.

Eee sonuc

Ben başta yazdiginiz şeylere çok takilmadim .Bir şekilde aşılır ,çözülür dedim ama sizin attığınız mesajları annesine ,kardeşine atmak sonra o cevapları size atmak nedir ya.Boylesi cahil bir adamla asla muhattap olmam.Tekmeyi basardim.

Ne diyeyim ki bunlarda anayım diye dolaşıyor ortalıkta..oğulları ver diye kendilerini dünyanın sahibi, hakimi zannediyorlar..ne kadar sıkmış canınızı o halinizle...unutmayı beklemeyin unutulmaz bu konular...size bunu yaşatanların Allah belasını versin zaten..konunun üstünden zaman geçmiş anladığım kadarıyla kaç yıl oldu şimdi durumlar nasıl

Valla ben kv görümceden çok eşe sinir oldum. Doğumuma yakın kalmış kim nereden gelmiş olursa olsun hizmet etmem açıkçası bana yardıma gelmişse kv yanımda duracaksa ben yatarım keyfime bakarım yani . Eşinizin size saygısı kalmamış bırakın size değil sadece çocuğuna da kalmamış yazık.. Kv bi kere ağzını açıp laf etmemiş oğluna ..

Kv de ikili oynamis galiba sen yokken doldurmus esin olede yapinca sanki hic bisey bilmiyomus gibi bide sormus bunlarin yatacak yeri yok yok malesef

şeytanlarından bulsunlar inşallah benim eşimde ne oluyo bitiyo annesine anlattı o şeytan kılıklı oğluyla hiç anlaşamayan kadın şimdi melek ben şeytan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…