• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV nin bana verdigi kullanilmis hediyeleri !!!

sizi seviyor bence..
ewt saçmalamış ama hangimiz hata yapmıyor ki??
ve hatasının farkında.. size hediye getirmiyor ama daha güzelini yapıp para veriyor ki beğendinizi alın diye..
bence araya kırgınlık daha fazla sokmayın. oturup konuşun.
anne ikimizde hata yapmış olabiliriz. hiç olmamış gibi devam edelim bilirsiniz ben seni annem gibi severim olur böyle şeyler deyip bağlayın konuyu..
ne kayınvalideler okuyoruz burda.. sizi iyiymiş de ne güzel..

ya eskisi gibi olduğunuzda kullanılmış hediyelerini yollamaya devam ederse bu da var

bunu göze alabilecek misin?

samimi olmak istediğine emin misin:KK53:

Kadın zaten özür dilemiş. Hatalı ama demekki hatasını anlamış. Kim bazen saçmalamıyorki? Bu kadar ünlemli konu açmaya gerek varmıydı, bence yoktu

Ben olsam direk eşime gösterirdim elimde götürür ve "ben saygımdan konuşmayacağım sen muhattap ol " derdim

Bakin benim annem de biraz sizin kayinvalideniz gibi, muhtemelen ayni jenerasyonlar.
Benim annem de harika bir insandir ama hediye goturmeyi beceremez hic.
Bir gun benim o zamanlar deli gibi asik olup evlenmek istedigim adamin ailesinin evine gittik, annemle ilk kez tanisacaklar, benimle tanismislardi.
Oturuldu sohbetler edildi vs, bayramdi da, annem ben size hediye getirdim diyip bi paket uzatti, allah dedim (annemi taniyorum, kendine gelen begenmedigi hediyeleri baskalarina verir vs), umarim cok rezil olmayacagim bir hediyedir. O ana kadar haberim bile yoktu hediyeden. Neyse erkek arkadasimin annesi acti paketi bi baktim annemin benim yasimda belki daha eski resim cerceveleri. Allahim nasil utandim anlatamam. Cok eski olduklari her halinden belli. Bisey de diyemedim kadincagiza kalktik gittik.
Anneme dedim ki, annecim tamam sen artik kullanmiyorsun, cope atmaya da kiyamiyorsun, birinin isine yarar diye vermek istiyorsun ama boyle ozel insanlara, hele ki ilk kez karsilastigin insanlara boyle kullanilmis,eski hediye verilmez, ayiptir dedim. Elin bos git, bi cicek al daha iyi dedim. O da ne bileyim ben iyi bir jest olur diye dusundum dedi..
Yani demem o ki, kayinvalideniz cidden iyi niyetli, ki diger davranislarina bakinca. Bu konuda da keske once siz bierbir konussaymissiniz. Lutfen uzatmayin ve kendisine boyle hediyelerden hoslanmadiginizi soyleyin. Bir daha yapmayacaktir zaten.. Eminim o yaptigi yanlisin, ayibin farkinda bile degil..

Annemin bi arkadasi vardi o da eskilerini bi gun ayirirken ona kahveye ugramistik eskilerinin bi kismini bi posete koyuyordu bi kismini baska posete annem sorunca da kizkardesine verdigini onun eskileri giydigini sorun etmedigini vs soyledi annem de ama cok eski bunlar dedi komsunuzda olsun o sever demisti aklima o geldi..
Kayinvalideniz diger verdiklerine birsey demediginiz icin sorun etmediginizi dusunmus ama abattmis ic camasiri ne alaka!!!
Suan para vermesi de guzel ama hicbisey de yapmamayabilirdi..
Bosverin gereken cevabi almis zaten..

Kv zıkkımları hep aynı. Görgüsüz geçimsiz ve kötü niyetliler. Uzak durmak lazım. :KK59:

Yaptigi sey bizim penceremizden bakinca cok ayip evet. Ama eskilerin bazilari gercekten bizim gibi dusunmuyor. Ben dogumdan sonra cok kiloluydum, kilolarimi verdikten sonra kayinvalidem bana geldi kiloluyken giydigim pijamalari gordu, bunlari bana versene kizim yepyeniler dedi. Ben de tabi ki dedim esofman takimlarini falan verdim evde giyer diye (ki bu cok normal bence) Emzirme sutyenlerimi gordu bunlar ne guzelmis dedi aldi. Sonra donlarini ne yaptin don alacaktim ben de duruyolarsa almam dedi. Attim onlari dedim, yani versem giyecekti... sorun etmiyorlar demek ki... bu arada benimki de oyle yoksul bir insan degil ama baskasinin ic camasini giymeyi yadirgamadigindan herhalde...

Acaip bi taktiği var kadının. Çok stratejik. Oğluna kadraj çok iyi şöyle böyle diyor ama bana gayet güzel laf sokuyor, Bi yandan da sen kocanı idare et o böyledir alttan al vs diye sürekli beni destekler bi halde . Çözemedim ki bi türlü
önceden alt yapı yapıyor :KK53::KK53:
bak arada huzursuzluk kavga falan çıkarsa ben çok iyiyim çok iyi niyetliyim suç bende olmaz izlenimi veriyor ve bunun ardından da yapacağı çirkefliği yapıyor :KK70::KK70::KK70:
aklınca önce kendini aklıyor oğlunun gözünde. sen ama bu oldu şu oldu deyince de ama oğlum ben çok iyi niyetliyim severim vs.. kendini oğlunun gözünde acındırıp yüceltiyor işte...
sana da bak ben oğlumu böyle kafalarım ona göre diyor :KK53::KK53:

Kadin kendisini sana yakin buluyormus demek ki biraz fazla yakin buluyor ki kullanmis Külotlarini :KK53: sana getirmis. Sende cöpe ataydin. 1 degil 2 degil kv'ne dicektin bence bunlar kullanilmis anne getirmeseydin keske gerek yok sagol falan ... Gidip ilk önce kocaba bu konuyu sinirle beraber acman hic hos olmamis. Sonucta kadin demis istersen at diye!

Kayinvalidenin yaptigi cok abes. Fakat bazi insanlar var kumas parcasini bile cope atamazlar atmak istemezler ziyan olacak diye. Kv de belki boyle bir insan bilemiyorum. Sni de kendi gibi dusunmus olabilir :) ama don bu yani bu kadari da olmaz..

Kv kotu niyetli uzak durun alttan alta da iyi gibi oynuyor hedef haline gelmemek icin.
Yoksa en cahil kadin bile bunun cok ayip ve igrenc oldugunu bilir. Kullanilmis don yani... baska eski bir sey olsa cahillik gormemislik denir ama bu oyle degil.

Mesafenizi koruyun bence, eşinizle aranız iyiyse ve esiniz annesinin ağzına bakmıyor da kv umursamayın, neticede samimi olmak zorunda değilsiniz. Kadın milleti diye boşuna demiyorlar, çok güvenmeyin, alttan almayın, izzetinizi onurunuzu uygun üslupla koruyun.

Back