- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- 498
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
hiç giymedim üstünden baktım desın onuda bızmi söyleyelim:)Öle demez belki aaaa bak gelinin bana denediği kilotları hediye diye vermişşş annaaaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç giymedim üstünden baktım desın onuda bızmi söyleyelim:)Öle demez belki aaaa bak gelinin bana denediği kilotları hediye diye vermişşş annaaaaa :)
Kv ile aram her zaman çok iyiydi beni kızından ayırt etmediğini hatta o dan daha çok sevdiğini söylüyor hakkını odeyemem annemden daha çok baktığı yardımcı olduğu da oldu. Ufak tefek hediyeler getirir ya da kargoyla yollardi. Bu keresinde bikac kullanılmış bady yolladı ses etmedim sonra üzerine çamaşır suyu olmuş sünmus pörsümüş bir iki kazak verdi yine ses etmedim. Sonra bi gelişlerinde oğluna bikac iç çamaşırı (üzerinde etiketi var ) kızıma bir iki parça bişey getirmiş onları verirken bi de torba içinde bi şey verdi bunu da sana getirdim kullanırsak kullan begenmezsen at dedi. Ben de öylece aldım saat çok geçti hiç açmadan dolaba koydum yatakları yaptık sabah da kahvaltı vs derken bakamadim onlar kahvaltıdan sonra gitti ben de poseti açtım içinde dört tane kilot var. Evirip çevirirken ne göreyim birinin kenarı sökuk diğerinin lastikleri sünmüş digeri pamuklamis benim elim ayağım buz kesmeye başladı iyice incelerken bi tanesinin de içinde çamaşır suyu lekesi olduğunu gordum. Afedersiniz nhani adet kani filan olunca ağın brengi değişir ya aynen öyleydi. Yüzüm kıpkırmızı oldu oturdum ağladım kimseye bişey demedim kocama da demedim. Aradan biraz zaman geçti kocam bi konudan annemlere kızıyor şöyle dedi vs diye bende dayanamadım gidip külotlari getirip gösterdim senin annenin hediyelerine bak altından çıkardığı çamaşırı yollamış dedim. Üstelik bu ilk değil daha öncede bunları yolladı ses etmedim dedim onları da gösterdim kocam deli oldu saat çok geçti aramadı ertesi gün aramış artık ne dediyse baya fircalamis annesini. Sonra eşim beni aradi Oğluna demis ki yeni aldım da üstünün pisliği gitsin diye bi yıkayıp getirdim. Bunu duyunca hepten deli oldum sonra kv beni aradı bi kere yıkayıp gönderdim diyo hala, anne ben salak miyim saf miyim ses bir iki kez kullanılmış bile değil aylarca kullanılmış onlarca kez de yıkanmış hal kalmamış camasirda. Kocana niye duyurdun onun deli siniri olduğunu bilmiyor musun aramızda hallederdik dedi ben de hemen yetiştiren biri olsaydım daha önce yolladığını kullanılmış kıyafetleri gosterirdim yanda bu külotlari gördüğüm an söylerdim farkibdaysan üzerinden on gün geçti dedim. Kusura bakma da ben seni kızından çok severim de falan da filan da dedi kapandı telefon... Sonra bi daha hiç eskisi gibi olamadık ben o görüntüyü hiç unutamıyorum uzun bi süre anne demedim ondan sonra da bana hiç hediye filan getirmedi oğluyla torununa alır bana da para verir istediğini al diye... Şimdi ne yapayım eskisi gibi nasıl olalım
Aynen bnmkiside oleydi canmli cicimli kzimli kuzumlu knusurdu bndende ole beklerlerdi annecim babacim diye onlarnda kzi yokmus sni kzimiz yrne koyuyorz fln dedi ama isler degisti sonraYani bilemiyorum onun da çok iyiliği geçti o iyilikleri annem bile yapmadı onyizden konduramiyorum gücüme gidiyor nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Eskisi gibi derken güllük gülistanlık değil elbet ama onun canım cicimleri çok yapmacık geliyor ve ben çok soğuk davranıyorum
Sevgi samimiyet varsa aramda başka bir sorun yoksa donlari çöpe atar ilahi anne donum var benim niye taşıdin bunları der gulumserdim.. hakaret edildi saymaz sinirlenmezdim eğer iyi biri olduğuna gönülden inaniyorsam.. Eşime söylemez annesinin donu konusu geçirmezdim aramızda.. normalde aranızda sorun yoksa bi daha düşünün derim kusluge gerek var mı?
Keske esinizden once kv soyleseydiniz rahatsizliginizi.
Neden boyle yaptigini sanki daha dogru olurdu
Sana hediye vermek yerine para veriyor demek. Eski hediyeyi kabul etmeyip, eşini doldurup annesinin üzerine salıyorsan, parayı da alma bi zahmet. Tamam kullanılmış kilot hiç hoş değil ama işine geleni kabul ediyor, gelmeyeni kabul etmiyor gibisin.
külot olayı çok kötüymüş.
ama buna siz biraz davetiye çıkarmışsınız, eskileri kabul ederek.
konuyu anlatmaya başladığınızda şöyle düşündüm; ben de eskilerimi köyde yaşayan akrabalara götürürüm (iç çamaşırı değil elbette), hani eski de olsa tarlada giyilir diye. Ki onlar da getir derler. çamaşır sulu, şunlu bunlu kıyafetler tarlada gayet de giyilebilir. Zaten çamur içinde kalıyorsunuz. Ya da temizlik yapılırken giyilebilir. Eğer ki böyle düşünülmüş ise olabilir dedim.
İç çamaşırı olayı kötüymüş de, ne bileyim yine de siz hiç ses etmediğiniz için öncesinde çok haklı gelmediniz bana.
Bu kilot isinde bir iş var bence.
Kimin kilodu bu.
Kendininkini çıkarıp niye getirsin. ..getiriyorsa da bunun altında bir iş var. Kadın sana para verebilecek güçte ama yeni kilot almayip altindakini getiriyor kilot 2 tl bişey yani.
Bu işte bir iş var.
Kilot ta adet izi nasıl oluyor o kadın 10 senedir olmuyordur 10 senedir ayni kilotu mu giyiyor.
Bir gariplik var.