• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV nin bana verdigi kullanilmis hediyeleri !!!

Kiloda
Ay banadaeski çeyiz eşyalarını vermişti aramıza hosgeldin.. kilot biraz ağır olmuş yaa:KK42:
Boş buldum :KK14: kiloda kadar diğer kıyafetlerde hiç art niyet düşünmemiştim ama o olay bitirdi beni üstelik kızına verse kıyamet kopar beni kızından da mi yakın gördü acaba nedir anlamadım ki ay öyle bile olsa insan kendi kardeşine bile vermez oyle bi şeyi neresinden tutsak elimde kalıyor

Harbi neden bukadar samimi olmayı istemek ne kadar uzak ve mesafeli durmak iyidir :KK66: valla kocanada helal olsun iyi yapmış.
Kocamın hakkını o konuda yiyemem hakki ya hakkını verir. Kardeşinin nisanina gitmişti orda da kardeşi bata büyük densizlik etmiş, bizimki bağırıp çağırmış kıza, babasına da kızmış sahip çıkamadın kızına diye nişana da gitmemiş basmış gelmiş eve:cry:

Bir hastalığı felan mi var acaba psikolojik rahatsızlık benim arkadasimin kv öyleydi kadın akıl sağlığı pek iyi değildi. Cer çöp olacak sacma sapan şeyleri hediye diye getirirdi günü geçmiş bakliyat malzemeleri felan..Bir dr felan mi goturseniz erken teşhis her zaman önemlidir

Bir hastalığı felan mi var acaba psikolojik rahatsızlık benim arkadasimin kv öyleydi kadın akıl sağlığı pek iyi değildi. Cer çöp olacak sacma sapan şeyleri hediye diye getirirdi günü geçmiş bakliyat malzemeleri felan..Bir dr felan mi goturseniz erken teşhis her zaman önemlidir
Yok sanmam hiç öyle durmuyor kendisi evinde gayet te atıyor eskileri

Napacaksinki eskisi gibi olup? Tekrar eskilerini ozledin anlasilan?!?!

Kizim gibisin filan bunlar hikaye sekerim..

Kiloda

Boş buldum :KK14: kiloda kadar diğer kıyafetlerde hiç art niyet düşünmemiştim ama o olay bitirdi beni üstelik kızına verse kıyamet kopar beni kızından da mi yakın gördü acaba nedir anlamadım ki ay öyle bile olsa insan kendi kardeşine bile vermez oyle bi şeyi neresinden tutsak elimde kalıyor
Ay saçmalamıs art niyet var kızına layık görmez tabi.. kızım derler klasik el kızı muamelesi yaparlar..

Geçenlerde arayacaktım tam elime teli aldım o aradı ben de aaa tam seni arıyordum dedim hadi canım senin dakikarin hiç benim için harcanmaz dedi gülerek... Böyle gülerek dan dan söylüyor herşeyi sonrada sarılıp şaka yaptım ben seni çok seviyorum alinmayacagini bildigim için söylüyorum diyor... Oğlunun yanında öyle iyi davraniyorki anlatamam kocama sürekli beni ovuyormus iyi kız marifetli fedakar tutukluyu kıymetini bol hatasını görmezden gel vs diye kocam da sürekli bak annem seni ne kadar seviyor kızına yapmaz böyle vs senin annen bana bi kere oğlum demedi diye başımın etini yediği için bende annesinin ne mal olduğunu görsün istedim. Yoksa kadını başıma peygamber yapacak

Acaip bi taktiği var kadının. Çok stratejik. Oğluna kadraj çok iyi şöyle böyle diyor ama bana gayet güzel laf sokuyor, Bi yandan da sen kocanı idare et o böyledir alttan al vs diye sürekli beni destekler bi halde . Çözemedim ki bi türlü

bi bahaneyle görümcenıze hedıye edın sızde annen hedıye etti bana ama banada büyük yada küçük geldi bahanesıyle kızına kakalaa siz ne desenız yalnış olacak belki kızı durumu fark ederde ıkı çift laf söyler anne kendını rezil edıyorsun falan der

Sizin kayınvalide pek zeki, pek stratejik. Sizin de en az onun kadar stratejik olmanız lazım. O size laf sokup sonra şaka yaptım diye sarılıyorsa siz de aynısını yapın. Mesela bir daha sizi çok sevdiğini söylediğinde "ay bilmez miyim annecim, kullanılmış donlarını paylaşacak kadar seviyorsun beni" deyin. Üstüne de "şaka yaptım canım, sen benim annem gibisin, kaldırabileceğini bildiğimden yapıyorum" deyin.

Takmayın kafanıza, kapatın kapınızı, canınız isteyince cevap verin telefona.. Sizden rahatı olmaz, eğer çok düşünürseniz olayı uzatırsanız kendi mideniz bulanmaya devam eder.. Siz gerekli olanı yapmışsınız.. İyide yapmışsınız:KK48:

Emziriyorsun diye eski üstü anlarım tamam ama emzrimek için bile pazarda 5 liraya penyeler var ondan alabilir yani günlük kullanmaya ne biliim tişörtler falan. Emziriyorsun diye öle verdim dio hadi tamam diyelim eski kilot nedir kullanılmış kilot nedir ben iç çamaşırı konusunda çok hassasım eminimki tüm bayanlarda hassastır ona tahammül edilip içe atılamaz işte hakaret gibi bişey olur bardak taşar ne kadar canım cicim olsanda insan gelinine eski bişey yakıştıramaz. Net olarak ayıptır. Ama sen fevri davranma gül geç olan kocanla muhabbetine olur kvde kalitesini böle belli ediomuş demekki

Geçenlerde arayacaktım tam elime teli aldım o aradı ben de aaa tam seni arıyordum dedim hadi canım senin dakikarin hiç benim için harcanmaz dedi gülerek... Böyle gülerek dan dan söylüyor herşeyi sonrada sarılıp şaka yaptım ben seni çok seviyorum alinmayacagini bildigim için söylüyorum diyor... Oğlunun yanında öyle iyi davraniyorki anlatamam kocama sürekli beni ovuyormus iyi kız marifetli fedakar tutukluyu kıymetini bol hatasını görmezden gel vs diye kocam da sürekli bak annem seni ne kadar seviyor kızına yapmaz böyle vs senin annen bana bi kere oğlum demedi diye başımın etini yediği için bende annesinin ne mal olduğunu görsün istedim. Yoksa kadını başıma peygamber yapacak
Bu yazdığın skeç gibi ya dün güldür güldürde izledim buna çok benzerini :))

bi bahaneyle görümcenıze hedıye edın sızde annen hedıye etti bana ama banada büyük yada küçük geldi bahanesıyle kızına kakalaa siz ne desenız yalnış olacak belki kızı durumu fark ederde ıkı çift laf söyler anne kendını rezil edıyorsun falan der
Öle demez belki aaaa bak gelinin bana denediği kilotları hediye diye vermişşş annaaaaa :)

Back