• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV nin bana verdigi kullanilmis hediyeleri !!!

Yavrukusun annesi

Olgunlasmayi uman ham meyva
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
1.352
323
103
Kv ile aram her zaman çok iyiydi beni kızından ayırt etmediğini hatta o dan daha çok sevdiğini söylüyor hakkını odeyemem annemden daha çok baktığı yardımcı olduğu da oldu. Ufak tefek hediyeler getirir ya da kargoyla yollardi. Bu keresinde bikac kullanılmış bady yolladı ses etmedim sonra üzerine çamaşır suyu olmuş sünmus pörsümüş bir iki kazak verdi yine ses etmedim. Sonra bi gelişlerinde oğluna bikac iç çamaşırı (üzerinde etiketi var ) kızıma bir iki parça bişey getirmiş onları verirken bi de torba içinde bi şey verdi bunu da sana getirdim kullanırsak kullan begenmezsen at dedi. Ben de öylece aldım saat çok geçti hiç açmadan dolaba koydum yatakları yaptık sabah da kahvaltı vs derken bakamadim onlar kahvaltıdan sonra gitti ben de poseti açtım içinde dört tane kilot var. Evirip çevirirken ne göreyim birinin kenarı sökuk diğerinin lastikleri sünmüş digeri pamuklamis benim elim ayağım buz kesmeye başladı iyice incelerken bi tanesinin de içinde çamaşır suyu lekesi olduğunu gordum. Afedersiniz nhani adet kani filan olunca ağın brengi değişir ya aynen öyleydi. Yüzüm kıpkırmızı oldu oturdum ağladım kimseye bişey demedim kocama da demedim. Aradan biraz zaman geçti kocam bi konudan annemlere kızıyor şöyle dedi vs diye bende dayanamadım gidip külotlari getirip gösterdim senin annenin hediyelerine bak altından çıkardığı çamaşırı yollamış dedim. Üstelik bu ilk değil daha öncede bunları yolladı ses etmedim dedim onları da gösterdim kocam deli oldu saat çok geçti aramadı ertesi gün aramış artık ne dediyse baya fircalamis annesini. Sonra eşim beni aradi Oğluna demis ki yeni aldım da üstünün pisliği gitsin diye bi yıkayıp getirdim. Bunu duyunca hepten deli oldum sonra kv beni aradı bi kere yıkayıp gönderdim diyo hala, anne ben salak miyim saf miyim ses bir iki kez kullanılmış bile değil aylarca kullanılmış onlarca kez de yıkanmış hal kalmamış camasirda. Kocana niye duyurdun onun deli siniri olduğunu bilmiyor musun aramızda hallederdik dedi ben de hemen yetiştiren biri olsaydım daha önce yolladığını kullanılmış kıyafetleri gosterirdim yanda bu külotlari gördüğüm an söylerdim farkibdaysan üzerinden on gün geçti dedim. Kusura bakma da ben seni kızından çok severim de falan da filan da dedi kapandı telefon... Sonra bi daha hiç eskisi gibi olamadık ben o görüntüyü hiç unutamıyorum uzun bi süre anne demedim ondan sonra da bana hiç hediye filan getirmedi oğluyla torununa alır bana da para verir istediğini al diye... Şimdi ne yapayım eskisi gibi nasıl olalım

demekki herşey güllük gülistanlık değilmiş... içten içten varmış sana karsı bırseyler ogrenmiş oldun... asla aranzda bır daha hedıye alısverısı yapmayın sende ona alma oda sana almasın mecburi bir sure sonra konu kapancak içinde kalıcak ama bastrmak zorundasın eşinin ailesi sonuçta

Eskisi gibi isteseniz de olamazsınız.. Yaşanmışlıklardan dolayı. Bu arada da ilginçsiniz. kaynvalideniz size, çöpe atmalık çamaşırlar getirmiş. Sizz hala eskisi gibi olalım derdindesiniz..
Mesafe güzeldir.. Kaynana ile yüz göz olmaya gelmez.. Bak yüz verdin, eski donları laik görmüş sana.. Eğer değerli olmak istiyorsan, ağırlığını koyman gerekir..

Eskisi gibi olmak istiyor musun?
Yani bilemiyorum onun da çok iyiliği geçti o iyilikleri annem bile yapmadı onyizden konduramiyorum gücüme gidiyor nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Eskisi gibi derken güllük gülistanlık değil elbet ama onun canım cicimleri çok yapmacık geliyor ve ben çok soğuk davranıyorum

Kv yin yaptığı hiç hoş değil ama öncelikle hata sizde

1 değil 2 değil kaç defa aynı şeyi tekrarlamış hiç birini kabul etmeyecektiniz en baştan

Yanında acsaydiniz keşke bunlar niye eski gibi deseydiniz

Eşinizin yanında konussaydiniz bu meseleyi annesini şikayet ediyormuş gibi olmuş
Açıkçası öncekileri çok anlayamadım karışmıştır diye düşündüm ya da ne bileyim safim herhalde acikcasi

Kadın g..tunden çıkan donu getirmiş neden samimi olmak istiyorsun ki..bunun altında bence çok daha iğrenç bir sebep var bence başka açıklaması olamaz.
Kocama da aynen böyle dedim g.tümden çıkardığını getirdi kendi kızına verse annenin yüzüne bakmaz benden bikac yaş küçük kız kardekardeşi var ona verseydi dedim kocam soğuk durma annemi ara vs vs diye gereksiz baskı halinde onun yanında mecbur öyle davranıyorum

Bi de bir kaç ay önce kızı erkek arkadaşını tanistirmaya yemeğe getirdi bizi de çağırdılar kalktık ta bi şehirden başka bi şehre gittik. Biz iki yıllık evliyiz bir kere o çocuğa hazırlanan yemeklerden görmedim bi kez bile sofraya masa örtüsü sermedi naylon sürekli duran masaortusunun üzerinde yemek yedik hep ama çocuğa daha tanışmaya gelmiş özel yemek takimlari çeşit çeşit et yemekleri filan yeni yeni görmeye başlıyorum iste

Yani bilemiyorum onun da çok iyiliği geçti o iyilikleri annem bile yapmadı onyizden konduramiyorum gücüme gidiyor nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Eskisi gibi derken güllük gülistanlık değil elbet ama onun canım cicimleri çok yapmacık geliyor ve ben çok soğuk davranıyorum
Sana o kadar iyilik yapmış, kendin söylüyorsun.Ben bu kadar tepki vermezdim.At çöpe gitsin getirdikce. Yani özellikle yapsa ,seninle sorunu olsa sana iyi davranmaz, iyilik yapmazdi.

Son düzenleme:
valla aynı sorun bende de var.kullanılmış ne varsa bana verir benimkide ki çok iyiliğini de gördüm ondan sapıtıyorum arada.hayır hiç kullanılmayacak şeyleri verip bende kullanmak istemeyince eşyaya çok önem veren insan konumuna sokuldum.geçende eski buzdolabı ve çamaşır makinesini yeniledik eşime siz onları bana verinde benimkileri siz götürün demiş.cidden nasıl iyi niyet bu bilmiyorum.sürekli yanlışı kendimde filan arar haldeyim.bende çözemiyorum insanları.

Hem bana kendi annemden cok annelik yapti diyosun hem de kadinin hatasini kendine soylemek yerine kocani dolduruyosun. Bu hikayedeki hatali sensin direkt kendisiyle konusup soylemeliydin kocan ailesini kotulerken bak bi de bana bunu yaptilar deyip iyice sinirini koruklemen kotu niyetlilik

Siz çok garip birisiniz.
Annemden daha iyi olan birini Esinle kavgamizda öne surmem. Çok ayıp etmissiniz.
Belki aklı etmemiştir yasli kadın.

Kv size para mi veriyor???
Bana ne hediye alir kv nede ben ona alirim.
Bebegime alsa onada raziyim ama oda yok..
Bu arada arkadaslara katiliyorum mesafe sart

Valla benim kv iyi kadındır dusuncelidir sorsan arsimet de kızım gibi der ama bana kızına ya da diğer çocuklarına davrandığı gibi davranmaz ben de ona annem gibi davranamam. Mesela bi kere mutfakta beraber yemek hazırlıyoruz yaz sıcağı kolumda isilik çıktı ne olduğunu anlamadı ödü koptu çocuklarına mikrop bulasacak diye aman kızım sen git odaya otur çıkma ben hazırlayinca sana getiririm dedi. Kendi çocuğu olsa hastaneye götürmeye kalkardi adım gibi eminim. Yani kvden annelik beklemeyin bence. Ama seninki de terbiyesizlik yapmış ya kullanılmış don getirmek nedir.

Eski insanlarda var bu, aşırı tutumluluk mu desem, geline sana verdiğim değer bunlar kadar mı demek istiyorlar bilemiyorum ,
Benimki de beyinin 30 yıl evvelki tuhafiye dükkanından sakladığı çamaşırı çorabı bana hediye etmişti , birşey söylemedik attım çöpe hepsini,
Bir keresinde de evlerine gittiğimizde, kızıma aynı dükkandan kalma 30 senelikkülotlu çoraplar çıkardı, sizin bahsettiğiniz gibi lastikleri kopmuş , kumaşları Kopma noktasına gelmiş, bunları ciddi ciddi hediye olarak veriyor , ben de onları aldığı dolaba geri bıraktım hepsini :) sonra da beni anneme şikayet etmiş, pamuk helva hediye ettiğim çorapları almamış diye. O öyle söyleyince, ben de onlar bizim kıza büyük , siz başkasına hediye edin annecim dedim :) gönlü kırılmasın... Zannediyorum onların hakikaten çok güzel olduğuna inandırmışLar kendilerini ,
İki üç parça eşya için tartışmaya üzmeye üzülmeye değmez . Atın çöpe gitsin.. Sorarsa da çok teşekkür edersiniz , bu davranışınız daha güzel bir cevap olur .

Anlamayan cahil görmemiş bi kadın olsa amenna diyecem ama okumuş etmiş memur emeklisi kendi maaşı olan kızı sosyete takilanadam coco english home kıyım vs gibi mağazaları bilen oralardan alışveriş yapan biri olarak oğluna yeni kıyafetler çamaşırlar getirirken bana neden kullanilmislari getirdiğini aklım almıyor... Kıyafetler için verdiği cevap sen emziriyorsun sütun filan akıyor kendi kıyafetlerine yazık olmasın diye ya da evde iş yaparken giyersin diye verdim... Hayır çok güzel şeyler de alıyor ev aksesuarları masa örtüleri filan onların da üzerinde etiketini bırakıyor kredi kattı slepiyle yolluyor o da garip bi durum değil mi... Oğluna da biraz bilerek söyledim çünkü benim aileailem bi şey dese bak böyle yaptı şunu vermedi vs diye sürekli söyleniyor bizimkiler ne kadar iyi bak sana hediye almış seni kızlarından çok seviyor bak sana canım dedi kızım dedi seninkiler hiç bana demez diye dirdir ediyordu sinirli bi anımda söyledim ilk seferde söylemedim aslında

Ay banadaeski çeyiz eşyalarını vermişti aramıza hosgeldin.. kilot biraz ağır olmuş yaa:KK42:

Back