Kv nin ameliyatı

Kayınpeder ölünce kızların ve eşinizin onayı olmadan o malları nasıl 2 kardeşe devretti ?

Yakın zamanda kayınvalidem oldu bu diz ameliyatından oğullarından çok ben koşturdum.
Bizimkilerde 4 kardeş. Ben kimse için değil Allah Rızası için yaptım. Kaldı ki bende çalışan bir insanım.

Görümcenizi arayıp çık işten demeye hakkınız yok.

En iyisi bakıcı tutmak.

Ben bu konularda hayatın müşterek olduğuna inandığımdan erkek evladın yetemediği yerde gelin,
Kızın yetemediği yerde damadın yardım etmesi gerektiğine inananlardanım.
Manevi yardımı olmayanlarda bir zahmet maddi yardımda bulunsun.

7 çocuk 1 anaya bakamazken vay yandık biz

Allah düşürmesin evladın eline bile.
Kızlara hakkımı helal etmem deyip susturmuş.
Eşim de benden boşanmayacağı için ne haliniz varsa görün dedi.

Evlat ayırmanın kötü yanı. Büyük oğlum bakacak bana deyip onu hep baştacı edip diğerlerini ezerse sonuç bu.

Evlat ayırmanın kötü yanı. Büyük oğlum bakacak bana deyip onu hep baştacı edip diğerlerini ezerse sonuç bu.

o zaman baksın büyük oğlu
parayı alırken sesi çıkmamış ama
adalet duygusu olmamış
şimdi eşitlik peşinde
ne iki yüzlü insanlar var yaa

o zaman baksın büyük oğlu
parayı alırken sesi çıkmamış ama
adalet duygusu olmamış
şimdi eşitlik peşinde
ne iki yüzlü insanlar var yaa
Üzücü ama bir de böyle gerçekler var.

Eşiniz ve kızlar neden onay verdi mirasın 2 kişiye devri için.

Ölüm hak miras helal. Bazı anneleri anlamak güç maalesef

Sizde yaşlanacaksiniz yani bakın ne olacak ki Rabbim bunun mükâfatını elbet verir 4 atanın 4 üde haktır şahsen öyle bir tartışma olsa ben bakardım kayınvalideme seve seve hemde yazık çok yazık o evlatlara...

Düşündüm ama abes mi olur diye kk ya sorayım dedim.
Evet sevmem ama yine de mağdur olması kötü.

Kusuruma bakmayın on yargı yapıyorsam ;başınıza kalır endişesi taşıdığımız için gorumcenizle konuşmak istiyorsunuz gibi düşündüm.

Onemli olan mal mulk para degil. Bir anne kizina nasil sen artik ele karistin der. Evlenince evlatliktan cikiyor mu kiz evlatlar? Bu nasil bir ayrimciliktir. Bana yapilsa al malinin mulkunun hepsini derim ve bu yapilani omrumce unutmam o yuzden gorumcelerinize de kizamiyorum suan.

Kusuruma bakmayın on yargı yapıyorsam ;başınıza kalır endişesi taşıdığımız için gorumcenizle konuşmak istiyorsunuz gibi düşündüm.
Başıma kalamaz çünkü aramızda 10 saat var.
Diğer 6 evladıyla aynı şehirde, 3 ü ile aynı mahallede.
Ameliyat sonrası onlar varken neden bana düşsün ki birbirimizi sevmezken?

Bir de bakma var bakma var, bu psikolojiyle hastaya da yazık olur size de yazık olur. 7 evladı varken bunları hiç düşünmeyin, bırakın çocukları düşünsün.Bu düşüncelerinizin hepsi toplum baskısı yüzünden.

Size değilde , oğluna düşmez mi ? Sizde hayat arkadasiysaniz destek olmanız gerekmez mi ?

Tek bir evlada yuklenmeniz , işten çıkmasını istemeniz normal mi ?

Kadin neden isten ciksin belki borcu odemesi var. Kayinvalide sirayla cocuklarinda kalacak herkes 15-20 gun bakacak. En mantiklisi bu

Benden nefret ettiği için.
Benden boşanmazsa miras vs vermem dedi.
Biz de uzun bir süre görüşmedik bu teklifle gelince.
Akıl tutulması yaşamış olsa gerek. Konunun dışına çıkmak istemem ama bu denli nefret neden? Sizi yanlış yönlendirmek istemem, çok ciddi sorunlar yaşamış olduğunuzu tahmin ediyorum. Vicdanınızın sesini dinleyin ve en doğru kararı alın.
Eşinizin kararını etkilememenizi tavsiye edebilirim. Annesine olan kıngınlığını sineye çekip bakma ihtimali varsa baksın. Unutmayın, kör ölür badem gözlü olur.

Benim 7 tane biyuttugum evlatlar ben bakmam diye tartisma cikarsa tutarim bi bakici hic birinide yanima yaklastirmam allah herkese hayirli evlat versin gorumvenin onun icin isten cikmasi olmaz esiniz isin alabiliyorsa eger bakabilir. Yani ben olsam kv sevmem ama insanlik namina gider bakarim allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin kazanan siz olursunuz bakarsaniz

Size değilde , oğluna düşmez mi ? Sizde hayat arkadasiysaniz destek olmanız gerekmez mi ?

Tek bir evlada yuklenmeniz , işten çıkmasını istemeniz normal mi ?
Diğerleri karı koca çocuklar çalışıyor ve kv orada ameliyat olacak.
Eşim bizde tek çalışan ve işten izin alamaz. Ameliyatlı kadını da 10 saatlik yola gönderin diyecek kadar yüce gönüllü değilim.

Akıl tutulması yaşamış olsa gerek. Konunun dışına çıkmak istemem ama bu denli nefret neden? Sizi yanlış yönlendirmek istemem, çok ciddi sorunlar yaşamış olduğunuzu tahmin ediyorum. Vicdanınızın sesini dinleyin ve en doğru kararı alın.
Eşinizin kararını etkilememenizi tavsiye edebilirim. Annesine olan kıngınlığını sineye çekip bakma ihtimali varsa baksın. Unutmayın, kör ölür badem gözlü olur.
Eşime o konuda karışmıyorum. Çünkü bize yaşattıklarından dolayı hala kırgın o da.

Benim 7 tane biyuttugum evlatlar ben bakmam diye tartisma cikarsa tutarim bi bakici hic birinide yanima yaklastirmam allah herkese hayirli evlat versin gorumvenin onun icin isten cikmasi olmaz esiniz isin alabiliyorsa eger bakabilir. Yani ben olsam kv sevmem ama insanlik namina gider bakarim allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin kazanan siz olursunuz bakarsaniz
Eşim aynı şehirde değil, diğerleri aynı şehirdeler.
Onlar sırayla izin alıp baksa daha mantıklı.

7 tanesinin 7 sinin bir işe yaramıyor olması, evladın kızı erkeği değil hayırlısı ve vicdanınızı lazım

Bunu yapması için zamanında 7 tane doğurucam diye iş hayatından uzak durmaması birikim yapması lazımdı. Hiç sanmıyorum bu resti çekecek kadar geliri olmayabilir.
Çocuk için fedakarlık yap sonuç bu işte

Back