Ben karışsam sanane derler.
Çünkü kp ölünce kv tüm malları -eşim hariç- 2 oğlu arasında paylaştırdı. Kızlara kocanıza mı yedireceğim deyip hiçbir şey vermedi.
O yüzden sanırım kızlar geri duruyor.
ALLAH ALLAH
o neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karışsam sanane derler.
Çünkü kp ölünce kv tüm malları -eşim hariç- 2 oğlu arasında paylaştırdı. Kızlara kocanıza mı yedireceğim deyip hiçbir şey vermedi.
O yüzden sanırım kızlar geri duruyor.
7 kişi madem 300 TL versin herkes, bir ay evde bakılsın. Herkes çalışıyor madem...Selam hanımlar;
Kv de dizlerinden ameliyat olacakmış. Ama 7 evladı var. Kim bakacak diye tartışma çıktı kardeşler arasında.
Bekar kaynım 30 yaşında, ben bakmam demiş.
Görümceler çalışıyoruz diye bakamayız demişler.
Büyük kayın mırın kırın etmiş.
Eşimin işyerinden izin alması imkansız çünkü çalışan sayısı yetersiz.
Kv zaten üç evladıyla aynı mahallede oturuyor ama hepsi eşim izin alsın diye bekliyor. Ama biz başka şehirdeyiz.
Şartları zorlayıp 2-3 gün izin alsa da yetmez çünkü dizlerinden ameliyat olacağı için uzun bir bakım süreci olacak.
Büyük görümcem tekstilde, kocası ve oğlu çalışıyor. Yani o işten çıkıp annesine bakabilir. Eşime ara söyle diyorum, söylemiyor. Kv -ki hiç sevmem kendisini, görüşmeyiz- bu yüzden ameliyatı ertelemek zorunda, bilinmeyen zamana.
Görümceyi ben arasam olur mu?
Hayır hepsi çalışıyor bakıcıda tutmuyor. İnşaallah elden ayaktan düşmem.7 çocuğu var bir kişi bakamıyor vay be
Bence de bakılmalı. Ama gelinlere yük edemez kimse.Kayinvelidenizin yaptığı kabul edilebilir bir şey değil evet. Ama anneyseniz daha iyi bilirsiniz bir çocuk yetiştirmenin zorluğunu. O günlerin hatrına evlatları bu durumda orta bir yol bulmalı. Kadın yaptıklarından belki utanır belki utanmaz ama evlatların vicdanı rahat olur en azından.
Benden nefret ettiği için.Neden eşiniz hariç ? Sizin 3 çocuğunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam, bir de sevmiyormuşsunuz. Kvnize yardımcı olmaya niyetiniz yoksa, başkalarını nasıl ikna edeceksiniz?
Duyacağınız ilk şey "sen neden bakmıyorsun? " olur.
O oğullarına aşırı düşkün.ALLAH ALLAH
o neden?
O oğullarına aşırı düşkün.
Benden nefret ettiği için eşime pay vermedi.
Düşündüm ama abes mi olur diye kk ya sorayım dedim.Hem sevmem kendisini diyorsunuz,hem eşiniz ve siz bulamıyorsunuz , öyleyse ne diye karisiyorsunuz kim bakacak diye ?
Son cümlemiz çok abes geldi.
Arayıp kadına " işten çık annene bak" mi diyeceksiniz ?
Aklımda acaba vardı o yüzden danıştım.yani sanırım çok iyi bir insan değil kendisi
zaten karar vermek size düşmez
bırakın çocukları kendi arasında anlaşsınlar o zaman.
karismayin. kimseyi aramayin. bakmak istemiyorsaniz sizde bakmayin. tek cocuk olur esiniz veya kardesleri kucuk olur, bakin sevaptir derdim.Selam hanımlar;
Kv de dizlerinden ameliyat olacakmış. Ama 7 evladı var. Kim bakacak diye tartışma çıktı kardeşler arasında.
Bekar kaynım 30 yaşında, ben bakmam demiş.
Görümceler çalışıyoruz diye bakamayız demişler.
Büyük kayın mırın kırın etmiş.
Eşimin işyerinden izin alması imkansız çünkü çalışan sayısı yetersiz.
Kv zaten üç evladıyla aynı mahallede oturuyor ama hepsi eşim izin alsın diye bekliyor. Ama biz başka şehirdeyiz.
Şartları zorlayıp 2-3 gün izin alsa da yetmez çünkü dizlerinden ameliyat olacağı için uzun bir bakım süreci olacak.
Büyük görümcem tekstilde, kocası ve oğlu çalışıyor. Yani o işten çıkıp annesine bakabilir. Eşime ara söyle diyorum, söylemiyor. Kv -ki hiç sevmem kendisini, görüşmeyiz- bu yüzden ameliyatı ertelemek zorunda, bilinmeyen zamana.
Görümceyi ben arasam olur mu?
Bu nasıl bir mantık?Evet siz bakmak istememekte haklisiniz ama eşiniz gidip bakmalı keza diğer oğulları da.Gorumcelerine birşey diyemiyorum çünkü onlarda kendilerince şunu diyordur mallar kime verildiyse onlar baksın.Benden nefret ettiği için.
Benden boşanmazsa miras vs vermem dedi.
Biz de uzun bir süre görüşmedik bu teklifle gelince.
Boş verin. Eşiniz izin mi alıyor? Alsın. Görümce mi elti mi kim bakarsa baksın. Mirası alanlar bakar mutlaka. Bu arada çok geçmiş olsun.Aklımda acaba vardı o yüzden danıştım.
Aramam, karışmam uygun düşmez bence de.
Sizden bosanmadigi icin mi esinize pay vermedi ve diger oglu arasinda bolusturdu?Eşim benden boşanmadığı için biz de görüşmüyorduk sık sık.
Şimdi eşime dert yanıyor.
Konu sahibinin eşine de vermemis mallardanBu nasıl bir mantık?Evet siz bakmak istememekte haklisiniz ama eşiniz gidip bakmalı keza diğer oğulları da.Gorumcelerine birşey diyemiyorum çünkü onlarda kendilerince şunu diyordur mallar kime verildiyse onlar baksın.
Bu arada eşiniz devlet memuruysa ve gerçekten kv nizin refakate ihtiyacı varsa refakatçi raporu alabilir.
Değil. Özel sektörde çalışıyor.Bu nasıl bir mantık?Evet siz bakmak istememekte haklisiniz ama eşiniz gidip bakmalı keza diğer oğulları da.Gorumcelerine birşey diyemiyorum çünkü onlarda kendilerince şunu diyordur mallar kime verildiyse onlar baksın.
Bu arada eşiniz devlet memuruysa ve gerçekten kv nizin refakate ihtiyacı varsa refakatçi raporu alabilir.
Eşim izin alamıyor maalesef. Zaten eksik personelle çalışıyorlar.Boş verin. Eşiniz izin mi alıyor? Alsın. Görümce mi elti mi kim bakarsa baksın. Mirası alanlar bakar mutlaka. Bu arada çok geçmiş olsun.