Kv nin ameliyatı

Ben hayattayken ne gelinine ne damadına düşer annemin bakımı izin alirm gerekirse çıkarım yinede bakarım anneme yanıma getirirm cikamazsam da işten evimde bakıcı tutar iyilesene kadar baktirim çocuk baktirmaya falan gelince hepsi anne anne diye gezer arkasında ihtiyaç varken bak hele çözüm yok isteyen bulur çözümü 7 evlada söylüyorum
🙌👏👏👏👏👏👏

Ben bu konuda 1-2 kişinin üstüne kalmasına karşıyım ya hep birlikte dönüşümlü bakacağız derim ya da yardımcı biri tutulacak herkes cebinden ortak ödeyecek derim..
Çok merak ettim kv oğullarına daire verirken oğulları kız kardeşlerimizin de hakkı var onlarla paylaşacağız demedi mi?
Eğer demedilerse kv'den çok onlar suçlu bence..

Ben bu konuda 1-2 kişinin üstüne kalmasına karşıyım ya hep birlikte dönüşümlü bakacağız derim ya da yardımcı biri tutulacak herkes cebinden ortak ödeyecek derim..
Çok merak ettim kv oğullarına daire verirken oğulları kız kardeşlerimizin de hakkı var onlarla paylaşacağız demedi mi?
Eğer demedilerse kv'den çok onlar suçlu bence..
Eşim söyledi. Anne hakka giriyorsun dedi ama dinlemediler, senin aklına karın giriyor, hep onun yüzünden. Began'ı boşamazsan sana da hakkını vermem dedi kv.

Eşin ve kız kardesleri vekalet mi verdi de mallar 2 oğlana kaldı.

Kusura bakmayın ama anlattığınız miras işi de saçma geldi, kv ölmeden 2 çocuğu arasında nasıl bölüştürdü söyler misiniz?
Kafasına göre nasıl bölüştürebilir? Böyle bir yasal hakkı yok herşeyden önce.

Diyelim ki oldu diğer çocuklarının imzası olmadan bu iş olamaz, peki eşiniz ve diğerleri neden imza attı eğer resmiyet kazandıysa bu miras işi?

Ayrıca bu bahsettiğiniz bölüştürme sadece laftaysa, bundan zaten birşey çıkmaz, kardeşlerden biri itiraz etse zaten o iş biter.
Evet işte ben de bunu soruyorum

evleri kime birakdiysa o baksin bi zahmet. ne ele karisir diye mal kacirdigi kizlari nede esiniz.

Iyi ama eşin kabul etmeyebilirdi. Burada bir gariplik var.
Eşime ya karını boşarsın ya hakkından vazgeçersin deyince beni evlatlıktan da çıkar dedi eşim, malın senin olsun, istemiyorum dedi.

valla gelinler değilde kendi kızları daha rahat bakardı aslında ama madem böyle birini tutun yardımcı madem herkesin işi var parasını da ödersiniz hep birlikte.

Diğerleri karı koca çocuklar çalışıyor ve kv orada ameliyat olacak.
Eşim bizde tek çalışan ve işten izin alamaz. Ameliyatlı kadını da 10 saatlik yola gönderin diyecek kadar yüce gönüllü değilim.
Siz gidin kaliverin 15-20 gün

7.sayfaya kadar okudum
Ilk sayfalarda yazık kadına ya gelınlerı baksa diye uzuldum.. Sonraki sayfalarda oo madem evlat ayrımı yapmıs baksın o zaman o 2 oglu dedım kii 7.sayfaya kadar.. Miras alman ıcın karından bosan ne demektır ya.. Bırakın kim bakarsa baksın umrunuzda olmasın..

Back