Kv nin ameliyatı

ALLAH ALLAH
o neden?

7 kişi madem 300 TL versin herkes, bir ay evde bakılsın. Herkes çalışıyor madem...

Hem sevmem kendisini diyorsunuz,hem eşiniz ve siz bulamıyorsunuz , öyleyse ne diye karisiyorsunuz kim bakacak diye ?

Son cümlemiz çok abes geldi.

Arayıp kadına " işten çık annene bak" mi diyeceksiniz ?

Bence de bakılmalı. Ama gelinlere yük edemez kimse.

Benden nefret ettiği için.
Benden boşanmazsa miras vs vermem dedi.
Biz de uzun bir süre görüşmedik bu teklifle gelince.

Hem sevmem kendisini diyorsunuz,hem eşiniz ve siz bulamıyorsunuz , öyleyse ne diye karisiyorsunuz kim bakacak diye ?

Son cümlemiz çok abes geldi.

Arayıp kadına " işten çık annene bak" mi diyeceksiniz ?
Düşündüm ama abes mi olur diye kk ya sorayım dedim.
Evet sevmem ama yine de mağdur olması kötü.

yani sanırım çok iyi bir insan değil kendisi
zaten karar vermek size düşmez
bırakın çocukları kendi arasında anlaşsınlar o zaman.
Aklımda acaba vardı o yüzden danıştım.
Aramam, karışmam uygun düşmez bence de.

karismayin. kimseyi aramayin. bakmak istemiyorsaniz sizde bakmayin. tek cocuk olur esiniz veya kardesleri kucuk olur, bakin sevaptir derdim.
ama bu durumda bakmayin. ya da onar gun hepinizde kalsin oyle bakin.

Benden nefret ettiği için.
Benden boşanmazsa miras vs vermem dedi.
Biz de uzun bir süre görüşmedik bu teklifle gelince.
Bu nasıl bir mantık?Evet siz bakmak istememekte haklisiniz ama eşiniz gidip bakmalı keza diğer oğulları da.Gorumcelerine birşey diyemiyorum çünkü onlarda kendilerince şunu diyordur mallar kime verildiyse onlar baksın.
Bu arada eşiniz devlet memuruysa ve gerçekten kv nizin refakate ihtiyacı varsa refakatçi raporu alabilir.

Aklımda acaba vardı o yüzden danıştım.
Aramam, karışmam uygun düşmez bence de.
Boş verin. Eşiniz izin mi alıyor? Alsın. Görümce mi elti mi kim bakarsa baksın. Mirası alanlar bakar mutlaka. Bu arada çok geçmiş olsun.

Konu sahibinin eşine de vermemis mallardan

Değil. Özel sektörde çalışıyor.

Boş verin. Eşiniz izin mi alıyor? Alsın. Görümce mi elti mi kim bakarsa baksın. Mirası alanlar bakar mutlaka. Bu arada çok geçmiş olsun.
Eşim izin alamıyor maalesef. Zaten eksik personelle çalışıyorlar.
Sağolun

Kayınpeder ölünce kızların ve eşinizin onayı olmadan o malları nasıl 2 kardeşe devretti ?

Yakın zamanda kayınvalidem oldu bu diz ameliyatından oğullarından çok ben koşturdum.
Bizimkilerde 4 kardeş. Ben kimse için değil Allah Rızası için yaptım. Kaldı ki bende çalışan bir insanım.

Görümcenizi arayıp çık işten demeye hakkınız yok.

En iyisi bakıcı tutmak.

Ben bu konularda hayatın müşterek olduğuna inandığımdan erkek evladın yetemediği yerde gelin,
Kızın yetemediği yerde damadın yardım etmesi gerektiğine inananlardanım.
Manevi yardımı olmayanlarda bir zahmet maddi yardımda bulunsun.

7 çocuk 1 anaya bakamazken vay yandık biz

Allah düşürmesin evladın eline bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…