Bir insan isteklerini yaptırmak yani seni yönetmek için önce seni eleştirir laf sokar baktı olmuyor yanına gelip psikolojik baskı yapar oda olmadı. Ağlar şikayet eder seni bir şekilde duygusal manüpülasyon yapar....Ben bu insanları çözdüm o yüzden hiç umursamıyorum oyunlarına kanmıyorum artık. Ne iyi olduğu zaman ne kötü olduğu zaman sürekli mesafeliyim.... Aynı kayınvalide kayınpeder türünden bizde de var iyi gibi görünür dışarıdan çok sinsi bir kadın.... Onun yüzünden boşanıyor duk neredeyse.... Benim çözümüm şu öncelikle konuştukları beni eleştiriyor direk cevabı yapıştırıyorum. Ama başkalarından bahsediyorsan beni bağlamaz deyip geçiyorum bu kadar.... Bunun. İçin terapi aldım üstüne bir de hayatı yeniden keşfedin kitabı okuyorum...Tesekkur ederım abla tavsıylelerın ıcın ama ben de eşim de kv konustuk ayrı ayrı da bırlıkte de basta karışmıyor moral bozmuyor sonra karısmadıgı her an için öfke patlamaları yaşıyor her seyı karısıp her olay ıcın kalbımızı kırıyor ama bunları asla dogrudan degıl arkamızdan konusuyor duymuyoruz vs sonra yanına cagırıp esıme ağlıyor esımde moralı bozuk yanıma gelıyor annem ıste atsam atamam satsam satmam anlayıs gostersen ne olur gıbı bakıslar atıyor laflar edıyor bazen gercekten bu tavırların dayanamıyorum kapıyı çekıp çıkmak ıstıyorum ama esım o kafada degıldı o kafaya sokup duruyor yıllarca bununla mucadele mı edıcem ne zamana kadar boyle olacak bu benı çok korkutuyor