Kv memnuniyetsizliği

Yok be ne zengini vallahi ben salağım
Eee devam etme motivasyonunuz nedir?

Ailece aşağılanıyorsunuz yetmiyor annenizi ağlatıyorlar, babanız sanki suçluymuş gibi kendini kötü, yetersiz hissediyor. Ne için çekiliyor bunca dert, hakaret?

Allah evladın da hayırlısını versin. Siz evleneceksiniz diye bir dayak yemedikleri kalmış, daha bunun nişanı var, kınası, düğünü var evliliği var.

Ailenize çok üzüldüm.

Çok ilginç, çok az kişi annesine böyle muamele edilmesini sineye çeker. Ben olsam anasının da sevgilisinin de burnundan getirmiş o lafları tek tek münasip yerlerine sokmuştum. Nasıl bir görgüsüz aile iğrençler

Yüzüğü geri gönder kendine yazık etme.

Neee doktor mu ben de öyle lise mezunu, sosyal statüsü düşük bir mahallede yaşayan, çevresinde herkesin yine bu tarz kekolarla evlendigi için bundan ayrılsa da yine benzer birini bulacağını düşündüğüm biri canlanmıştı gözümde. Tuhaf sey gerçekten.

Tokat gibi geldi

Evlendikten sonra bosansam mi acaba ya da bosanma sürecinin verecek olan stresini yaşamaya inan bana değmez!!! Şimdiden bunları söyleyen insanlarla bir ömür geçmez insanlar diyorum çünkü sadece nisanlinla evlenmiyorsun maalesef ayrıca belli ki nişanlın seni savunabilecek kapasitesiye sahip değil!!! Kendini yakma aileni de kıran insanlari da hayatına alma derim.

Anne babanıza bu muameleyi yapan insan ile evlenmeyi düşünüyorsanız başınıza gelecek her şeyide hak ediyorsunuz.
Böcek gibi ezmişler sizi, biraz gururlu olun. Okulu yok ki okuyasın işte gurursuz insanlar böyle annelerinide ağlattırır babasının boynunuda büker.
Kızım var asla kınamak istemiyorum, ailene çok üzüldüm.
Eski konularınıza bakınca sizden ne köy olur ne kasaba. Tüm kadınlarda dik duracak değil ya sizdende olacak aralarda

Doktor değildir bence anca hayalindeki mesleği yazmıştır. Gerçek bi doktor kendini bu duruma düşürmez.

Kayınvalideniz tek kelimeyle terbiyesiz.

Doktor değildir bence anca hayalindeki mesleği yazmıştır. Gerçek bi doktor kendini bu duruma düşürmez.
Yani çevremde mühendis arkadaşlarıma kıyasla doktor olanlar gerçekten insan ilişkileri, kültür vs olarak çok daha kötü evet ama yine de bu dümdüz salaktir dediğim de kimse olmadı sanırım o yüzden ben de konduramadım ne yakan söyleyeyim. Şu an gözümde canlanan kisi gayet dünya yüzü görmemiş bi kuaför çırağı, tezgahtar, iyi niyetli tatlı ama kapasitesi belli bir kızcağız. Bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…