• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv memnuniyetsizliği

Aklıma ne geldi biliyor musun? Erşan Kuneri’deki Nazlı’nın yüzük sahnesi. Bu aileye yapılacak en münasip yüzük iadesi o şekilde olur :KK53:
:D :D Bence de.
Benim annem olsa aşevi mi burası, b.k yiyin diyebilirdi bak. :KK53: Sözden sonra karşı tarafın aramasını beklemeden yüce gönüllülük edip karşı tarafı arayacak annem, karşı taraf da aç kaldık hiç anlamıyorsunuz bu işten nişanda kızım yardım etsin diyecek he mi? Ohoooo! :KK53: Asla susmazdı, bana rağmen susmazdı. Gerçekten milletin ne kadar suskun ailesi var ya, şaşırıyorum.

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Anneni aglattiniz babanida eksik hissettirdiniz benim sahsi dusuncemi sorarsan bir telefonlar hepsine inme gecirtmistim. Ben gercekten haksizliga ugradigimda agzim inanilmaz kufurlu ve terbiyesiz bir insan olabiliyorum. Yani annemin agladigini gorseydim heralde soz yuzugunu o kaynanaya yuttururdum. Benim annem degil ama babamin hatasi yuzunden esimle surtusme olmustu ona ragmen yinede babami atmadim.her zmaan derim insanin ailesi iyiyse hakeden bir aileyse her daim tutacaksin. Annenin emegine yazik

Biri benim anneme, babama bunları diyecek gözlerinden bir damla yaş akacak var ya o an dünyayı başlarına yıkarım o kadar. Edepsiz edepsiz hem annesi hem nişanlın konuşmuş ağızlarına etmiştim yüzüğü de sokmuştum bir taraflarına iyi misin sen ya hala ne yapayım ne olsun diyorsun iki gün sonra bu adam anana babana sövmeye de başlar.

Ne kadar terbiyesiz bir anne ve oğul bunlar.

Yüzüğü atman için daha geçerli bir sebebin yok o kadar diyorum. Kendine ve ailene yazık etmeden kurtul.

Ben olsam benim anneme o lafları söyleyen kv müsveddesinin ve oğlunun ağzına s**** öncesinde tabi 😂

:D :D Bence de.
Benim annem olsa aşevi mi burası, b.k yiyin diyebilirdi bak. :KK53: Sözden sonra karşı tarafın aramasını beklemeden yüce gönüllülük edip karşı tarafı arayacak annem, karşı taraf da aç kaldık hiç anlamıyorsunuz bu işten nişanda kızım yardım etsin diyecek he mi? Ohoooo! :KK53: Asla susmazdı, bana rağmen susmazdı. Gerçekten milletin ne kadar suskun ailesi var ya, şaşırıyorum.
Ağzımdan aldınız lafı benim annem açardı bir güzel ağzını dediğine diyeceğine pişman eder kadını ağlatır öyle kapatırdı telefonu.😅

Daha ilk günden annesinin ağzı ile hareket eden müstakbel eş kişisi size fragmanı yaşatmış.Her sey dört dörtlük olmayabilir de bu neyin saygısızlığı.Ne kadar terbiyesizler böyle

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Kaç kaç kaç

Yetersiz olsa bile insan sevdiği için ay ne güzel olmuş der bunlar ne utanmaz sözler

Eeee ama sen bile bile lades demişsin ki. Önceki konunda adam baya aldatıyor seni, bununla bi de nişanlandın öyle mi?

Ben az önceki yorumumu geri alıyorum ve evlen bacım diyorum. Çünkü telefonda gördüğün o mesajlara ve sonrasında anasının sana verdiği aptalca cevaplara rağmen sen bu nişanı yaptıysan, alan razı satan razı demek ki😂Hemen bir de 2 çocuk yap. Sonra burda konu açarsın tekrar kocam beni aldatıyor kaynanam şöyle yapıyor 2 çocukla ağlıyorum diye..

Senaryonun gidişatı böyle, üzgünüm.

Eeee ama sen bile bile lades demişsin ki. Önceki konunda adam baya aldatıyor seni, bununla bi de nişanlandın öyle mi?

Ben az önceki yorumumu geri alıyorum ve evlen bacım diyorum. Çünkü telefonda gördüğün o mesajlara ve sonrasında anasının sana verdiği aptalca cevaplara rağmen sen bu nişanı yaptıysan, alan razı satan razı demek ki😂Hemen bir de 2 çocuk yap. Sonra burda konu açarsın tekrar kocam beni aldatıyor kaynanam şöyle yapıyor 2 çocukla ağlıyorum diye..

Senaryonun gidişatı böyle, üzgünüm.
ay şimdi gördüm. Önceki konuda da kv zaten abuk sabuk davranmış. Oğlu annesine yetiştirmiş bir şeyleri falan. Kadının fıtratı belli, oğlanın fıtratı belli. Anasıyla oğluyla, oğlu anasıyla evlenmiş. Ne diye söz yapmış bu konu sahibi anlamadım. Güzelim kız, mesleği de diş hekimliği.

Yazık etmiş kendine.

Profil resmin seninse maşallah çok güzel bir kizsin elini sallasan ellesi nerden buldun yavrum bu görgüsüz aile ve ana kuzusu oğlanı,,,ayy sinir oldum madem çok görgülü insnalar nişanı kendileri yapsınlar da gör bakalım nasil yapıyorlar at valla nişanı yazık ya o anne babaya ne kadar üzülmüşler ben bile sinir oldum

Evlenip, boşanmamak için şimdiden ayrılın.

Valla zikkim olsun yedikleri ben kahroldum burda. Daha sozluyken seni sabunamamis evlenirsen sinir hastasi olursun

Yazmayayım diyorum ama kızım sen gerçekten doktor musun, bu kadar ezik ve pasif doktor hayatımda görmedim, duymadım. Sen koca doktorsun, kendine gel, toplumun en kıymetli bireylerindensin. İnsanlar şifa bulmak için gelip kapına diziliyor, sen de elin cahil kocakarısına aileni mi ezdiriyorsun??? Bir silkelen, bir kendine gel, bu kadar nitelikli mesleği yapan bir insanın bu denli zavallı olmasına inanamıyorum. Okul görmemiş anneannem bile saygısızlık yapanı isterse vali olsun kovalar bir de üstüne ağızlarına mıçar öyle bırakır. Hiç mi kendine saygın yok?? Ailene yazık kendine acımıyorsan onlara acı.

Back