Kv ler erkek evlatlarini daha mi cok sever?

Bundan 4 5 sene önce tv de bi adamcağız anlatıyodu. Kızının kocasıyla kaynanası dudak dudağa öpüşürlermiş. Biri bi şey derse de ne var bunda asıl sapkın düşünen sizsiniz derlermiş. Bunu eşime anlatmıştım yani olabilir ana oğul neticede demişti şok olmuştum. Yani bu tarz şeyleri normal karşılayanlar var kafamı duvarlara vurasım geliyo gerçekten

Ya valla normaldir değildir bilemiyorum, kimseye de kaf atamam da, ben kocamı öyle görsem kocamdan soğurum yani. Gerçekten düşünemiyorum, kv sürekli kocamı orasından burasından öpecek, hani hastalık olur bir dert tasa olur tabi ki görülmez de, normalde hiç hoş gelmiyor göze.

Daha beterini duydu bu kulaklar.. kayınpederim de var hepberaber oturuyoduk gebeliğimi söylediğinde eşim.. görümce dedi ki cinsiyeti ne acaba dedi. Nerden bileyim daha 6 haftalık dedim. Önce sen mi rahatladın yoksa kardeşim mi dedi :oha::oha::oha:
Enişte de önce kadın gelirse kız erkek gelirse erkek olurmuş cinsiyeti dedi.. kayınpederim burda ben varım ayıp dedi. Ben zaten hemen odadan çıktım. Eşim de azarladı bunları kalktık hemen..

oha desem az kaçacak nasıl tiplermiş bunlar böyle şok oldum..

Benim esim tek erkek cocuk 2 tane kiz kardesi var ama kv min kizlariyla daha ilgili oldugunu dusunuyorum. Keske esime gereken degeri gosterseydi. Varsa yoksa her seyi kizlari

Benim esim tek erkek cocuk 2 tane kiz kardesi var ama kv min kizlariyla daha ilgili oldugunu dusunuyorum. Keske esime gereken degeri gosterseydi. Varsa yoksa her seyi kizlari

babasından kocasından hiç ilgi göremeyen kadınların erkek evlat sahibi olduğunda bazı duygularını onunla tatmin ettiğini düşünüyorum.
bütün ilgiyi sevgiyi ona veriyor ve çocuğun bilinçaltında bak büyüyünce sende beni böyle seveceksin bakacaksin mesajı veriyor çoğu zaman.
toplumdaki algı ailedeki ve çevre akrabalık ilişkileri erkek çocuğunu çok daha kıymetli gösteriyorsa kadın tüm beklentisini o çocuğa yüklüyor.
evlat ayrımı yapılmaz elbette.benim yetistigim ailede hep kız çocukları daha çok sevilirdi mesela.
birde çocuklar büyüdükçe hangisi anneye daha düşkün daha çok destek olursa annede ona daha çok düşkün oluyor gozlemlerime göre.
Doğru söylüyorsun,oğlumla yaşıt çocuğu olan arkadaşım,oğlunun canının istediğini pişirirken bir yandan da,oğluum,bak ben senin istediğini nasıl yapıyorum,sende yarın hep benim istediklerimi yapacaksın diyormuş.Bunu benim şaşkınlığım altında övünerek anlattı.Bağımlı yetiştirmekle bağlı yetiştirmenin arasındaki farkı algılayamıyor.Deseki oğlum,bak ben seni kırmadım,istediğini yapıyorum,sende beni üzme,sorumluluklarını yerine getir,ödevlerini aksatma,vs. anlarım,ama yaptığı yarınlarına ipotek koymak.
Ben gariban en fazla şunu demeyi akıl ediyorum bu durumda,ben şunu yaparken,yatağınızı toplayın,kirlinizi sepete atın,bak valla gelirim oraya...:KK45:
Fırsatları tepiyorum,umutsuz vakayım:KK70::KK70:

Olmaz mı yoksa kv'ye görümceye komşuya nasıl hava atacak? Üç kuruşluk mallarına varis şart tabi:KK45: Yalnız yeni nesilde de bu tipler olacak,geçen bir aile dostumuzun kızı 3.bebeğini doğurdu iki kızı vardı ve yaş 21, aman Allahım bir zurna ile davul eksik kalmıştı duyurmak için,her annenin mutlaka bir oğlu olmalı aman da erkeğim ooy paşamsın çünkü benim oğlumsun fln fln:KK53: işte dedim gelecekte gelinine hayatı zehir edecek 21.yy kaynanası gümbür gümbür geliyor.

Yazık o iki kızcağız da o erkek çocuğun esiri olacak. Hiç sevilmeyecek yazık günah.

Kv ler kizlarina kayirir yardimi ona yapar ama yardimi oglundan ister isi dusunce ogullarini sever.gelini genellikle rakip gibi gorurler.bu boyle ne yazikki.

Sevgiden değil kıskançlıktan o :) bende aynı dönemlerden geçtim ve 32 yaşındaki adamı hala paşaaammmmm kurban olurum anasının kuzusu diye sever göstere göstere.. yalnızken böyle değillermiş eşimin dediğine göre.. bi de yeni evliyken elele tutuşup otururlardı eşimle yalancıktan hasta olurdu kaynanam dizine yatardı oğlunun.. koca gün taş gibi duran kadın kocamın eve gelmesiyle hasta oluyodu :)) 4 senelik falan evliyken de itiraf etmişti zaten oğlumu elimden alıp gittin diye gıcık oluyodum sana bacaklarını ikiye ayırasım geliyodu dedi :oha::KK57:

Yani haddini bilmez geliniyle afedersin sidik yarıştıran kaynana tipi bu.. bu arada gebeliğimi öğrendiklerinde nasıl oldu bu diye aylarca şoktan çıkamadılar :)) cinsiyet öğrendiklerinde de sadece oğullarına hayırlı olsun dediler.. ana kız çok fenalar.. eee gün gelir devran dönermiş sıramı bekliyorum..
Off Allah kolaylik versin.seninde konu sahibininkiden azcuk fazlaymis kv den

Yazık o iki kızcağız da o erkek çocuğun esiri olacak. Hiç sevilmeyecek yazık günah.
Zaten oğlum kızlarıma abilik yapacak diyordu,halbuki ne kadar yanlış sırf erkek diye kızlarının başında olması gerektiğini düşünüyor. Evlat ayrımcılığı çok kötü birşey.

Bizimki de kızlarına düşkün,üstelik eşim tek erkek evlat.Soyle ki oturduğum evi bile kızları ile oyun oynayıp elimizden alıp büyük kızını oturttu.O derece siz düşünün artık.Garibim kocam da 11 sene sonra paşa paşa kiraya çıkmak zorunda kaldı.Hakkim helal degil.Sizin ki de sanki nispet yapıyor gibi geldi.Allah kolaylık versin çünkü eşiniz pek bu durumdan rahatsız gibi gelmedi bana.O biraz mesafe koysa hayatta yapamaz gibi geliyor

kadın başıma beni annem o kadar öpse rahatsız olurum. eşin nasıl dayanıyor ki?
Valla herhangi bir tepki vermiyor. Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.

Valla herhangi bir tepki vermiyor. Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.

of ben bunaldım bu ne ya. bu kadar kıtmetli ise evlendirmeseydi oğlunu. valla iş kocanda bitiyo kusura bakma. çok bile dayanıyosun.

Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.
Benim k.validem sizinkinin tam tersi kızı için ölür.Oğlu olmasada olur ne de olsa kızı var.Oğlu arajman☺
Kendi annemse agabeyimi öyle çok severki bu sevgisi gelinimize çok yarıyor.Çünkü annem sırf ağabeyim üzülmesin canı sıkılmasın diye gelinimizin her sözünü iyi kötü farketmez hoş görür.Gelin ne dese doğrudur.Geline yanlış olmaz.Valla bi en sevilen evlat olamadım gitti.Bence bu insanların kişiliği ile ilgili bir durum kimi benim annem gibi gelini el üstünde tutar kimide geline nispet yapar.

Daha beterini duydu bu kulaklar.. kayınpederim de var hepberaber oturuyoduk gebeliğimi söylediğinde eşim.. görümce dedi ki cinsiyeti ne acaba dedi. Nerden bileyim daha 6 haftalık dedim. Önce sen mi rahatladın yoksa kardeşim mi dedi :oha::oha::oha:
Enişte de önce kadın gelirse kız erkek gelirse erkek olurmuş cinsiyeti dedi.. kayınpederim burda ben varım ayıp dedi. Ben zaten hemen odadan çıktım. Eşim de azarladı bunları kalktık hemen..
Nasıl bişeyle karşı karşıya kalmışsın sen yaaa:/ yazık günah sana

Doğru söylüyorsun,oğlumla yaşıt çocuğu olan arkadaşım,oğlunun canının istediğini pişirirken bir yandan da,oğluum,bak ben senin istediğini nasıl yapıyorum,sende yarın hep benim istediklerimi yapacaksın diyormuş.Bunu benim şaşkınlığım altında övünerek anlattı.Bağımlı yetiştirmekle bağlı yetiştirmenin arasındaki farkı algılayamıyor.Deseki oğlum,bak ben seni kırmadım,istediğini yapıyorum,sende beni üzme,sorumluluklarını yerine getir,ödevlerini aksatma,vs. anlarım,ama yaptığı yarınlarına ipotek koymak.
Ben gariban en fazla şunu demeyi akıl ediyorum bu durumda,ben şunu yaparken,yatağınızı toplayın,kirlinizi sepete atın,bak valla gelirim oraya...:KK45:
Fırsatları tepiyorum,umutsuz vakayım:KK70::KK70:
iki oğlum da benim var.
bende aynı durumdayım sizinle.
sabah sekiz yaşındaki yumurta kiriyordu aferin oğlum kendi işini kendin görmeyi öğren.ilerde aciktiginda kendi karnını doyuracak kadar bilgin olsun.Hoppa
birde oyuncaklar toplanacak dedigimde.
annee sende topla.
ben mi dagittim kim dagittiysa o toplayacak diyen bir anne:olamaz:
o yüzden bende bir umutsuz vaka.
çocuk ilerde bir oyuncagimi bile toplamadi nasıl bakacağım şimdi diyebilir:110:

Bence senin kıskandığının ve rahatsız olduğunun farkında o yüzden yapıyordur. Ama hiç sağlıklı görünmüyor ruh hali allah yardımcın olsun. Şu durum da birde bebeğiniz olduğunda düşünemiyorum.

Benim kayınvalidem eşim bekarken pek ilgilenmezdi. Evlendikten sonra çok üstüne düşer oldu. Ama beni ve eşimi rahatsız edecek şekilde değil. Kayınvalidem oğluna, kayınpederim kızlarına çok çok düşkündür. Ben çok mıç mıç olmayı sevmediğimden dolayı, yıllardır aramızda bir mesafe vardır. Ki birbirimizi severiz hiçbir problemimiz yoktur. Ama şundan eminim ki kayınvalideler oğullarını kıskanıyor evlenince..

Sizin kayınvalidenizin sevgi değil kıskançlık damarları duyguları kabarmış. Bu bariz belli. Sürekli öpmeler, hele ki sırtını açıp öpmek.. Ben çok rahatsız olurdum. Ama bunu nasıl engelleyebilirsiniz hiç bilemiyorum. Çıkmaz sokak.. :110:

X