• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv,kp ziyareti

Gittiler yazısını görünce ben de oh çektim. O güzel canınızı bir dakika sıkmaya değmez inanın. Canları cehenneme. Bence siz de sevinin, ne güzel işte defolup gitmişler, kalsalar ne kadar kötü olacaktınız. Ayrıca içinizde en ufak bir beklenti olmasın onlara dair. Öyle anne baba olmaz, olmaz olsun zaten

Emin olun esiniz ağızlarından girip burunlarından çıksa bile hayrsiz evlat damgasini yiyecek ornek esim kv herseyine esim koşar bi isi oldumu kesiminde diğer ogullarininda arabasi var ama isi oldumu diğerlerine soramaz bile fuzuli harcamalar yapip borca girerler dört oğlundan bi tek eşimden ister esim asla sesini yükseltmez ama diğer ogullari afedersiniz agzina ederler ama onlar kiymetli esim hayrsz evlat bi muhabbet gectimi esime sen nesinki ben senden ne gordumki sen hayrsizsin der eline para gectimi kayinlarima harcar sikistimi eşimin peşine düşer biz zor gecindigimiz halde sikmayin caninizi esiniz anamdir babam dir istedigi gibi gelir kalırda diyebilirdi keza benimki oyle onlar evlatlarina uzulmuyosalar sizde uzulmeyin aksine eşinize sikica sarilin turu azalmakta zira

Anne babasi sinucta cok sabir gösterdik ama büyüklerde de azicik anlayip olacak. Esim icin inanin cok üzlüyorum. cünkü hep zor durumda kaldi. Kendi ailesinden yardim göremiyor, üvey evlat muamelesi görüyor resmen. ama biz seni düsündügümüzden diye karsilik aldik hep. Ben mutluyum diyordu. Ama hayir beni sevmedikleri icin bunun önemi yok.. Yani ne yapsak yaranamadik. Büyüge saygiya cok önem veririm ama gercekten kiymet bilene yapimali yoksa cok yipratici oluyor. Esime dua ediyorum arada kalmasin diye. Elimden gelen birsey yok. Sanki hic hürmet göstermemisim gibi herseyi görmezden gelmeleri yetti. Simdi kendi sagligimi cocuklarimi düsünmek zorundayim. Cünkü kimse kimseye zaten merhamet etmiyor.

Gittiler yazısını görünce ben de oh çektim. O güzel canınızı bir dakika sıkmaya değmez inanın. Canları cehenneme. Bence siz de sevinin, ne güzel işte defolup gitmişler, kalsalar ne kadar kötü olacaktınız. Ayrıca içinizde en ufak bir beklenti olmasın onlara dair. Öyle anne baba olmaz, olmaz olsun zaten

Zor zamanlarda hep kaciyorlar bir bahaneyle. Dedigim gibi kanamam oldugu zaman gelseydin ya. agrim sizim vardi kalkamadim hic. Esim tatil olmasa bittim demekti zaten. Simdi keyfine göre gelmeleri dokunuyor. Adi bana yardim cünkü. ama böyle birsey olmayacak biliyorum. Ben sadece yatak odasinda yatagim gün boyu. Cünkü esinin yaninda uzanamam oturma odasinda. Bu cok tahmin edilebilir birsey, odaya mi kapanayim. Zaten geldiginde git sen uzan demisti odaya. Onlar da oturma odasina yattilar yerlestiler. Gittim fenalastim cünkü duvara da bir yere kadar bakiliyor. Yalniz basima kaliyorum, esim olmayinca da iyice yalnizlasiyorum Hic degilse kendi evimde onlar yokken tvydi bilgisayardi kafa dagitiyorum zor zamanlarda. Aman ne bileyim ya zaten gecmisimiz belli beni düsünerek hareket etmeyecegini cok iyi biliyorum

Anne babasi sinucta cok sabir gösterdik ama büyüklerde de azicik anlayip olacak. Esim icin inanin cok üzlüyorum. cünkü hep zor durumda kaldi. Kendi ailesinden yardim göremiyor, üvey evlat muamelesi görüyor resmen. ama biz seni düsündügümüzden diye karsilik aldik hep. Ben mutluyum diyordu. Ama hayir beni sevmedikleri icin bunun önemi yok.. Yani ne yapsak yaranamadik. Büyüge saygiya cok önem veririm ama gercekten kiymet bilene yapimali yoksa cok yipratici oluyor. Esime dua ediyorum arada kalmasin diye. Elimden gelen birsey yok. Sanki hic hürmet göstermemisim gibi herseyi görmezden gelmeleri yetti. Simdi kendi sagligimi cocuklarimi düsünmek zorundayim. Cünkü kimse kimseye zaten merhamet etmiyor.
Esiniz yanınızda annesi babası napcaksiniz hep oyle oluyo ışte bende uzulurdum esime ama annesinin haksız olduğu herşeyde annesini tutunca artık uzulmuyorum ki hakli olduğu biseyide daha yoktur amaç aramizi bozmak oğlunu düşünse zaten yapmaz inşallah brnimkide kazık yiye yiye anlaycak artik

Esiniz yanınızda annesi babası napcaksiniz hep oyle oluyo ışte bende uzulurdum esime ama annesinin haksız olduğu herşeyde annesini tutunca artık uzulmuyorum ki hakli olduğu biseyide daha yoktur amaç aramizi bozmak oğlunu düşünse zaten yapmaz inşallah brnimkide kazık yiye yiye anlaycak artik

Ilk zamanlarda esim onlari cok dinlerdi ama anladi yaptiklarini gördü daha dogrusu ben hicbirsey demedim. Kendi gözüyle glrdü anladi degisti. Bana karsi ne kadar yanlis davrandiklarini gördükten sonra eskisi gibi karsilik vermemeye basladi. Cünkü karisiyim onun yani, anne baba tamam cok önemli ama karin can yoldasin sonucta.
Aynen esim de öyle diyor beni düsünseler yapmazlar bunlari diye. Hadi seni sevmiyorlar benim icin yapmalari lazimdi diyor. Bencilliklerini görünce birsey diyemez oldu. Bizim de evladimiz var, gözünün icine bakiyoruz. Onlarin üzülmüs üsülmemis umurunda olmadi yeter ki istedikleri olsun.

Ilk zamanlarda esim onlari cok dinlerdi ama anladi yaptiklarini gördü daha dogrusu ben hicbirsey demedim. Kendi gözüyle glrdü anladi degisti. Bana karsi ne kadar yanlis davrandiklarini gördükten sonra eskisi gibi karsilik vermemeye basladi. Cünkü karisiyim onun yani, anne baba tamam cok önemli ama karin can yoldasin sonucta.
Aynen esim de öyle diyor beni düsünseler yapmazlar bunlari diye. Hadi seni sevmiyorlar benim icin yapmalari lazimdi diyor. Bencilliklerini görünce birsey diyemez oldu. Bizim de evladimiz var, gözünün icine bakiyoruz. Onlarin üzülmüs üsülmemis umurunda olmadi yeter ki istedikleri olsun.
Ay valla gına geldi şu kv kb lardan ya evlendirmeyin arkadaş okadar kiymetliyse benim kb yok esim evlenmeden ev aldi 2 ay işten cikip 6 da gece 10 a kadar evde tadilat yapti sadece bi kere yemek yolladi kv onuda kaynim yanımıza geldi ben soyledim git te yemek getir diye evlenirken 53 kiloydu esim yanımda sopa gibiydi ben 72 kilo bide bi kaç kere ben götürdüm yemek ama bende vardiyali çalıştığım için olmuyordu evde her işine ben yardim ettim boyacı mutfağı boyamadan isi birakti ben boy adim iç kapıları boyadim dolap tasidim eşimle beraber kurduk herşeyi ozaman iki kaynim bekardi onlar gezip tozarlardi kv onlara hiç bişey demedi herseyide esim tek yapti iki buçuk sene surdu evlenmemiş esim aylarca iki ışte çalıştı gece uc lere kadar ama onlar evlenirken maddi manevi herşeyi bizden bekledi burnumuzdan getirdi bide bize bişey yapmadığı gibi herşeye muhalefet oldu her şeyde kavga çıkarttı üstüne bide o trip atti yok ben sizi babasız buyuttum ama esim evlenmeden hep anasini tuttu benle kavga etti en son kaynimin evliliği için dünya kadar borca girip evini kiraya verip bizim eve göz dik ince dedim o kapıdan o niyetle girdiği gün ben cikarim anamin babaminda evine gitmem ben isteyene kadarda bulamazsın sığınma evine giderim dedim kabul etti gelmedi anasi abisinin dugununden sonrada bi ay görüşmedik anasiyla ben hiç sormadim esime oda hiç annem demedi inşallah degisiyodur bi tek eşimden takı parası aldılar diğer oğullarından durumları yoktur diye almadi ki hepsinin bizden iyi dugundede sözde esime bilezik verecekti taksin diye esime çeyrek verdi taksin diye para vermeyen kayinlarima bilezik verdi biz bi bilezik parasına çeyrek taktik onlar bedavaya bilezik takti o gün baya bozuldu ama bakalim allahım inşallah ben kopsun görüşmesin demiyorum annesi tabiki özler uzak kalamaz ama artık gerçekleri gorsun

Ben habersiz kalmaya gelme konusuna takıldım. Ben anlamıyorum neden sorulmaz müsaitmisiniz,gelebilirmiyiz diye.
Sorsalardı eşinizde derdi tatlıalırım'ın dinlenmesi gerekiyor,riskli hamileliği,bu sebeple şimdi gelmeniz uygun olmaz diye. Nedir yani habersiz gelmenin amacı.
Boşverin onlar sizin hakkınızda kötü şeyler söyledi diye siz kötü olmuyorsunuz. Gitmişler ne güzel,bir süre gelmezler artık. Siz önce kendinizi,bebeğinizi düşünün,gerisini boşverin.

boş verin gitmiş de

neden yatak odasından çıkamayacaksınız ki

adam sizinle konuşmuyormuş

orası sizin eviniz

geçin oturma odasına kanepe koltuk ne varsa yatın

utanırsa o başka odaya yere geçsin

kv de mutfağa gidip çay çorba yapsın

ben bu kp olayını algılayamıyorum galiba

onun evinde yanında yayılıp yatmam ama benim evimde o benim kurallarıma uymalı

kaldı ki hamile ve kanamalı isem cımhurbaşkanı gelse de ben istediğim yerde yatarım

Kv ve Kp inin gelme zamanlaması çok uygunmuş aslında sonuçta çocuğun küçük ve eşin işe başlamış.Sonuçta evde yanlızsın sen yatak odanda yatsaydın kv evle ilgilenirdi kp in de çocuğa göz kulak olurdu ne var yani.Daha önceki yaşadıklarında haklı olabilirsin sevmeye de bilirsin onları ama hamileliğin çook daha önemli.Bi de yorgunluktan erken doğum yaptığını düşün Allah korusun yine sen çekeceksin.

İnsanlar çok acımasız malesef kimseden beklentiye girme eşin şükür ki yardımcı oluyormuş bu sana yeter
Gerekirse yine dışardan yiyin bırak evin batık ve dağınık olsun hepsi hallolur huzurun kaçmasın yeterki hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah

Kv ve Kp inin gelme zamanlaması çok uygunmuş aslında sonuçta çocuğun küçük ve eşin işe başlamış.Sonuçta evde yanlızsın sen yatak odanda yatsaydın kv evle ilgilenirdi kp in de çocuğa göz kulak olurdu ne var yani.Daha önceki yaşadıklarında haklı olabilirsin sevmeye de bilirsin onları ama hamileliğin çook daha önemli.Bi de yorgunluktan erken doğum yaptığını düşün Allah korusun yine sen çekeceksin.

Ben uzun süredir bu haldeyim zaten gelmediler. Hani bana yardim olayi olsa zaten yanimda olurlardi. Kanama son nokta oldu. Aradi annesini dedi, gelmedi. Gezip topuz isi bitince biraz da burada vakit gecirmeye geldiler isin acikcasi. Yoksa ben hep muhtactim yardima en sonunda kanamam oldu. Kanamam düzeldi esim bakti bana öyle geldiler zaten. maksat keske yardim olsa, bu kadar cileyi tek basima cekmezdim.

insanı yasamayı istemediği durumlarda bırakıyorlar . artık yapacak birsey yok senin için .üzülmemeye calıs.

Back