• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv,kp ziyareti

Iste bahane bana yardim ama benim yardima her daim ihtiyacim vardi dedigim gibi umurunda olmadi. Simdi almis esini geliyor. Kadin kadina yardim etsin ama bu yatili misafirligin bana hicbir faydasi yok. Odamdan cikamayacaktim cünkü. Zaten stresliyim, iyice fenalasacaktim.
bunun adı yardım değil zaten seni bu zamanında daha çok strese sokmak ama olmamış geldiği gibi geri gitmiş anlayışlı bir eşiniz olduğu için çok şanslısınız arkanızda çok iyi durmuş hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alın inşallah

Siz biraz abartmışsınız hamileliği ve bu kadın, adam diye hitaplar hiç hoş değil.

Misafir geri cevrilmek istemiyorsa hamile kadının evine damdan düşer gibi kalmaya gitmeyecek. Senin hiçbir suçun yok ki eşini çok takdir ettim ne güzel vermiş cevaplarını. Oğullarına suç bulamayacakları için sana atmışlar suçu. Boşver ne güzel gitmişler uzat ayaklarını keyfini çıkar:dondurma:

bende merak ettim 2 yaşında çocuğunuz da sürekli ilgi ister nasıl idare ediyorsunuz
ya da çok uslu çocuk demek ki maşallah

haspamlar ihtiyaç zamanında gelselermiş
iyi yapmış eşiniz diyeceğim de daha fazla bilenmezler inşallah

Öyle zamanlar yasdik ki. Esim anne neden gelmiyorsun cok ihtiyacimiz var diye yalvariyordu telefonda. Kücük cocuk var, esim isteyken benim hastanelik durumlarim oluyordu. Inanin ac kaldim mutfaga giremedigim icin. Böyle zamanlarda birakti bizi o halde. Esimle sabrettik. Kanamam bir hafta önce oldu. Annesini aradi dedi. Gelmedi. Herkes tatildeydi o aralar. Herkes evindeydi. O ara gelseler zaten ogullari da evde hep beraber hallederdik. E hdi simdi geliyorsun yalniz gel. Evde iki kisi bana karsi durumu oluyor. Kisaca özet gecmistim zaten aramizdaki durumlari.
Demek ki şimdi seni huzursuz etmek için gelmişler bu anlattıklarından o çıkıyor.neyse artık geri gitmişler zaten sen şimdi kendi rahatına bak kendini dusun.bence esin de kendisi de olsa artık onları arayıp yardım istemesin

Aranizdaki tartismalar ayri bir konu,kimse kimseyi istemek zorunda degil evet
Ama ben suraya takildim,evde esiniz yokken kp neden gelemesin? Kvniz de var ustelik. Ki kv olmasa bile cok cok anlamsiz bu dusunce,esinizin babasi yahu mahalle muhtari degil ki bu adam napacak yiyecek mi sizi?

Aman takacak ne var gitmisler iste. Iyi de olmus.
Zaten kalsalar bile yerinizde olsam yatak odama girip kapiyi kilitler cikmazdim.
Bosa stres yapmaya gerek yok.

Aranizdaki tartismalar ayri bir konu,kimse kimseyi istemek zorunda degil evet
Ama ben suraya takildim,evde esiniz yokken kp neden gelemesin? Kvniz de var ustelik. Ki kv olmasa bile cok cok anlamsiz bu dusunce,esinizin babasi yahu mahalle muhtari degil ki bu adam napacak yiyecek mi sizi?

Bu onlarin tarzi. Yani bizim aile böyle birsey yok. Ama ben onlarin evine gidince bile adam disari cikardi. Virüs falan da degilim ama onlarin ahlak anlayisi bu. Simdi ben alistim zaten bu düzene. cünkü benimle hic konusmaz. Herkes aa adam diyor, yok esinin babasi o a aa modunda ama onunla konusmuyoruz. Yazmistim, kavga etmistik bir kere.

Ee iki gun sabir gösterseydin durup gitselerdi hem ayip oldu diyorsun hem de gitsinler diyorsun

Iste o sabri normalde cok gösterdim. Konu da actim baya bir sagligimiz bozuldu idare ede ede. Simdi ilk senemizde beni yedi yirmidört esime sikayet ederlerdi. Sürekli kavga, huzursuzlukla gecti. Simdi cocuklarim icin ruh sagligimi korumam lazim. Yani bir iki gün idare herkes edilir ama ne zaman yüzlerine baksam yasananlar geliyor aklima.
Yine sans veririm, aramiz düzelsin diye ama bunu yapmayacaklarini cok iyi biliyorum. Cünkü ben saygi duyulacak bir insan degilim, sadece gelinim.

bende merak ettim 2 yaşında çocuğunuz da sürekli ilgi ister nasıl idare ediyorsunuz
ya da çok uslu çocuk demek ki maşallah

haspamlar ihtiyaç zamanında gelselermiş
iyi yapmış eşiniz diyeceğim de daha fazla bilenmezler inşallah

Iste inanin zor zamanlar gecirdim bu yüzden. Hani hamileligi abartiyorsunuz diyen olmus. Inanin esim ise gitmesi lazimdi, hasta halimle o cocukla evin icinde cile doldurdum. Sütünü bile koyarken kusardim. Tansiyon zaten yerlerde. Ben yedi ay kustum. Ilk aylar hastanede kalmam gerekti hep. O hallerden beridir dayanmaya calisiyorum. Zaten hic kolay dgeil. O zamanlarda yardim etmezdi, simdi keyfine göre bahane iste. yoksa gel demisti esim kac kere. cocuk icin. Inanin beraber kilo verdik o zor dönemde. Hadi bana acimiyorsun cocuga aci. Senin torunun. Ama taniyorum onu. Bu konuda merhameti yok.
Buramiza kadar geldi zaten esimle. Tek istegim psikolojim yerinde olsun, kizima yansiyor. Hasta hasta cocuk bakmak kolay degil. Günlerdir yatiyorum esim ise gidene kadar dinlendim. Bir kere kizim geliyim neyin vardi bak kanaman olmus bir yardim edeyim demedi. Dedigim gibi hep disardan yedik. Öyle böyle idare ettik o günlerde. Bir sicak corbayi bile ariyor insan. Hatta geldiginde esimden hizmet bekler ben yapamazsam. Simdi o konulara girsem zaten cikamam. cok üzdüler beni zamaninda.

Demek ki şimdi seni huzursuz etmek için gelmişler bu anlattıklarından o çıkıyor.neyse artık geri gitmişler zaten sen şimdi kendi rahatına bak kendini dusun.bence esin de kendisi de olsa artık onları arayıp yardım istemesin

Ise gidince mecbur istiyordu. Mesela hastaneye gitmem gerekiyor anne gelirmisin diyordu. Serum yemem gerekiyordu. Falan filan. Bes dakika yoktu o zamanlar aramizdaki mesafe yürümeyle. Adam ilk cocugumda suyumu ekmegimi yatagimin kösesine birakir ise giderdi, geldiginde hala öyle olurdum. Öyle öyle bakti bana.
Aile olmak baska birsey. Keyfine göre anne baba olamazsin. Ben kendi öz kizima canim isteyince mi yardim edecegim yani. Tamam yardim etme ama huzur ver. Onu da vermezdi sürekli tartismaya gelirdi ben yatarken. Buraya da konu acmistim. Mazimiz kabarik yani. Simdi muhtac olsam da istemiyorum bu yüzden cünkü gelse bile bana rahat ettirmeyecek biliyorum. Ama adi yardima geldim oluyor.

Iste inanin zor zamanlar gecirdim bu yüzden. Hani hamileligi abartiyorsunuz diyen olmus. Inanin esim ise gitmesi lazimdi, hasta halimle o cocukla evin icinde cile doldurdum. Sütünü bile koyarken kusardim. Tansiyon zaten yerlerde. Ben yedi ay kustum. Ilk aylar hastanede kalmam gerekti hep. O hallerden beridir dayanmaya calisiyorum. Zaten hic kolay dgeil. O zamanlarda yardim etmezdi, simdi keyfine göre bahane iste. yoksa gel demisti esim kac kere. cocuk icin. Inanin beraber kilo verdik o zor dönemde. Hadi bana acimiyorsun cocuga aci. Senin torunun. Ama taniyorum onu. Bu konuda merhameti yok.
Buramiza kadar geldi zaten esimle. Tek istegim psikolojim yerinde olsun, kizima yansiyor. Hasta hasta cocuk bakmak kolay degil. Günlerdir yatiyorum esim ise gidene kadar dinlendim. Bir kere kizim geliyim neyin vardi bak kanaman olmus bir yardim edeyim demedi. Dedigim gibi hep disardan yedik. Öyle böyle idare ettik o günlerde. Bir sicak corbayi bile ariyor insan. Hatta geldiginde esimden hizmet bekler ben yapamazsam. Simdi o konulara girsem zaten cikamam. cok üzdüler beni zamaninda.
defolsun o zaman kv bişey sanmış kendini
Allah tan eşiniz aklı başında

bu arada kp geliyor diye bu kadar gerilmeyin hele eşinize hiç yansıtmayın
sizde onu görmezden gelin bi daha gelirseler.. keyfinize bakın

Bu onlarin tarzi. Yani bizim aile böyle birsey yok. Ama ben onlarin evine gidince bile adam disari cikardi. Virüs falan da degilim ama onlarin ahlak anlayisi bu. Simdi ben alistim zaten bu düzene. cünkü benimle hic konusmaz. Herkes aa adam diyor, yok esinin babasi o a aa modunda ama onunla konusmuyoruz. Yazmistim, kavga etmistik bir kere.
Hmm demek ki kotu niyetliler artik akillarina ne geliyorsa? Ahlaksiz dusunceleri ahlak bellemis ilginc insanlar.

Hmm demek ki kotu niyetliler artik akillarina ne geliyorsa? Ahlaksiz dusunceleri ahlak bellemis ilginc insanlar.

Bana karsi böyleler. Yani herseyimden rahatsiz olurlar. Kapali degiller ama giydigim her seyden rahatsiz oluyorlardi. esim de madem öyle ben yokken evde ne isi var modunda, cünkü esin söyle giyiyor ayip gibisine konusan o. Esim de ne yapsin Arada kaliyor. Cünkü hos degil bunlar. Kizlari giyiyor ben giyince tü kaka oluyorum. Ayip oluyor falan filan. Ondan da esim yalniz birakmak istemiyor. siz zaten onu sevmiyorsunuz diyor yüzlerine. Cünkü benden sikayet ettiler iki sene boyunca. Esim sinir koyana kadar durumlar böyleydi malesef

Bana karsi böyleler. Yani herseyimden rahatsiz olurlar. Kapali degiller ama giydigim her seyden rahatsiz oluyorlardi. esim de madem öyle ben yokken evde ne isi var modunda, cünkü esin söyle giyiyor ayip gibisine konusan o. Esim de ne yapsin Arada kaliyor. Cünkü hos degil bunlar. Kizlari giyiyor ben giyince tü kaka oluyorum. Ayip oluyor falan filan. Ondan da esim yalniz birakmak istemiyor. siz zaten onu sevmiyorsunuz diyor yüzlerine. Cünkü benden sikayet ettiler iki sene boyunca. Esim sinir koyana kadar durumlar böyleydi malesef
Gecmiste yasanmis kotu anilar olabilir tabiiki, en iyisi yuzgoz olmadan mesafeli sekilde devam etmek. Yoksa da kestirip atmak hic muhatap olmamak. Anlayabiliyorum sizi ben de esimin ailesiyle hic gorusmuyorum, esim de kendi tercihi olarak gorusmuyor. Bazi insanlar oyledir ,elini verince kolunu kurtaramazsin. Boylelerine karsi hic gorusmemek tek cozum oluyor ne yazik ki

defolsun o zaman kv bişey sanmış kendini
Allah tan eşiniz aklı başında

bu arada kp geliyor diye bu kadar gerilmeyin hele eşinize hiç yansıtmayın
sizde onu görmezden gelin bi daha gelirseler.. keyfinize bakın

Zaten normalde oturmalar oluyor. Yani aile sonucta görüsmeyelim hic diyemem. Ama evde kalmasina gercekten karsiyim bu ara cünkü zor durumdayim. Kalkamiyorum yerimden. Beni strese sokacak varligi. Cünkü gelin yatmaz hani öyle bir kafa vardir ya. Surat aslamalara dayanamiyorum. Trip atiyorlar cogu zaman. Laf sokuyorlar arada. Bu gibi seyler yasaniyor hic birsey olmasa da. Artik misafir agirlayacak halim yok aksine yardima ihtiyacim var. Ama kv yaninda bile uzanamiyorum onun yaninda hic ama hic rahat edemem. Yatak odasindan cikmamak demek bu.

Gecmiste yasanmis kotu anilar olabilir tabiiki, en iyisi yuzgoz olmadan mesafeli sekilde devam etmek. Yoksa da kestirip atmak hic muhatap olmamak. Anlayabiliyorum sizi ben de esimin ailesiyle hic gorusmuyorum, esim de kendi tercihi olarak gorusmuyor. Bazi insanlar oyledir ,elini verince kolunu kurtaramazsin. Boylelerine karsi hic gorusmemek tek cozum oluyor ne yazik ki

iste keske iyi olabilseydik ama bir türlü memnun olmadilar. gözünün üstünde kas vara kadar gidiyor bu memnuniyetsizlik. Hicbir ana baba böyle muamele görsün istemem ama kari koca hayli yiprandik bu ikisini mutlu edecegiz diye. Ne yapalim olmuyor ne sükür ederler ne de memnun olurlar halimize. Sinir koyamaktan baska care kalmiyor. Evde kücük cocugumuz var ona yansiyor hersey. Bu yüzden bu sekilde davranabildik. Cocuk olmadan önce her istediklerini yapmaya calisirdik yine de esim sürekli azalrlanirdi. koca adami sürekli azarlayip durulardi. Evlatlarim esimin yarisi kadar olsa bile cok sansli hissederim cünkü esim olabilecek en iyi evlat benim gözümde ama kiymet bilene. Benimle evlenmesi suctu adamin

Zaten muhattap olmuyorum. Esimin üzülmesi zaten beni üzmeye yetiyor. kendi islerine nasil geliyorsa öyle yapiyorlar. Esim bu sekilde konusmak zorunda kaldi. Adi hain evlada cikar zaten yakinda. Canimizi sikip gittiler iste.
Emin olun esiniz ağızlarından girip burunlarından çıksa bile hayrsiz evlat damgasini yiyecek ornek esim kv herseyine esim koşar bi isi oldumu kesiminde diğer ogullarininda arabasi var ama isi oldumu diğerlerine soramaz bile fuzuli harcamalar yapip borca girerler dört oğlundan bi tek eşimden ister esim asla sesini yükseltmez ama diğer ogullari afedersiniz agzina ederler ama onlar kiymetli esim hayrsz evlat bi muhabbet gectimi esime sen nesinki ben senden ne gordumki sen hayrsizsin der eline para gectimi kayinlarima harcar sikistimi eşimin peşine düşer biz zor gecindigimiz halde sikmayin caninizi esiniz anamdir babam dir istedigi gibi gelir kalırda diyebilirdi keza benimki oyle onlar evlatlarina uzulmuyosalar sizde uzulmeyin aksine eşinize sikica sarilin turu azalmakta zira

Back