• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv,kp ziyareti

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.122
8.491
198
Daha önce burada konu acmistim, Aramiz iyi degil. Kavga bile ettim benden yasca büyük birisiyle. Kari koca cok yiprattilar bizi. Buradan arkadaslarin bana verdigi tepki neden cekiyorsun, görüsmeyin tarziydi. Haklilar. Sinir koymak lazim üzülmemek icin.
Hamileyim az zamanim kaldi. Oldukca zor günler geciriyorum. Ailem cok uzaktakta(yurtdisi) bana yardim etme kapasitesi olan kv, ama etmiyor. Peki. Zorunda degil dedik o ise. Aylardir cok cile cektim, hala da cekiyorum. Esim her daim yanimda cok sükür. Bir aydir hastayiz cocugumuz da var iki yasinda, ben de hamileyim. Bir ay sürdü neredeyse bu hastalik, yemegi disardan siparis vere vere atlattik o günleri. Kv deyi öyle kabul ettim zaten yardim etmez bencil ve tembel biri. Hadi tamam, bana yeter ki zarari dokunmasin. Öyle böyle idare etmeye calisiyorum. Gecen kanamam oldu, cocugun dogmasina cok az kaldi. Nasil panikledim korktum anlatamam.
Sükür ki bebek saglikli ama benim dinlenmem gerekmis. Baska yolu yok, dogana kadar sabret dedi doktor. Kendini yormamaya bak. yani yatmak uzanmak zorundayim. Gecenlerde yasadik bu olayi kv biliyor. Pek umurunda olmadi gelip yardim etmedi. Sükür ki esim evdeydi ortaligi toplamayi, azicik ev isi yapmayi ögrendi bu sürecte. Konuya gelirsek, biliyorum uzun bir giris oldu. Dün aniden geldiler. Biz normal ziyaret sandik, tamam buyursunlar. Ama bir baktik kalmaya geliyorlar. Kv kp ikisi beraber geldiler. Ben anlamadim. Cünkü esim ise gidecekti.
Normal sartlarda esim evde yoksa babasinin da bulunmasi normal degil. Alakasiz yani. Ki benimle zaten konusmaz. Öncesinde tartismamiz oldu o gündür zaten beni sevmedigi gibi benimle konusmaz. Ayni odada saatlerce oturulsa da bana dönüp de birsey demez. Eyvallah bunda sorun yok. Fakat o kadar hassas bir dönemdeyim ki sürekli yatmam gerekiyor. Sen bu adami gelip evimin ortasina birakiyprsun beni sevmedigi halde. Daha yeni yorgunluk ve stresten kanamam olmus be kadin.
Ona karsi kirgin oldugumu söyledigim halde yapiyor bunu. Ben yardim edecektim diyor bahane olarak ama o yaninda getirdigin adam ne yapacak bu evde.
Söyle acikliyim ben yatak odasindan cikamayacagim bu sürecte esim isten gelene kadar. Onlar da oturma odasinda cay icecekler. Bu böyle. Düzenleri böyle. Zaten benim her hücremden tiksinen insanlar bunlar.
Bana yardim adi altinda böyle bir emrivakiyle geldiler.
Esimin babasi zaten her türlü beni kaale almadigini belli eder.
E be kadin neden bu eziyeti bana yapmak istiyorsun. Cünkü o getiriyor onu bu cok belli yoksa adam hayatta ugrasip gelmez.
Esim de kizdi ben ise gidecegim gün mü geliyorsunuz diye. Kac haftadir gelmediniz simdi mi geliyorsunuz diye. Cünkü gelmeye firsatlari varken gelmediler. Esim ise basladigi gün kalmak icin geliyorlar. Süresini bilmiyorum. Fakat kv ne zaman sikilirsa o zaman gider, cok da sürmez sikilmasi. O kismi önemli degil.
Esim icin cok üzülüyorum bu durumda kaldi diye. Kendi anne babasini kovmus gibi oldu. Kalin dedi tabi yine de ama tepki verdi. Cünkü onlarin düzeni böyle. Erkek varsa evde diger bir erkek girer. Yardimsa sen et bana yardim adami ne diye pesine getiriyorsun. O varken diken üstünde oturacagimi biliyor. Esimin ise gitmesini beklemisler gibi oldu ayni. E sen git ise kalamazmiyiz diyor. Hayir kalamazlar arkadaslar. O adam benim üzerime yürüdü zamaninda, cok cirkince tartismamiz oldu. Konusmuyoruz., Esim yokken ben onunla ayni evde kalamam. Evet bir zarari olmasa bile psikolojik anlamda cok yipratiyor beni. Hamileyim zaten, nefes nefeseyim. Bütün herseye sebep olan kv yapiyor bir de bunlari. Bile bile. Aylar önce demistim hala bütün bunlarin zoruma gittigini. Kendi zaten gelmiyor gelince de yaninda onu getiriyor. Benden hep hizmet beklerler. Bu halde zaten yapamam. Yatsam ayip aslinda. Iliskimiz bu sekilde. Cok sinirlerim bozuldu. Ilk defa esim böyle yapmak zorunda kaldi. Gittiler zaten kalmadilar ama cok üzücü bir durum bizim icin. Aglamamak icin zor duruyorum cünkü esim zaten cok arada kaliyor. Ailesi cok anlayissiz. Benim üzülmemem gerek yine kanama olmak, bebegimi riske atmak istemiyorum. Biraz morale ihtiyacim var kizlar. Öyle sacma birsey yasadik ki. Misafir asla geri cevirilmemeli ama kalmalarini gerekcen istemiyordum. Surat astilar. Kendi ogullarina attilar tribi gittiler. Haftaya böyle basladik. Kendimi iyi hissetmiyorum.

Bence güzel güzel bebeğinizi düşünün. Onu kucağınıza aldığınızı hayal edin. Onları hiç düşünmeyin. Eşinizle güzel hayaller kurun ikinize de iyi gelir

İstediğiniz olmuş üzülmeyin. Oğullarıyla konuşsunlar sen hiç muhattap olma. Sen karnındaki bebeği düşün.

Zaten muhattap olmuyorum. Esimin üzülmesi zaten beni üzmeye yetiyor. kendi islerine nasil geliyorsa öyle yapiyorlar. Esim bu sekilde konusmak zorunda kaldi. Adi hain evlada cikar zaten yakinda. Canimizi sikip gittiler iste.

Bence güzel güzel bebeğinizi düşünün. Onu kucağınıza aldığınızı hayal edin. Onları hiç düşünmeyin. Eşinizle güzel hayaller kurun ikinize de iyi gelir

Okurken bile iyi geldi bu moral bozukluguna. Kalmak isteyene tepki vermekti zorumuza giden. Ama böyle yapmayinca da bütün negatif enerjiyi biize depolayip gideceklerdi.

Ay boşver niye bu kadar takıyorsun gitmişler işte. Zamanında üzerine yürüyen insanlarsa hiç takılma boşver.

Ben kv ile de kp ile de en ufak bir tatsızlık yaşamadım. Kv bir defa eşimin kuzenleri gelirken atlamış arabaya süpriz yaptım diye geldi. Beklemiyorduk ve ikimizin de işi vardı. Eşim ertesi güne biletini aldı. İkimizde evde olmayacağız sen tek sıkılırsın , biz uygun zamanda söyleriz o zaman gelirsin dedi gönderdi. Ben de bir iki gün kalsaydı dedim ama ısrar etmedim, habersiz olması benim de hoşuma gitmedi.

Bozuldu mu bilmiyorum, ama benlik bir durum değil. Eşimle annesi arasında....

Ay boşver niye bu kadar takıyorsun gitmişler işte. Zamanında üzerine yürüyen insanlarsa hiç takılma boşver.

Ben kv ile de kp ile de en ufak bir tatsızlık yaşamadım. Kv bir defa eşimin kuzenleri gelirken atlamış arabaya süpriz yaptım diye geldi. Beklemiyorduk ve ikimizin de işi vardı. Eşim ertesi güne biletini aldı. İkimizde evde olmayacağız sen tek sıkılırsın , biz uygun zamanda söyleriz o zaman gelirsin dedi gönderdi. Ben de bir iki gün kalsaydı dedim ama ısrar etmedim, habersiz olması benim de hoşuma gitmedi.

Bozuldu mu bilmiyorum, ama benlik bir durum değil. Eşimle annesi arasında....

Iste tatlim esimle onlar arasinda ama lafa gelince su sekilde oluyor. O zaten ise gidiyor evde kalmamizi gelin istemedi ondan bize böyle yapti oglumuz. Gelin yilan gelin. Madur olduk. Evladimiz bizi evinde barindiramadi oluyor bunun acilimi.
Evet istemiyorum. Cünkü yatiyorum hep. Onlar gelince yatak odasindan cikamiycam. Onlar cay tv keyfi yaparken odada kafayi yerim. Cünkü iliskimiz zaten kötü yani, ayni evde kalmak esim yokken beni hasta eder.

Zaten muhattap olmuyorum. Esimin üzülmesi zaten beni üzmeye yetiyor. kendi islerine nasil geliyorsa öyle yapiyorlar. Esim bu sekilde konusmak zorunda kaldi. Adi hain evlada cikar zaten yakinda. Canimizi sikip gittiler iste.
Aman ne derlerse desinler takma kafana zaten azıcık karısından taraf olan adamı hain ilan ediyor oğlan tarafı. Sen üzülme doktorda demiş bol bol dinlen.

Aman ne derlerse desinler takma kafana zaten azıcık karısından taraf olan adamı hain ilan ediyor oğlan tarafı. Sen üzülme doktorda demiş bol bol dinlen.

Kendimizi üzmeme karari aldigimizdan beri böyle yapmak istemistim. Ilk defa yaptik da. Aliskanlik baska tabi. Hep onlari düsünürdük. Ilk defa kendimizi düsündük. Surat astilar kendi evlatlarina.
E bizim de morlaimiz bozuluyor. Alisicaz ama.
Resmen sagligimiz bozuluyor onlari mutlu edicez diye. Edemedik. Karnimdaki bebegi düsünmek zorundayim.

Benim uzerime yurumus bir adam benim evime bile giremez yine girebilmisler sukretsinler en iyisini yapmissiniz siz uzulup moralinizi bozmayin bebegi dusunun enerjinizi alan kim varsa boyle davranmanizda bir kusur yok bana kalirsa insanlarda baskalarina psikolojik zarar vermekten vazgecsin

Merak ettim 1-2 yaşında çocuğum var demissin o varken nasıl yatabiliyorsun zor oluyordur .yeri gelir kucak ister yeri gelir dışarı ister.aslinda kvnler yardım için gelmiş olsalar gelme zamanları normalmiş.esin evdeyken esin yardım eder,o ise başlayınca da onlar gelip yardım edebilirlerdi .ama yardım için gelmemislersir diyorsun o zaman bilemem.iyi niyetli mi dusunuyorum bilmiyorum ama belki kanama falan olunca artık dayanamayıp yardım edelim diye gelmiş olabilirler mi.aslinda eşine şaşırdım biraz, ne niyetle de gelseler resmen evden kovmuş gibi olmuş anne babasını o hiç hoş olmamış.senlik birşey yok eşinin kötü hissetmesi lazım.h herneyse olan olmuş bari kafani takma bebeğini dusun

Benim uzerime yurumus bir adam benim evime bile giremez yine girebilmisler sukretsinler en iyisini yapmissiniz siz uzulup moralinizi bozmayin bebegi dusunun enerjinizi alan kim varsa boyle davranmanizda bir kusur yok bana kalirsa insanlarda baskalarina psikolojik zarar vermekten vazgecsin

Yine iyi olalim diyorum. Onlar da iyiyiz artik modundalar fakat biz muhtacken gelmiyorlar, ne zaman yalniz kaldim eve geliyorlar. Zamanlaya cok sinir oluyorum. Kanamam varken gelmesi lazimdi. endiselenmedi bile. Yalandan yardim etmeye geldim diyor almis yanina esini. Alisveris yapmislar bi dünya. Birazda burada takilacakti ben bahaneyim. Bunu kaldiramiyorum. Zaten hamileyim neden kocani da alip geliyorsun. Bütün gün evde ne yapicaz biz. Düsünün hic muhabbetiniz yok o insanla. Ne yapaaktik acaba. Bu kadinin böyle yapmasi beni artik insanliktan cikariyor.

Iste tatlim esimle onlar arasinda ama lafa gelince su sekilde oluyor. O zaten ise gidiyor evde kalmamizi gelin istemedi ondan bize böyle yapti oglumuz. Gelin yilan gelin. Madur olduk. Evladimiz bizi evinde barindiramadi oluyor bunun acilimi.
Evet istemiyorum. Cünkü yatiyorum hep. Onlar gelince yatak odasindan cikamiycam. Onlar cay tv keyfi yaparken odada kafayi yerim. Cünkü iliskimiz zaten kötü yani, ayni evde kalmak esim yokken beni hasta eder.
Tamam istememene birşey demedim ki zaten. İstememişsin onlar da gitmiş. Sorun yok. Takma kafana amaaannn...

Merak ettim 1-2 yaşında çocuğum var demissin o varken nasıl yatabiliyorsun zor oluyordur .yeri gelir kucak ister yeri gelir dışarı ister.aslinda kvnler yardım için gelmiş olsalar gelme zamanları normalmiş.esin evdeyken esin yardım eder,o ise başlayınca da onlar gelip yardım edebilirlerdi .ama yardım için gelmemislersir diyorsun o zaman bilemem.iyi niyetli mi dusunuyorum bilmiyorum ama belki kanama falan olunca artık dayanamayıp yardım edelim diye gelmiş olabilirler mi.aslinda eşine şaşırdım biraz, ne niyetle de gelseler resmen evden kovmuş gibi olmuş anne babasını o hiç hoş olmamış.senlik birşey yok eşinin kötü hissetmesi lazım.h herneyse olan olmuş bari kafani takma bebeğini dusun

Öyle zamanlar yasdik ki. Esim anne neden gelmiyorsun cok ihtiyacimiz var diye yalvariyordu telefonda. Kücük cocuk var, esim isteyken benim hastanelik durumlarim oluyordu. Inanin ac kaldim mutfaga giremedigim icin. Böyle zamanlarda birakti bizi o halde. Esimle sabrettik. Kanamam bir hafta önce oldu. Annesini aradi dedi. Gelmedi. Herkes tatildeydi o aralar. Herkes evindeydi. O ara gelseler zaten ogullari da evde hep beraber hallederdik. E hdi simdi geliyorsun yalniz gel. Evde iki kisi bana karsi durumu oluyor. Kisaca özet gecmistim zaten aramizdaki durumlari.

Çok düşüncesizler maalesef.. Benimkiler de hastayım diye gelmek istediler gelmeyin bulaşıcı dedim. Tamam benimki gelse iyi de bakar ama ben rahat edemiyorum hala bunu anlamadılar çok pis bi hastalık geçiriyorum şu an afedersiniz sürekli çıkarıyorum öksürük hapşırık her yerimde peçeteler burnum akıyor filan. kardeşim annem değilsin ki ben senin yanında sümküremem bile, bi tas çorba yapıcaksın diye hasta halimle diken üstünde duramam ki. Allah affetsin yalan söyledim bulaşıcı gelme dedim. Yarın çıkıp habersiz gelirlerse şaşırmam beklerim

Çok düşüncesizler maalesef.. Benimkiler de hastayım diye gelmek istediler gelmeyin bulaşıcı dedim. Tamam benimki gelse iyi de bakar ama ben rahat edemiyorum hala bunu anlamadılar çok pis bi hastalık geçiriyorum şu an afedersiniz sürekli çıkarıyorum öksürük hapşırık her yerimde peçeteler burnum akıyor filan. kardeşim annem değilsin ki ben senin yanında sümküremem bile, bi tas çorba yapıcaksın diye hasta halimle diken üstünde duramam ki. Allah affetsin yalan söyledim bulaşıcı gelme dedim. Yarın çıkıp habersiz gelirlerse şaşırmam beklerim

Kadinin gelmesine zaten birsey demem ama adama takiyorum kafayi. zaten konusmuyoruz. Oldugu odaya giremem zaten. Hapis kalacagim yatak odasina. Benimle konusmazlar kendileri aralarinda konusurlar. Böyle bir durumda geliyorlar. Ben zaten hastayim. Bir de duvara bakmak istemiyorum. koltugumda yatip cocugumla tv izlemek istiyorum.

sonunda gittiler i okuyunca ben bile rahatladım buradan ohhh iyi olmuş boşver bu halinle bide onlarla mı uğraşıcaktın senin bu durumunda neden böyle bi düşüncesizlik yapıyorlarki sen meleğini düşün boşver hiç birşeyi takma kafana :KK46:

sonunda gittiler i okuyunca ben bile rahatladım buradan ohhh iyi olmuş boşver bu halinle bide onlarla mı uğraşıcaktın senin bu durumunda neden böyle bi düşüncesizlik yapıyorlarki sen meleğini düşün boşver hiç birşeyi takma kafana :KK46:

Iste bahane bana yardim ama benim yardima her daim ihtiyacim vardi dedigim gibi umurunda olmadi. Simdi almis esini geliyor. Kadin kadina yardim etsin ama bu yatili misafirligin bana hicbir faydasi yok. Odamdan cikamayacaktim cünkü. Zaten stresliyim, iyice fenalasacaktim.

Back