Kv-kp temizlik anlayışları??

Aynı modellerden bende de var, benimkiler bide tuvalette duş alıyor.

BUgüne kadar hep kırılmasınlar, kırmayım diye bir şey demedim, ama birdaha ilk gidişimde tuvalet terliklerini neden burda tutuyorsunuz, terliğin bastığı yere çorap ile basılıp içeri giriliyor, hiç hoş değil, ev mikrop doludur diyeceğim..
Ve dönerken de çoraplarımı gözlerinin önünde çıkarıp ayakkabımı öyle giyeceğim.
Gerisi onlara kalmış, bundan bir hisse kaparlarsa tamamdır, ama yok aynı devam ise ben öyle pis insanları evime alamam hiç kusura bakmasınlar..

Peki eşinizin yerinde olsanız ne yapardınız? Temizlik konusunda haklısınız ama ailesi olduğu için bilemedim

Eşimin yerinde olsam bunu o zaman düşünürdüm..
O kadar pis bir anne babam olsa elimden geldiğince uyarırdım. Ki çok şükür annem babam oldukça dikkatliler, onun anne babasının es geçtiği konularda..

Ailesi, ben görüşmesin etmesin demiyorum.
Ben kendimce uyarmaya karar verdim, ha dikkate alırlarsa amenna , yok aynı devamsa, evime köyüme koymam.. kusurs bakmasınlar.

Madem karar verdiniz neden düşüncelerimizi soruyorsunuz ki farklı pencerelere kapalıysanız konu açmayın bence

Madem karar verdiniz neden düşüncelerimizi soruyorsunuz ki farklı pencerelere kapalıysanız konu açmayın bence

Kararımı netleştirmemde buradaki fikir veren arkadaşların etkisi oldu..
Bana kalsa aman kırılmasınlar, aman üzülmesinler diye bir şey demezdim..
Farklı görüşlere kapalı olsaydım zaten konu açmazdım asıl.

Ciddi misiniz, ayaklarını felan yıkadığını sanmıştım.
Cidden şampuanla felan orda yıkandı yani öyle mi

Vallahi aynen öyle. Bildiğin boydan yıkandı. Sonra atletiyle geldi yanımıza oturup ıslak saçını taradı. Kolunu kaldırdığındaki gördüğüm manzarayı epeyce süre unutamadım.
Bak gene aklıma geldi

Ailesi öyle diye eşine onları şikayet etme bence yazık adamlar arada kaliyolar bi taraf annesi babası bi taraf karısını. Adam da farkında yanlış yaptıklarının ama bişey diyemez. Eşinin ailesi sonuçta idare et yapcak bişey yok eşinin hatırı için. Ne soylersen şöyle degistiremezsin onları yaş ilerlemis gözlerinde huysuz gelin olarak kalirsin sadece.

temızlıgı gectim saglık yonu ne olacak...hayatta pıs ınsanlarla yapamam...benımde tam tersı kayınvalıdem ve gorumcelerım eşim tıtızlık hastaları...ama pıs olmaktan ıyıdır...tercıhde ederim.

Aynısından komşum var her evime gelip gittiğinde temizlik yapıyorum . Evlerinle Tuvalet terlikleri hep wc nin dışında. Ellerini yıkamıyorlar . Bir kaç kez oğlunu tuvaletten sonra elini yıkasın diye gönderdim sabuna dokunmadan elini ıslatıp gelmiş. Kızım söyledi .
Apartmanda yalınayak dolaşıyor oğlu sürekli . Evime geldiğinde her yer ayak izi. Rahatsız olduğumu biliyorlar çok titizsin bile diyor ama dikkat etmiyor hiçbirşeye. Taşınma sebebi benm için.
Bugün var yarın Yok diye avunuyorum da senin durumun vahim. Konuşup rahatsızlığını dile getirmelisin . Çocuğun olduğuna kirli mikroplu ellerine kucaklarına veremezsin.

O evden cikip gelen esinizi ilk gece camasir suyuna basmayi unutmamissinizdir umarim...

O evden cikip gelen esinizi ilk gece camasir suyuna basmayi unutmamissinizdir umarim...

Espri mi yaptınız? Zira hiç komik değil.
Temizlik imandan gelir demişler.
Ama size göre bu tüm durumlar normaldir, tercih meselesi, Yapı meselesi bir şey diyemem.
Bazı insanlar pis ortamda yaşamayı tercih eder, bazısı ise olabildiğince temiz, sizin tercihinize de saygı duyarım.
Temizlik anlayışımdan,kendimce kurallarımdan gayet memnunum, sağlığım da yerinde çok şükür.

bende cok dikkat ederim öyle seylere. cocuk oldukdan sonra ilk alti ay resmen piskopata baglamistim sürekli kafam agriodu resmen bu konu yüzünden. artik sürekli kendi kendime tekrarliyorum bu cocugun mikroba ihtiaci var yakinda krese gitcek hazirlikli olsun, göz yummaya calisiyorum... ki bazi ortamlara giriyoruz her dk öpülüyo bana bayginlik geliyor artik. uyumadan güzel bi banyo yapiyoruz. ve bu zamana kadar cok sükür hasta olmadi bu yüzden mikroplar iyi diyip kendimi rahatlatmaya calisiyorum.

sende koltugun üzerine onlarin oldugu zaman örtü filan sere bilirsin. halilari onlar gelmeden kaldir gittiklerinde evi sildinmi wc banyo yeter :)

Dediğiniz gibi , şuan zaten çocuk düşünmüyorum fakat ilerde düşündüğüm zaman ne olacak diyorum..
Benim çocuğumun kv nin kp nin elindeki para mikrobuna , tuvalet mikrobuna ihtiyacı yok.
Şuan düşününce bile sinirlerim zıpladı, çok geniş insanlar.. böyle şeyleri asla sorun etmeyen ve etmeyecek..

Çocuk alacağı mikrobu gitsin köyde bahçede toprağın üstünde oynarken alsın, oyuncaklarıyla oynarken alsın..

Çok esirgemek te olmaz. Fakat göz göre göre de pis insanların eline bırakılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…