- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Ülke degiştirTuvalet terliklerini çıkardıkları alana ayaklarıyla basıyorlar
Bolca kusmak istiyorum...
Değişmeleri bu saatten sonra zor...
Eşinizden hiç bahsetmemişsiniz?
O nasıldır?
O bu olanları görmüyor mu?
Hiçbir müdahalesi yok mu?
ben gözlem yeteneğininize hayran kaldım nasil bu kadar bakabildiniz her detaya. gozlerinizin üzerlerinde olduğunu hic mi farketmediler.
konusa konusa biktirin o halde sizde. acik acik soyleyin cunku dogru düşünüyorsunuz ilerde bebeginiz olacak. en azindan sizin evinizde cekinip dikkat ederler belki
Gerçekten çok fenaymış ama ben asıl eşinizi merak ettim. Öyle bir ailede yetiştiğine göre temizlik anlayışınız çatışmıyor mu ?
Mesafe koymakta çok haklısınız. Özellikle de tuvalet ve bulasik konusu mide bulandirici. Bi insan tuvaletten çıkınca nasıl el yikamaz. Hastada mi olmuyo bunlar hic el yıkamiyolar mikrop doludur. O zaman banyodan banyoya elleri suya giriyo bunlarin tabi banyoda yapiyolarsa.
Bu bahsettiğim şeyleri ima da ettim, evlerinde nereye dokunsam gidip elimi yıkıyorum, 2-3 saatlik oturmada ben 10 defa elimi yıkıyorumdur..
Temizlik konusunda hassas olduğumu da biliyorlar..
Hadi kapının dışında basmayı görmezden geleyim desem, el yıkamak, ve tuvalet konusu ...
Buna diyecek hiçbir şeyim yok ya, buna tahammülüm yok işte..
Muhtemelen sizi temizlik hastası falan sanıyorlardır. Ben olsam açık açık söylerdim her gördüğümde. “Aaa pis yere basıp eve girdiniz, size çorap vereyim”, “Aaa dışarıdan gelip el yıkamadınız”, “Aaa 2 kere sürmekle 30 kaşık yıkanır mı” vs derdim. Sizin değil onların anormal olduğunu düşündüğünüzü bilsinler.
Cok haklisiniz. Acaba uyarsaniz yada alttan alta laf mi soksaniz. Mesela " ay isyerinde bi kadin var tuvaletteb cikiyo ellerink yikamiyo onunla tokalasmiyorum" gibi gibi. Ben olsam o tuvaletteki paspasi cope atardim cok kirlenmis ya koymayin oraya hem terlik paspasin uzerinde cikmaz diyip. Kovayi ve masrabayida atardim ki. Tuvalettw kovaya su doldurmayi oldum olasi anlamamisimdir. Su akiyo doldur masrabaya dok. Ne geregi var.
Sizin evinizr geldiklerindede terlik verin giymeleri icin israr edin. Bugun halilari sildim islaktir giyin vs diyebilirsiniz
Hep öyle olur zaten. Siz çok titiz ve cok hassassiniz. Onlar ise tam tersi. Işiniz zor vallahi başka biri olsa ömür boyu görüşmesenizde olur ama esinizin ailesi sonuçta ne kadar mesafeli olursaniz olun bir araya geleceksiniz. Allah kolaylik versin.Hiç bilmiyorum inanın..
AMa şunu anladım ki; eşinin ailesine gidildiğinde 1 tabak çorbayı İçin alarak yemek büyük nimetmiş..
Ben dışarı herhangi bir yerden döndüğümde telefonumu, çantamın askılarını,cüzdanımı,anahtarımı bile sirkeli suyla silerim ..
Paraya dokunup bu eşyalarıma da dokunuyorum diye.
Ben böyle iken evime bu kadar pis davranan insanları çağıramıyorum..
Günah ise Allah affetsin
saydığınız şeyleri yapmak için aşırı temiz olmaya gerek yok aslında. hepimiz dışrdan eve geldiğimide bi ellerimizi yıkıyoruzdur galiba. veya tuvaletten sonra. yemeğe başlamadan önce..
süzgeci salata içinde kullnmak normal ama insan önce bi yıkar.
ay bilemedim tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?