Hastanede ayakta sıçan teyzeden sonra biraz görgüsü varmış bu kvnin. En azından kapalı alanda çöp kutusu olsa bile bir kap bulup yapmış.Ay çok uzun ve saçma ama anlatayım . Kv inanılmaz cahil terbiyesiz ( doktorun çöp kutusuna çiş yapacak kadar ) sürekli gelinleri kiyasliyormus her işini bu hanimdan bekliyormuş ama diğerlerini övüyormuş. Konu sahibi yardıma ihtiyaç duyarken bile yardıma gelmemiş ama konu sahibide canlarına okumuş laflariyla. Kavga küslük gırla . En son kuslukte üç evlerine gelmiş orda saymış baya kime ilgi gösteriyorsaniz işinizi de onlar görsün falan demiş şimdi sanırım tekrar yardıma ihtiyacı varmış kvlerin yapmasak saygısız olur mu falan tarzı bisey soruyor orayı kaçırdım sanırım:)) kısaca böyle ama bence her iki tarafta saygısız
Alıntılayan var mı......
Hastanede ayakta sıçan teyzeden sonra biraz görgüsü varmış bu kvnin. En azından kapalı alanda çöp kutusu olsa bile bir kap bulup yapmış.
Ne kararı ?Kararınız kesindir bu sefer inşallah diğerleri gibi olmasın..
Kasıtlı yaptığım birsey degil okuyamadım yazmış lar düzenleyim derken gitti banlanirsamda yapacak bisey yokKonu silince banlanacağınızı bile bile neden?
Söylemedim ki sikayet etmis gibi olmasin diye. Ertesi gün çarşıya gittik beraber esim bizi arabada bırakıp kasaba gitti kv dışarı çıkıp eteğini cemreyip çarşının orta yenine işedi onuda söylemedim sakin soyleme oğluma dedi sonra dayanamadı kendi söyledi esimde bagirdi çağırdıKocan ne dedi annesinin hastaneye işediğini duyunca?
Ayyyy gözümde canlandı.Söylemedim ki sikayet etmis gibi olmasin diye. Ertesi gün çarşıya gittik beraber esim bizi arabada bırakıp kasaba gitti kv dışarı çıkıp eteğini cemreyip çarşının orta yenine işedi onuda söylemedim sakin soyleme oğluma dedi sonra dayanamadı kendi söyledi esimde bagirdi çağırdı
Ay kv saka gibi ya .evlerden ırakSöylemedim ki sikayet etmis gibi olmasin diye. Ertesi gün çarşıya gittik beraber esim bizi arabada bırakıp kasaba gitti kv dışarı çıkıp eteğini cemreyip çarşının orta yenine işedi onuda söylemedim sakin soyleme oğluma dedi sonra dayanamadı kendi söyledi esimde bagirdi çağırdı
Hani konuşmama kararı alıp tekrardan can ciğer olmuşsunuz ya. Bu sefer mesafeyi korursunuz inşallah diyorumNe kararı ?
Kadin doğumda cisi gelmiş soyunma kabinindeki çöp kocasina yapmış
En son eşimden icin oglum seni istemiyor gönülsüz dedi içeri girdim ağladım a
esim benim karimim çeyizinde herseyi var masallah dedi
hala bizden para istiyorlar
kv dışarı çıkıp eteğini cemreyip çarşının orta yenine işedi