Kv, kp, aynı ev, bebek

Evet o r sinirliyim ki. Cok mahcubum ama boyle boyle odeyemedik duygu somuruleri vs :)

Eşiniz maaşından eve katkı sağlıyor mu?
Eğer sağlıyorsa sizin bir de ayrıca altınları, takıları..vb vermenize gerek yok ki..
Eğer kıyıda köşede altın varsa asla vermeyin.
Hatta siz bile varlığını unutun, gidin bir bankada altın hesabı açın oraya koyun ve orada dursun.
Kimseye bahsetmeyin, oğlunuzun geleceği için saklayın..

Ne borcu bu

Kv çalışıyor kp çalışıyor eşin çalışıyor

Krediler kredi kartları borçlar var

Düğün altınları gitti Bebek altınları gitti

Bence para yönetmeyi bilmeyen birileri var evde kim nereye harcıyor parayı
Kp 2 kredisi vardi biri bitince arabayi yaptircam diye kredi cekti. Arabayida yaptirmadan para bitti. Sadece 1500 dogumuma verdi sagolsun. Ama kalan para çöp. Cok uyardik dinlemedi. Altindan kalkamiyolar simdi. Kv ustunede kredi var. Biz dedik yapmayin diye. Defalarca. Hep sizin icin dediler. Sadece dogumdu bizim icin olan oda 1500 lira. Ne diyeyim

Eşiniz maaşından eve katkı sağlıyor mu?
Eğer sağlıyorsa sizin bir de ayrıca altınları, takıları..vb vermenize gerek yok ki..
Eğer kıyıda köşede altın varsa asla vermeyin.
Hatta siz bile varlığını unutun, gidin bir bankada altın hesabı açın oraya koyun ve orada dursun.
Kimseye bahsetmeyin, oğlunuzun geleceği için saklayın..
Evet faturalara kiraya katkisi var malesef. 1 kucuk altinimiz kaldi kenarda

Kp 2 kredisi vardi biri bitince arabayi yaptircam diye kredi cekti. Arabayida yaptirmadan para bitti. Sadece 1500 dogumuma verdi sagolsun. Ama kalan para çöp. Cok uyardik dinlemedi. Altindan kalkamiyolar simdi. Kv ustunede kredi var. Biz dedik yapmayin diye. Defalarca. Hep sizin icin dediler. Sadece dogumdu bizim icin olan oda 1500 lira. Ne diyeyim

Peki nereye gidiyor o para

Yani sonuçta zaten doğumda verdiği 5 küçük altın parası

Evet faturalara kiraya katkisi var malesef. 1 kucuk altinimiz kaldi kenarda

O altını vermeyin.
Ev kira mı? Eşinizin ailesi bana müsrif gibi geldi.:olamaz:
Bence siz de işe girince ayrı eve çıkın.
Yoksa siz işe girince sizden de mutfak masrafı için destek isterler.
Kendileri de bir krediye daha girerler.:kızgın:

Peki nereye gidiyor o para

Yani sonuçta zaten doğumda verdiği 5 küçük altın parası
Zaten ellerine para gectigi gibi alisveris yapiyolar. Bastan sona kiyafet alıyorlar. Sonra kp yaninda tasiyo butun krediyi. Ordan butun harcamalar. Odemeye gelincede tikaniyolar iste. Evet 5 kucuk altin parasi ama dugunde mevlutte falan takilan takilarim cok az bi kismi yani.
Bi 10 binlik 20 binlik krediler icin hep "sizin icin dediler" 1500u bize yar oldu diyeyim

O altını vermeyin.
Ev kira mı?
Eşinizin ailesi bana müsrif gibi geldi.
Bence siz de işe girince ayrı eve çıkın.
Yoksa siz işe girince sizden de mutfak masrafı için destek isterler.
Kendileri de bir krediye daha girerler.:kızgın:
Herseyi beklerim. Benim midem almiyo ama yuzumuze nasil bakiyolar bilmiyorum. Simdi bu aksam laf yaptim ya onlara. Tavir yapip yatmaya gittiler. Onlara gore ben onlar torunu sevmesin diye uyutuyorum

Zaten ellerine para gectigi gibi alisveris yapiyolar. Bastan sona kiyafet alıyorlar. Sonra kp yaninda tasiyo butun krediyi. Ordan butun harcamalar. Odemeye gelincede tikaniyolar iste. Evet 5 kucuk altin parasi ama dugunde mevlutte falan takilan takilarim cok az bi kismi yani.
Bi 10 binlik 20 binlik krediler icin hep "sizin icin dediler" 1500u bize yar oldu diyeyim

Ben de onu diyorum işte çok az sana verdiği

O paralar kıyafetle vs de bitmez bu insanlar Vakko giymiyorsa

Bence acilen ev ekonomisini netleştirin

Ben de onu diyorum işte çok az sana verdiği

O paralar kıyafetle vs de bitmez bu insanlar Vakko giymiyorsa

Bence acilen ev ekonomisini netleştirin
Ya onlar guzel guzel harcarken ekstreler kredi odemeleri basliyo. Kalan kisimla onlari odemeye basliyolar bence. E kalmayincada tikaniyolar. Yani olay su kenarda para dursun diye kredi cekiyolar bi bakima. Sonrada onu bitirip tikaniyolar

Böyle konuları okumaya tahammülüm yok.bütün davranışınız yanlış. Düğünde takılan birsürü altını yedirip akıllanmadınız hala çocuğunuza takılan altınları yedirmeye devam ediyorsunuz. Devam edin ...
Valla guzel yediler. Ne diyim haklisiniz. Cok konustuk olmadi cok bagirdim cagirdim yine olmadı. Yediler yani. Gitti onca altin.

1) boyle akan musluk bulmuslar birakirlar mi hic, öyle ağız tadıyla falan ayrilmak ne demek. bosa zaman kaybediyosunuz

2) madem haftaici ailenizdesiniz beliniz bi kac ay dogrulana dek sizin ailenizde kalin

3) esyamiz olsun şöyle olsun böyle olsun diye beklemeden yaz tatilinde ayrilin en gec

4) yok beklememiz lazim derseniz zarari telafi etmek icin siz harcamanizi artirmis gibi yapip kenara atin esinizle ortak biriktirmeye calisip esinizin ailesini yemlemeyin

ben olsam aileme biriktirdigim parayi bize borc veriyolarmis gibi verdirtir, sonra onu cocugumun çalınan altınları yerine koyar birikim yaparim

bebeğinize oyuncak bebek muamelesi yapmalari konusuna hic deginmiyorum bile, ben olsam coktaaaaannnn gitmistim babamin evine

Tamm aklınız başınıza gelmiş vermeyin kocanızdan bile saklayın gerekirse.
Sizin tahammul sinirlarinizi dahada zorlayayim mi. Elimizle verdigimiz 5 altindir en fazla. Dugun takilari biz balayindayken bozdurulmus.kalan kismida bizden habersiz birer birer gitti gittikten sonra ogrendik. Haklisiniz

1) boyle akan musluk bulmuslar birakirlar mi hic, öyle ağız tadıyla falan ayrilmak ne demek. bosa zaman kaybediyosunuz

2) madem haftaici ailenizdesiniz beliniz bi kac ay dogrulana dek sizin ailenizde kalin

3) esyamiz olsun şöyle olsun böyle olsun diye beklemeden yaz tatilinde ayrilin en gec

4) yok beklememiz lazim derseniz zarari telafi etmek icin siz harcamanizi artirmis gibi yapip kenara atin esinizle ortak biriktirmeye calisip esinizin ailesini yemlemeyin

ben olsam aileme biriktirdigim parayi bize borc veriyolarmis gibi verdirtir, sonra onu cocugumun çalınan altınları yerine koyar birikim yaparim

bebeğinize oyuncak bebek muamelesi yapmalari konusuna hic deginmiyorum bile, ben olsam coktaaaaannnn gitmistim babamin evine
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Bebekten dolayi uzun uzun cevap veremiyorum ama dikkatle okuyorum ve emin olun dikkate aliyorum. Baba evine donmeyi dusunmedim dusunmuyorum. Esimle birbirimizi seviyoruz. Allah peygamber sabri vermis banada demekkim bizim sinavimizda kv kp

Sizin tahammul sinirlarinizi dahada zorlayayim mi. Elimizle verdigimiz 5 altindir en fazla. Dugun takilari biz balayindayken bozdurulmus.kalan kismida bizden habersiz birer birer gitti gittikten sonra ogrendik. Haklisiniz

Amanın..
Bunun adı hırsızlıktır ama ya..
Olmaz ki..:KK57::KK57::KK57:

Ya lütfen yeme şu numaraları artık saf olma bu kadar.Eşinin haberi yok muydu sence altınları bozduracaklarından? Ya hepsi bir olmuş seni kandırıyor.Aç gözünü ya.Sen kavga edip sinir olurken afedersin de eşinin anne babası malı götürüyor.

X