- 15 Ekim 2016
- 6.709
- 12.090
- 248
Ben onlar haklı demedim ki o işin şakasıydı ironi nedir bilir misiniz acaba benim evime 15 senedir yatılı misafir gelmez Almanya da yım herkesin evi bana en fazla 30 dk mesafede çocuklarım öyle bit duruma maruz kalmazBi ayakları çukurda diye evimde +18 görüntülere çocuklarımın görmesine izin vereyim,okey okeysizin çocuklar maruz kalınca lütfen bu şekilde rahat davranmayın toplum olarak biz üzülürüz yine,siz değil.
turkce değil Türkçe...Sen kac dil biloyordun? Benim turkcemi elestiriyorsun ya hani
Sorum bu degildi ama, yoksa okudugunu anlamiyormusun?turkce değil Türkçe...
burada ironi mi var gercektenOrtalığı silin süpürün
Onlar kadar siz de suçlusunuz insan o yaştaki insanların sahur da yüzlerine vurur mu
Bir ayakları çukur da buldukları her fırsatı değerlendiriyorlar
Bu kadar beğenmediğiniz ve yobaz bulduğunuz insanların içinde ne işiniz var?Yobaz olan sizsiniz, klasik kompleksli turk kadinlari. Sizin tek ozgur oldugunuz yer bu forum, hep baski yokluk altinda buyutulmus kisiliklersiniz, baskalarina baski yapip kendinizi rahatlatiyorsunuz. Gercek hayatta ezik ve sesi cikmayan kadinlarsiniz cunki, baska isiniz yok okadar belliki. Burda toplanip baskalarini ezmeye calisiyorsunuz, iki uc kelime ogrenip turk edebiyati yapiyorsunuz. Asil cahil ve saldirgan olan sizsiniz,
Sizi aydinlatmak icin burdayim, anlamadinizmi?Bu kadar beğenmediğiniz ve yobaz bulduğunuz insanların içinde ne işiniz var?
Araştırma yapıyordurBu kadar beğenmediğiniz ve yobaz bulduğunuz insanların içinde ne işiniz var?
Ya hu ne kadar abartınız be yaşlılar ya zamanları kısıtlı öldü ölecekler diye söyledim şaka olsun diye ay sıktınız be bana ne be kim kimi kimin evinde hallediyorsaburada ironi mi var gercekten
Sorun kaç dil bildiğimdi değil mi? Sen önce hangi dilde istersen o dilde bizim sorularımıza cevap ver, böyle böyle ilerleyelim...Sorum bu degildi ama, yoksa okudugunu anlamiyormusun?
Soru eklerini ayrı yazmayı ne zaman öğreneceksiniz?Sizi aydinlatmak icin burdayim, anlamadinizmi?
Yooo senin gibi burda kendime arkadas ariyorum, belki yorumlarim tutarda beni severler diyeAraştırma yapıyordur
O ne öyle gaza gelmiş noldu ayol ne kaçırdımBu kadar beğenmediğiniz ve yobaz bulduğunuz insanların içinde ne işiniz var?
Bir şey yazıyorsunuz bari önce okuyun ondan sonra ironi yapınYa hu ne kadar abartınız be yaşlılar ya zamanları kısıtlı öldü ölecekler diye söyledim şaka olsun diye ay sıktınız be bana ne be kim kimi kimin evinde hallediyorsa
Evet cevapla ozaman, bekliyorumSorun kaç dil bildiğimdi değil mi? Sen önce hangi dilde istersen o dilde bizim sorularımıza cevap ver, böyle böyle ilerleyelim...
En illet olduğum insan kendini öven insan bir insan zaten aydın kişilikse bunu söylemez kiSoru eklerini ayrı yazmayı ne zaman öğreneceksiniz?
Madem bu kadar aydın bir kişisiniz, neden sakin konuşmuyor ve insanlara saldırıyorsunuz?
Güzel Türkçemizi katleden bir araştırmacı bilim insanı?Araştırma yapıyordur
BilemedinYooo senin gibi burda kendime arkadas ariyorum, belki yorumlarim tutarda beni severler diye
He he olduBir şey yazıyorsunuz bari önce okuyun ondan sonra ironi yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?