Banyo yaptılar sahur yediler tabii ki..oruç tutacaklar olan bana oldu kocama oldu ikimiz odada birbirimizi yedik aç kaldıkTövbe tövbe oruç fln tutuyorlar mı? Kzz günah de ramazanda olmaz de asdffgghjkkllvallahi benim de sinirlerim bozuldu
Nesi günah? Oruç tutacaklarsa banyo da yapmışlar işte.Tövbe tövbe oruç fln tutuyorlar mı? Kzz günah de ramazanda olmaz de asdffgghjkkllvallahi benim de sinirlerim bozuldu
Yok canım biliyorum günah olmadığını hani yapmamaları için birşey öne sürsün tarzında söyledim hiç hoş değil gerçekten ayyy nefret ederim yatılı misafirin evimde böyle yapması ayyyNesi günah? Oruç tutacaklarsa banyo da yapmışlar işte.
Hayır isteyen istediği yaşta istediğini yaşasın ben açıkçası salonumda kapı açık yapmalarına kızdımYaslarindan dolayi mi yanlis buldunuz,yoksa sizin evinizde salonda yattiklari icin beraber oldular diye mi yanlis buldunuz??
Çünkü hemen karşı odada ikizlerim yatıyor (8yaş kız çocuğu) sık sık uyanıyorlar.Ya onlar denk gelseydi..ben yüzlerine vurmasam bi daha tekrar edeceklerdi belki bu defa çocuklarım görecekti.Şimdi evet yaptıkları yanlış siz varken kapı kapalı olmalıydı dikkat etmelilerdi de siz niye bunu sofrada yüzlerine vurup utandırıyorsunuz? Esinizide mahcup etmişsiniz anne babasına karşılıklı şekilde. İnsanlarda inkar etmek zorunda kalmışlar. Keşke böyle yüz göz olmasaydınız.
Sofrada eşim yoktu.Yaş 70 iş bitmemişyapılan evet yanlış misafir olarak gidilen bir yerde daha dikkatli olmaları gerekirdi. Bu konuda haklısınız. Ama keşke sofrada söyleyip eşinize bunu yansıtmasaydınız. Adam utanmıştır sonuçta ailesi. Biraz empati kurun, sizin ailenizde olabilirdi... Pat diye söylenmesi hoş mu? Sofrada söylemek yerine kv ile tek oturduğunuzda onunla konuşabilirdiniz.
En risklidi çocukların görme ihtimali zaten. Al sana ömürlük travmaHayır isteyen istediği yaşta istediğini yaşasın ben açıkçası salonumda kapı açık yapmalarına kızdım
Küçük bebeğim var her yere emziği oyuncağı düşüyor ikizlerim dışarda giydikleri kıyafetle bile içeri girmezken bunların öyle rahatça salonda çıplak olmaları,bişey aktıysa düşüncesi,çocuklarımın görebileceği ihtimali..bunlar sinir etti
Yüzlerine sahur vakti vurman eşini üzmekten başka birşey yapmaz. Adamın kursağında kalmıştır. Gündüz kv ile özelde konusabilirdin. Olmadı eşine sakince söylerdin adam bı sindirirdi meseleyi babasıyla konuşurdu ben gördüm gibisinden.Çünkü hemen karşı odada ikizlerim yatıyor (8yaş kız çocuğu) sık sık uyanıyorlar.Ya onlar denk gelseydi..ben yüzlerine vurmasam bi daha tekrar edeceklerdi belki bu defa çocuklarım görecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?