Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ne öyle gaza gelmiş noldu ayol ne kaçırdım
Yanlış yaptığını bilen insan saldırganlaşıp etrafındakileri ezmeye çalışır, arkadaşın psikolojisi gerçekten o yazdığı metinde apaçık ortaya çıktı.
Kendini aksettiği o kadar belli ki, herkesi kendisi gibi bilmesine şaşırmadım.

Ama komik gözüktüğünun farkında değil yasom, ders verdiğini sanıyor şükür ki banlanacak

Tövbe millet mi kuduruk bizde mi ar edep var. Misafirliğe gitmişsin tutun bir yerlerinizi. Vallahi haklısın abartma falanda yok. Eşinde abartma diyorsa bekarken çok şahit oldu herhalde. Tövbe tövbe.

Travması olan kişi bunun bazen aynısını yapmaktan kaçınacağı gibi bazen de birebir aynısını yapar. Yani öğrenilmiş bir davranış olur. Mesela çocukken istismar edilip büyüdüğünde çocuk istismarcısı olan kişiler de var. "Aa ben zaten travma yaşadım, benim yaşadığımı başkası yaşamasın" şeklinde işlemiyor herkeste.

Açılın ben Aydınım diyor zorla

Ama ortada aydınlığa ait bir davranış yok

Ne acı demi kendini begenmişlik günümüzün hastalığı

Ama komik gözüktüğünun farkında değil yasom, ders verdiğini sanıyor şükür ki banlanacak
aptallik ölüm gibidir, ikisi de başına geldiğinde sen bilmezsin ama çevren bilir ve etkilenir... Der bir düşünür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…