Engin bilgilerinizden ve muhteşem Türkçenizden bizi mahrum bırakmayın n’olur.Size bugünlük bu kadar aydınlatma yeterli. Fazlasını kaldıramazsınız, ne de olsa alışkın değilsiniz.
Bu arada nasılsınız? İyi misiniz, görünce sormak istedim, kusura bakmayın.Bana da şimdi bildirim geldi hepinize selamlar
Mune seni üç hayırla ugurlayacak zaten byeeeeSize bugünlük bu kadar aydınlatma yeterli. Fazlasını kaldıramazsınız, ne de olsa alışkın değilsiniz.
Çok şey kaçırdın çookİki ihtiyarın cinselliği 55 sayfalık yorum mu aldı yoksa konu başka şeylere mi evrildi?
Tüm siteye konu bildirimi gitmesi ahsjsjjs@Mune Allah askina su konuyu kapatin.
Kameraya el sallayın derler artik:) 56 sayfa dedeyle ninenin sevişmesini tartışmışlar diye gömerler bizi bakın.
Ameliyat bekliyorum biraz ertelendi, elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum inşallah sorunsuz bir ameliyat olur sağlığıma kavuşurum çok teşekkür ederimBu arada nasılsınız? İyi misiniz, görünce sormak istedim, kusura bakmayın.
Sende mi brütüsKameraya el sallayın derler artik
Allah etrafimizdan uzak tutsun çekilmiyor canımaptallik ölüm gibidir, ikisi de başına geldiğinde sen bilmezsin ama çevren bilir ve etkilenir... Der bir düşünür
İyi olmaya çalışıyorum çünkü stres yapınca tümörlü bölge ağrıyor. Ameliyat olacağım günü bekliyorum tşeekkür ederim sorduğun için
Cook azıcık kuzu minicikSende mi brütüs55 sayfada emeğin var mı ?
İnşallah, ben de dua edeceğim sizin için, inşallah sağlığınıza kavuşursunuz.Ameliyat bekliyorum biraz ertelendi, elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum inşallah sorunsuz bir ameliyat olur sağlığıma kavuşurum çok teşekkür ederim
Çok daha iyi olacaksınİyi olmaya çalışıyorum çünkü stres yapınca tümörlü bölge ağrıyor. Ameliyat olacağım günü bekliyorum tşeekkür ederim sorduğun için
Kalbin ve tansiyonun yoksa okuAllah aşkına bu kadar ne konuştunuz?
Kahvemi alıp okumaya değer mi kızlarr
Kaos kavga yoksa kaçırmamışımdırÇok şey kaçırdın çook
Oturup okurum bakCook azıcık kuzu minicik
Bana gelmediTüm siteye konu bildirimi gitmesi ahsjsjjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?