Önce ben sordum... Bizim hangi düşüncemiz pis? Niye içimizin pislik dolu olduğunu iddia ettinn? Biz sana göre niye kompleksli, ezik kadınlarız? Konu sahibi niye sizce terbiyesiz?Evet cevapla ozaman, bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce ben sordum... Bizim hangi düşüncemiz pis? Niye içimizin pislik dolu olduğunu iddia ettinn? Biz sana göre niye kompleksli, ezik kadınlarız? Konu sahibi niye sizce terbiyesiz?Evet cevapla ozaman, bekliyorum![]()
Bu da öyle bir özgüvense demekGüzel Türkçemizi katleden bir araştırmacı bilim insanı?
Bak bu çok iyiydiSizi aydinlatmak icin burdayim, anlamadinizmi?
Bana da şimdi bildirim geldi hepinize selamlar
Yanlış yaptığını bilen insan saldırganlaşıp etrafındakileri ezmeye çalışır, arkadaşın psikolojisi gerçekten o yazdığı metinde apaçık ortaya çıktı.O ne öyle gaza gelmiş noldu ayol ne kaçırdım![]()
Ama komik gözüktüğünun farkında değil yasom, ders verdiğini sanıyorYanlış yaptığını bilen insan saldırganlaşıp etrafındakileri ezmeye çalışır, arkadaşın psikolojisi gerçekten o yazdığı metinde apaçık ortaya çıktı.
Kendini aksettiği o kadar belli ki, herkesi kendisi gibi bilmesine şaşırmadım.
Buna güldüm ya
Tövbe millet mi kuduruk bizde mi ar edep var. Misafirliğe gitmişsin tutun bir yerlerinizi. Vallahi haklısın abartma falanda yok. Eşinde abartma diyorsa bekarken çok şahit oldu herhalde. Tövbe tövbe.Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor zaten ben oturdum o kalktı, Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.![]()
Travması olan kişi bunun bazen aynısını yapmaktan kaçınacağı gibi bazen de birebir aynısını yapar. Yani öğrenilmiş bir davranış olur. Mesela çocukken istismar edilip büyüdüğünde çocuk istismarcısı olan kişiler de var. "Aa ben zaten travma yaşadım, benim yaşadığımı başkası yaşamasın" şeklinde işlemiyor herkeste.Travması olan daha dikkatli olmaz mı? Benim canım yandı başkası yanmasın demezmi. Yahu benimde var travmam ama çocukları korumak için elimden geleni yapıyorum. Burada çocuk var diyoruz evliler diyorlar. İyi gidip parkta da yapsınlar.
Yahu millet başkasının sevişmesine şahit olmak zorunda mı? Bence bu başka bir boyut.
Açılın ben Aydınım diyor zorlaYanlış yaptığını bilen insan saldırganlaşıp etrafındakileri ezmeye çalışır, arkadaşın psikolojisi gerçekten o yazdığı metinde apaçık ortaya çıktı.
Kendini aksettiği o kadar belli ki, herkesi kendisi gibi bilmesine şaşırmadım.
:) 56 sayfa dedeyle ninenin sevişmesini tartışmışlar diye gömerler bizi bakın.Reklam olduk yine![]()
aptallik ölüm gibidir, ikisi de başına geldiğinde sen bilmezsin ama çevren bilir ve etkilenir... Der bir düşünürAma komik gözüktüğünun farkında değil yasom, ders verdiğini sanıyorşükür ki banlanacak
![]()