Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ne öyle gaza gelmiş noldu ayol ne kaçırdım 😂
Yanlış yaptığını bilen insan saldırganlaşıp etrafındakileri ezmeye çalışır, arkadaşın psikolojisi gerçekten o yazdığı metinde apaçık ortaya çıktı.
Kendini aksettiği o kadar belli ki, herkesi kendisi gibi bilmesine şaşırmadım.

Yanlış yaptığını bilen insan saldırganlaşıp etrafındakileri ezmeye çalışır, arkadaşın psikolojisi gerçekten o yazdığı metinde apaçık ortaya çıktı.
Ama komik gözüktüğünun farkında değil yasom, ders verdiğini sanıyor 🤣 şükür ki banlanacak🤣👍

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor zaten ben oturdum o kalktı, Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Tövbe millet mi kuduruk bizde mi ar edep var. Misafirliğe gitmişsin tutun bir yerlerinizi. Vallahi haklısın abartma falanda yok. Eşinde abartma diyorsa bekarken çok şahit oldu herhalde. Tövbe tövbe.

Travması olan daha dikkatli olmaz mı? Benim canım yandı başkası yanmasın demezmi. Yahu benimde var travmam ama çocukları korumak için elimden geleni yapıyorum. Burada çocuk var diyoruz evliler diyorlar. İyi gidip parkta da yapsınlar.

Yahu millet başkasının sevişmesine şahit olmak zorunda mı? Bence bu başka bir boyut.
Travması olan kişi bunun bazen aynısını yapmaktan kaçınacağı gibi bazen de birebir aynısını yapar. Yani öğrenilmiş bir davranış olur. Mesela çocukken istismar edilip büyüdüğünde çocuk istismarcısı olan kişiler de var. "Aa ben zaten travma yaşadım, benim yaşadığımı başkası yaşamasın" şeklinde işlemiyor herkeste.

Açılın ben Aydınım diyor zorla

Ama ortada aydınlığa ait bir davranış yok

Ne acı demi kendini begenmişlik günümüzün hastalığı

Ama komik gözüktüğünun farkında değil yasom, ders verdiğini sanıyor 🤣 şükür ki banlanacak🤣👍
aptallik ölüm gibidir, ikisi de başına geldiğinde sen bilmezsin ama çevren bilir ve etkilenir... Der bir düşünür 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X