Ironiyi anlamadiginiza göre size diyecek baska birsey bulamiyorum. Kendi pis düsüncelerinizle size iyade ediyorum. Piskolojiniz hic normal gelmedi bana.Şu kadar basit ve temel bir bilgiden bile etkileniyorsaniz umarım çocuğunuz ya da çocuklarla temasiniz yoktur.
İyade değil iade... Pis düşünce derken?Ironiyi anlamadiginiza göre size diyecek baska birsey bulamiyorum. Kendi pis düsüncelerinizle size iyade ediyorum.
Sizin iciniz pislik dolmus, bana bulasmayin diyorumİyade değil iade... Pis düşünce derken?
Niye ? Size bulaşırsak içinizin bütün temizliğiyle ve engin bilgi birikiminizle uluorta çiftleşen, çocuk istismar eden sapıkları çok sert mi savunursunuzSizin iciniz pislik dolmus, bana bulasmayin diyorum
Git tedavi ol canim, senin kafa baya gidik, burda vaktini harcama :)Niye ? Size bulaşirsak uluorta çiftleşen sapıkları çok sert mi savunursunuz
Bunu yazmak icin cok ugrasmissin, uc kere düzenledin yaziniNiye ? Size bulaşırsak içinizin bütün temizliğiyle ve engin bilgi birikiminizle uluorta çiftleşen, çocuk istismar eden sapıkları çok sert mi savunursunuz
Zaten eşi ile konuşmuş, “n’olmuş ki” yanıtını almış. Bu yanıt sizi hoşnut eder miydi?Yanlis olduguna kesinlikle katiliyorum, bende tahammul etmezdim, ama önce esimle konusurdum sofrada yuzlerine soylemezdim.
Eeeee?Bunu yazmak icin cok ugrasmissin, uc kere düzenledin yazini
Sorularımı cevaplamiyorsunuz?İyade değil iade... Pis düşünce derken?
Once esiyle konusmus, esi aksiyon almayinca kv'si ile yalniz konusmus.Bunu yazmak icin cok ugrasmissin, uc kere düzenledin yazini
Sen kimsinki seni ciddiye alip cvp yazimSorumu cevaplamadiniz.
Senin gibileri iyi bilirim ben, gercek hayatta bir yere varamamis sevgi gormemis, sanal alemde kendine iki uc “arkadas” edindigini zannedip burda baskalarinin yorumuna culanip baski yapmaya calisan issiz gucsuz bos bir kisiliksin!Eeeee?
Sorularımı cevaplamiyorsunuz?
P piraye su son yazdigim mesaji bu basliga kac kere yazdigimi unuttum artik.
Kaldiki kizcagizin ilk mesajinda kv'si ile yalnizken konustuguda yaziyor yahu, bu ne bilimsizliktir, Türkçe'sizliktir cozemiyorum.
Ne demis, "masaya oturdum kb (kayinbaba) kalkti zaten otursada onemli degil sagir cunku, ben de kv ile konustum"
Buradan ulu orta herkesin icinde iki minnos yasliyi utandirdigi bilgisine nasil ulastiklarini inan cozemedim.
Okumuyorlar ki ya da aradaki kelimeleri atlıyorlar diye yorumluyorum.P piraye su son yazdigim mesaji bu basliga kac kere yazdigimi unuttum artik.
Kaldiki kizcagizin ilk mesajinda kv'si ile yalnizken konustuguda yaziyor yahu, bu ne bilimsizliktir, Türkçe'sizliktir cozemiyorum.
Ne demis, "masaya oturdum kb (kayinbaba) kalkti zaten otursada onemli degil sagir cunku, ben de kv ile konustum"
Buradan ulu orta herkesin icinde iki minnos yasliyi utandirdigi bilgisine nasil ulastiklarini inan cozemedim.
PekiSenin gibileri iyi bilirim ben, gercek hayatta bir yere varamamis sevgi gormemis, sanal alemde kendine iki uc “arkadas” edindigini zanedip burda baskalarinin yorumuna culanip baski yapmaya calisan issiz gucsuz bos bir kisiliksin!
Üslubunuz ne kadar kötü. İnsanlar yaptıklarına utanmıyor ama konu sahibi yüzlerine vurmaya mı utanacak.Sen kimsinki seni ciddiye alip cvp yazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?