Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin iciniz pislik dolmus, bana bulasmayin diyorum
Niye ? Size bulaşırsak içinizin bütün temizliğiyle ve engin bilgi birikiminizle uluorta çiftleşen, çocuk istismar eden sapıkları çok sert mi savunursunuz incitir misiniz bizi?

Son düzenleme:
Yanlis olduguna kesinlikle katiliyorum, bende tahammul etmezdim, ama önce esimle konusurdum sofrada yuzlerine soylemezdim.
Zaten eşi ile konuşmuş, “n’olmuş ki” yanıtını almış. Bu yanıt sizi hoşnut eder miydi?

Ardından kv ve görümcesi ile konuşmuş, onlar da kikirdeyerek aynı cevabı vermiş.

P piraye su son yazdigim mesaji bu basliga kac kere yazdigimi unuttum artik.

Kaldiki kizcagizin ilk mesajinda kv'si ile yalnizken konustuguda yaziyor yahu, bu ne bilimsizliktir, Türkçe'sizliktir cozemiyorum.

Ne demis, "masaya oturdum kb (kayinbaba) kalkti zaten otursada onemli degil sagir cunku, ben de kv ile konustum"

Buradan ulu orta herkesin icinde iki minnos yasliyi utandirdigi bilgisine nasil ulastiklarini inan cozemedim.

Eeeee?

Sorularımı cevaplamiyorsunuz?
Senin gibileri iyi bilirim ben, gercek hayatta bir yere varamamis sevgi gormemis, sanal alemde kendine iki uc “arkadas” edindigini zannedip burda baskalarinin yorumuna culanip baski yapmaya calisan issiz gucsuz bos bir kisiliksin!

Ya bilerek yapıyorlar. Her gün biri gelip " ayyy ne ayıp" diyor. Sanki yaptıkları normalde, kadının uyarması ayıp. Sonrada ben okumadım oluyor.

Ya onlar çok geniş ya okuduklarını anlamıyorlar yada değişik olma gayreti icindeler.

Okumuyorlar ki ya da aradaki kelimeleri atlıyorlar diye yorumluyorum.

Gerçi konu sahibinin yorumlarını oku diye belirttiğimiz kişiler bile okuyamam yanıtını veriyor.

O yüzden beklentimizi düşükte tutmak lazım.

Yav kv sofrada sey etmek icin eve gidelim diyor diyebiliyor ayip olmuyor ama konu sahibi yuzlerine diyince ayip oluyor
Ha ben olsam diyemezdim o ayri
ama nasil yuzgoz olunmussa naparsin kapiya mi koyarsin diyebiliyor kocasini balkonda kirpmak icin makas istiyor falan
Illa yasli olmasina da gerek yok, misafir gidilen yerde asnafisna yapmasa olmez insan
Bu insanlar dagda bayirda yapip ona buna yakalanan tiplermis, kapiyi kapatmamalarina sasirmamali
Ve bence de konu kapansin surekli ne yazilmis diye girip duruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…