- 10 Aralık 2024
- 80
- 294
- 8
Kv bu akşam bana sen çok abartıyorsun ne olmuş falan dedi,kızı evimize gidelim babamla cozutuyorsunuz falan dedi kabul etmiyor asla.
Sakın dedim bi daha benim evimde böyle bişey deneme denersen bu kadar tepki az kalır dedim.Ne yaparsın kapıya mı koyarsın koyarım valla dedim.
o ne olaki
Düşük de yetmiyor, eksiye geçtik, magmaya indik, daha da kazıyoruzOkumuyorlar ki ya da aradaki kelimeleri atlıyorlar diye yorumluyorum.
Gerçi konu sahibinin yorumlarını oku diye belirttiğimiz kişiler bile okuyamam yanıtını veriyor.
O yüzden beklentimizi düşükte tutmak lazım.
Fransızcanız çok ilerlemiş Burhan Bey.Voyeur fantazisi var herhal senin kayınailede
Yok bence bilerek yapmıyorlar, çok daha kötüsü maalesef gerçekten öyle düşünüyorlar... Hepsi ağır travmatik, yobaz , tehlikeli derecede cahil ve saldırgan ve gordugumuz üzere sayıları da hiç az değil...Ya bilerek yapıyorlar. Her gün biri gelip " ayyy ne ayıp" diyor. Sanki yaptıkları normalde, kadının uyarması ayıp. Sonrada ben okumadım oluyor.
Ya onlar çok geniş ya okuduklarını anlamıyorlar yada değişik olma gayreti icindeler.
Fransızcanız çok ilerlemiş Burhan Bey.
Evlilere her türlü hak görülüyor, iki sevgili olsa yanardı buralar.Yok bilerek yapmıyorlar, çok daha kötüsü maalesef gerçekten öyle düşünüyorlar... Hepsi ağır travmatik, yobaz ve tehlikeli derecede cahil, gordugumuz üzere sayıları da hiç az değil...
Artırıyorum, umursamamak aman kim görürse görsün düşüncesiyle olur.Düşünememek değilde gerek görmüyorlar bence. Baksana herkesin içinde rahat rahat muhabbetini yapabiliyorlar. Adamlarda mahremiyet algısı yok. Biri görmüş görmemiş umurlarinda bile değil.
Piraye'nin dedigi gibi buyuk ihtimal travmatize olduklari icin bunu normallestirmisler. Aslinda kendileri için aydinlanma yasasalar hic fena olmaz ya neyse.Ya bilerek yapıyorlar. Her gün biri gelip " ayyy ne ayıp" diyor. Sanki yaptıkları normalde, kadının uyarması ayıp. Sonrada ben okumadım oluyor.
Ya onlar çok geniş ya okuduklarını anlamıyorlar yada değişik olma gayreti icindeler.
Benim burada beklentim magma seviyesinde zaten, daha fazla dusurmek istemiyorumOkumuyorlar ki ya da aradaki kelimeleri atlıyorlar diye yorumluyorum.
Gerçi konu sahibinin yorumlarını oku diye belirttiğimiz kişiler bile okuyamam yanıtını veriyor.
O yüzden beklentimizi düşükte tutmak lazım.
Icli kofte konusuda bana kalirsa bir cesit cinsel sakaydi, kv cicegin yuzune karsi "et girmeyen yere dert girer" bile demis zamaninda, simdi bu kadar rahat olduklari bir konuda uyarilmanin cokta rahatsiz ettigini sanmiyorum.Yav kv sofrada sey etmek icin eve gidelim diyor diyebiliyor ayip olmuyor ama konu sahibi yuzlerine diyince ayip oluyor
Ha ben olsam diyemezdim o ayri
ama nasil yuzgoz olunmussa naparsin kapiya mi koyarsin diyebiliyor kocasini balkonda kirpmak icin makas istiyor falan
Illa yasli olmasina da gerek yok, misafir gidilen yerde asnafisna yapmasa olmez insan
Bu insanlar dagda bayirda yapip ona buna yakalanan tiplermis, kapiyi kapatmamalarina sasirmamali
Ve bence de konu kapansin surekli ne yazilmis diye girip duruyorum
Ben tavrınızı yanlış buldum. Hem eşine söylemişsin hem hep birlikteyken soylemişsin, yanlış. Tekken kvdene söylemen yeterliydi. Benimde çocuklarım var böyle bişeyle karşılaşsın görsünler istemem ama kibar bi şekilde kırmadan utndırmadan kapılarını kapatmasını söylerdimAşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor zaten ben oturdum o kalktı, Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.
Ay yok ben delireeezzeeemmm.Ben tavrınızı yanlış buldum. Hem eşine söylemişsin hem hep birlikteyken soylemişsin, yanlış. Tekken kvdene söylemen yeterliydi. Benimde çocuklarım var böyle bişeyle karşılaşsın görsünler istemem ama kibar bi şekilde kırmadan utndırmadan kapılarını kapatmasını söylerdim
Piraye'nin dedigi gibi buyuk ihtimal travmatize olduklari icin bunu normallestirmisler. Aslinda kendileri için aydinlanma yasasalar hic fena olmaz ya neyse.
Yok bence bilerek yapmıyorlar, çok daha kötüsü maalesef gerçekten öyle düşünüyorlar... Hepsi ağır travmatik, yobaz , tehlikeli derecede cahil ve saldırgan ve gordugumuz üzere sayıları da hiç az değil...
Konunun başında bunlardan biri biz üstüne gidince döküldü, "ben küçükken sobalı odada beraber yatiyorduk, annemle babam bizimle aynı odada sex yapiyordu, ben çok gördüm , psikolojime de hicbisey olmadı, herkes görmüştür ne var ki bunda? Abartmayın " diye savundu, sonra eski konularından öğrendik ki 2 yıl vajinismus tedavisi görmüşTravması olan daha dikkatli olmaz mı? Benim canım yandı başkası yanmasın demezmi. Yahu benimde var travmam ama çocukları korumak için elimden geleni yapıyorum. Burada çocuk var diyoruz evliler diyorlar. İyi gidip parkta da yapsınlar.
Yahu millet başkasının sevişmesine şahit olmak zorunda mı? Bence bu başka bir boyut.
Utanmamislar ki çok hoşlarına gitmiş, kv görümce gülmüşBen tavrınızı yanlış buldum. Hem eşine söylemişsin hem hep birlikteyken soylemişsin, yanlış. Tekken kvdene söylemen yeterliydi. Benimde çocuklarım var böyle bişeyle karşılaşsın görsünler istemem ama kibar bi şekilde kırmadan utndırmadan kapılarını kapatmasını söylerdim
Konunun başında bunlardan biri biz üstüne gidince döküldü, ben küçükken annmle babam bizimle aynı odada yapiyordu, ben çok gördüm psikolojime hicbisey olmadı diye savundu, sonra eski konularından öğrendik ki 2 yıl vajinismus tedavisi görmüşSöyleyince de ne alakası var diye yine bize kızdı
Utanmamislar ki çok hoşlarına gitmiş, kv görümce gülmüşne var ki demiş bir daha yaparsam kapının önüne mi koyacaksın demiş
Yobaz olan sizsiniz, klasik kompleksli turk kadinlari. Sizin tek ozgur oldugunuz yer bu forum, hep baski yokluk altinda buyutulmus kisiliklersiniz, baskalarina baski yapip kendinizi rahatlatiyorsunuz. Gercek hayatta ezik ve sesi cikmayan kadinlarsiniz cunki, baska isiniz yok okadar belliki. Burda toplanip baskalarini ezmeye calisiyorsunuz, iki uc kelime ogrenip turk edebiyati yapiyorsunuz. Asil cahil ve saldirgan olan sizsiniz,Yok bence bilerek yapmıyorlar, çok daha kötüsü maalesef gerçekten öyle düşünüyorlar... Hepsi ağır travmatik, yobaz , tehlikeli derecede cahil ve saldırgan ve gordugumuz üzere sayıları da hiç az değil...
Sen kac dil biloyordun? Benim turkcemi elestiriyorsun ya hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?