Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İlişkiye girerken kendini seyrettirme veya başkasını seyretmeye verilen ad.

Düşük de yetmiyor, eksiye geçtik, magmaya indik, daha da kazıyoruz

Yok bence bilerek yapmıyorlar, çok daha kötüsü maalesef gerçekten öyle düşünüyorlar... Hepsi ağır travmatik, yobaz , tehlikeli derecede cahil ve saldırgan ve gordugumuz üzere sayıları da hiç az değil...

Son düzenleme:
Yok bilerek yapmıyorlar, çok daha kötüsü maalesef gerçekten öyle düşünüyorlar... Hepsi ağır travmatik, yobaz ve tehlikeli derecede cahil, gordugumuz üzere sayıları da hiç az değil...
Evlilere her türlü hak görülüyor, iki sevgili olsa yanardı buralar.

Düşünememek değilde gerek görmüyorlar bence. Baksana herkesin içinde rahat rahat muhabbetini yapabiliyorlar. Adamlarda mahremiyet algısı yok. Biri görmüş görmemiş umurlarinda bile değil.
Artırıyorum, umursamamak aman kim görürse görsün düşüncesiyle olur.
burada ise umursamamaktan ziyade kasıtlı bir gösterme isteği ve çabası olduğunu düşünüyorum. Bir çeşit kendini kanıtlama ihtiyacı:

Dede bunu göstererek diyor ki bakın bende iş bitmedi -- aktif cinsel hayatım var
Nenem de diyor ki bakın ben eşim tarafından arzulanıyorum -- aktif cinsel hayatım var

Bu yüzden konu sahibinin yüzlerine vurması onları rahatsız etmiyor. Olan da kk'da duyar kasanlara oluyor

Piraye'nin dedigi gibi buyuk ihtimal travmatize olduklari icin bunu normallestirmisler. Aslinda kendileri için aydinlanma yasasalar hic fena olmaz ya neyse.
Benim burada beklentim magma seviyesinde zaten, daha fazla dusurmek istemiyorum
Icli kofte konusuda bana kalirsa bir cesit cinsel sakaydi, kv cicegin yuzune karsi "et girmeyen yere dert girer" bile demis zamaninda, simdi bu kadar rahat olduklari bir konuda uyarilmanin cokta rahatsiz ettigini sanmiyorum.

Ben tavrınızı yanlış buldum. Hem eşine söylemişsin hem hep birlikteyken soylemişsin, yanlış. Tekken kvdene söylemen yeterliydi. Benimde çocuklarım var böyle bişeyle karşılaşsın görsünler istemem ama kibar bi şekilde kırmadan utndırmadan kapılarını kapatmasını söylerdim

Ay yok ben delireeezzeeemmm.

Mune Allah askina su konuyu kapatin.

Piraye'nin dedigi gibi buyuk ihtimal travmatize olduklari icin bunu normallestirmisler. Aslinda kendileri için aydinlanma yasasalar hic fena olmaz ya neyse.

Travması olan daha dikkatli olmaz mı? Benim canım yandı başkası yanmasın demezmi. Yahu benimde var travmam ama çocukları korumak için elimden geleni yapıyorum. Burada çocuk var diyoruz evliler diyorlar. İyi gidip parkta da yapsınlar.

Yahu millet başkasının sevişmesine şahit olmak zorunda mı? Bence bu başka bir boyut.

Yahu gidip tedavi olsunlar. Başkasının evinde kapı açık sevişmek nasıl savunulur? Evde çocuk da var.

Konunun başında bunlardan biri biz üstüne gidince döküldü, "ben küçükken sobalı odada beraber yatiyorduk, annemle babam bizimle aynı odada sex yapiyordu, ben çok gördüm , psikolojime de hicbisey olmadı, herkes görmüştür ne var ki bunda? Abartmayın " diye savundu, sonra eski konularından öğrendik ki 2 yıl vajinismus tedavisi görmüş Biz sebebin bu olabileceğini soyleyince de ne alakası var saçmalamayın diye yine bize kızdı Bu toplumun cehaletini küçümsemeyin yani, anlatsan da anlamamak için sen kimsin diye üste çıkıyorlar...

Son düzenleme:
Utanmamislar ki çok hoşlarına gitmiş, kv görümce gülmüş ne var ki demiş bir daha yaparsam kapının önüne mi koyacaksın demiş

Ay hatırlıyorum. Diyorum ya her gün biri çıkıp ayıp öyle denir mi diyor.

Kendi ne yaşadığının bile farkında değil. Umarım çocukları konusunda daha dikkatlidir.

İnsanın karakteriyle mı alakalı ne diyeyim bilmiyorum. Böyle duruma düşsem yerin dibine girerdim heralde. Yüzsüz reziller
Utanmamislar ki çok hoşlarına gitmiş, kv görümce gülmüş ne var ki demiş bir daha yaparsam kapının önüne mi koyacaksın demiş

Yobaz olan sizsiniz, klasik kompleksli turk kadinlari. Sizin tek ozgur oldugunuz yer bu forum, hep baski yokluk altinda buyutulmus kisiliklersiniz, baskalarina baski yapip kendinizi rahatlatiyorsunuz. Gercek hayatta ezik ve sesi cikmayan kadinlarsiniz cunki, baska isiniz yok okadar belliki. Burda toplanip baskalarini ezmeye calisiyorsunuz, iki uc kelime ogrenip turk edebiyati yapiyorsunuz. Asil cahil ve saldirgan olan sizsiniz,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…