- 24 Ocak 2021
- 12.666
- 29.189
- 548
Hasta bunlar yaaaBence bu insanlar gençliklerinde aile evinde yaşayan insanlar bunu normal görüyor sanirim. Mesela ben hamileyken 3-4 kv evinde kaldim. Tayin taşınma durumundan dolayi bana surkeli esim duş alirken git sırtını kesele lifle diyordubenee kocMan adam kendi yapsın diyordum. Sonradan anladım amacını
Ne gerek var ki?.Şahsen ben değiştiriyorumen son yataktan kalkan eros gibi çarşafı dolar çıkar o odadan değişmez kuraldır önce duşa giren de çarşafı serer. Allah im ne kadar uyumlu bir ciftiz
Sobaya odun komur atamayan yaslilar is sexe gelince rambo mubarekŞimdi olay şöyle oluyor aslında
Evleri sobalı kb kanser teşhisi kondu,biz gelinlerin evi doğal gaz sistemli.
Hepimize kışın başında sırayla geleceklerini söylediler ben de bebeğim var ikizlerimin okulu var çok ilgilenemeyeceğimi belirttim diğerlerinde 10-20 gün kaldılarsa bende kış boyu toplamda 8gün kaldılar çünkü görüyorlar gerçekten zorlandığımı yoksa kalmayı daha da abartırlar..
Evet iyi niyetliyim ama bu duruma şuan tamamen eşim için katlanıyorum..
Not:çocuklarının evi neden doğalgazlı da kendisinin neden sobalı diyecekler için söylüyorum evi alırken herkes bu size olmaz dedi dinlemedi.İlla müstakil avlulu ev istiyorum dedi gitti güzel merkezi bi semtten alabileceği apartman dairesi fiyatına müstakil ev aldışimdi soğuk diyorlar..
Düşünememek değilde gerek görmüyorlar bence. Baksana herkesin içinde rahat rahat muhabbetini yapabiliyorlar. Adamlarda mahremiyet algısı yok. Biri görmüş görmemiş umurlarinda bile değil.Uzun zamandır bu kadar iğrenç bir şey okumamıştım.kapıyı kapatmayı bile düşünemeyecek kadar yaşlanmış insanlar bunu nasıl gerçekleştiriyorlar çok şaşırdım.
Sizin çocuklarınızın alanında birileri böyle s..yaparken siz çocuklarınıza kızarsınız artık nolmuş diyeSizde az degilsiniz, ne curetle soyluyorsunuz bide kb yaninda.
Onlar yapmis bir hata, yuzlerine vurmaman lazim, cok ayip bence, onlarin yaptigindan daha fazla siz ayip etmissiniz.
Birde iliskiye girdiklerini yakaliyorsun, sonra yine kapinin onunde dikiliyorsun, ciplak olduklarini görüyorsun.
Sen öyle yapiyorsun anladim... Cocuklariniza cok guzel ornek oluyorsunuzSizin çocuklarınızın alanında birileri böyle s..yaparken siz çocuklarınıza kızarsınız artık nolmuş diyesaygılı olur hatta onları rahat ettirerek hergün bu terbiyesizliği yapmaları için destek olursunuz,ne var ki bunda.. (!)
Yorumlara bakarsak siz öyle yapıyorsunuzSen öyle yapiyorsun anladim... Cocuklariniza cok guzel ornek oluyorsunuz
Bı bitmedinizSizde az degilsiniz, ne curetle soyluyorsunuz bide kb yaninda.
Onlar yapmis bir hata, yuzlerine vurmaman lazim, cok ayip bence, onlarin yaptigindan daha fazla siz ayip etmissiniz.
Birde iliskiye girdiklerini yakaliyorsun, sonra yine kapinin onunde dikiliyorsun, ciplak olduklarini görüyorsun.
sen kimsin beBı bitmediniz
Gece ev sahibi su içmeye kalkıyor ve kapı açık şekilde seviştiklerini görüyor, geri dönerken de çıplak olduklarını farkediyor. Kim 80 yaşındaki dedeyle ebenin buruşmuş vücudunu izlemek için dikilir ki kapıda ? Üstelik çocukların odasının karşısıymış. Yani bu yaşta bu kadar kudurdular mı gelinin evinde, kapıyı da sonuna kadar açıp da sevişmeye durdular ? Yeni evli, hormonları tavan olan gençler mi bunlar ?Sizde az degilsiniz, ne curetle soyluyorsunuz bide kb yaninda.
Çocukların gözü önünde kasıtlı olarak cinsel ilişkiye girmenin istismar kapsamında ağır suç olduğunu bilen biri... Ya siz?sen kimsin be
Cok etkileyiciÇocukların gözü önünde kasıtlı olarak cinsel ilişkiye girmenin istismar kapsamında ağır suç olduğunu bilen biri...
Yanlis olduguna kesinlikle katiliyorum, bende tahammul etmezdim, ama önce esimle konusurdum sofrada yuzlerine soylemezdim.Gece ev sahibi su içmeye kalkıyor ve kapı açık şekilde seviştiklerini görüyor, geri dönerken de çıplak olduklarını farkediyor. Kim 80 yaşındaki dedeyle ebenin buruşmuş vücudunu izlemek için dikilir ki kapıda ? Üstelik çocukların odasının karşısıymış. Yani bu yaşta bu kadar kudurdular mı gelinin evinde, üstüne de kapıyı da sonuna kadar açıp da sevişmeye durdular ? Yeni evli, hormonları tavan olan gençler mi bunlar ?
Şu kadar basit ve temel bir bilgiden bile bu kadar etkileniyorsaniz umarım çocuğunuz ya da çocuklarla temasiniz yoktur.Cok etkileyici
Yani ben de kayınpederin yüzüne diyemezdim belki ama o anı yaşayıp çocuklarımı düşününce ne yapardım bilemiyorum. Hatta ben eşimden önce kayınvalideyle konuşurdum açık açık, eşime diyemezdim sanırım.Yanlis olduguna kesinlikle katiliyorum, bende tahamul etmezdim, ama önce esimle konusurdum sofrada yuzlerine soylemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?