Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına uzak dur yazma kafam şişti sevişmiş mi ne halt etmişse etmiş ne yaparsa yapsın yeter !!!!!

Valla Fox dizisi mi çekiliyor sizin evde abi kusura bakmayın yaş falan hiç oraya gelmeyelim. İnsan oğlunun gelininin torununun olduğu ortamda bu işi yapacak kadar kudurmuş olmamalı ya. Benim evimde nasıl yaparlar kapı açık ses gider iğrenç ya düşüncesi bile... Gitsin kendi evinde ne halt ederse etsin kocaman YUH

Annemin etkisi çok haklısınız..
Kendim olmama asla izin vermiyor..
Hep bi müdahale.
Annem 2-3 günde bir arar “aman kızım merhamet edin siz de yaşalanacaksınız evine buyur et hediye al yok evlerine giderken eliniz dolu gidin…” gibi gibi.
En son ona da bu konuda yeter beni taciz etme onlarla ilgili, çok istiyorsan sana gelsinler kalsınlar dedim tamam dedi ama annemin tahammülü sıfırdır 3 saatte de kovar

Hala gitmediler mi yaa. Eşiniz de bir garip gerçi o bari göndersin. Bir iftara davet ettiniz diye bir hafta kalıyorlar mı. Nerde oturuyorlar başka ilde mi

E anlattınız mı olayı, ona ne diyor anneniz. Çok istiyorsa onun evinde kapı açık sahnelesinler est.

Bazılarinda hic bitmiyor, benim teyze 72 yasindaydi eniste 75 evde yetiskin 3 cocuklari vardi.
Kuzenim hala bu yasta elinde yastikla banyodan cikiyolar ya derdi.
ev kaalabalik olunca yapacak yer bulamayip banyoya kaciyolarmis

Topluca ilişkileriniz de bir sorun var bence.
Yaptıkları hoş değil, hadi ne diyim kendilerine hakim olamayacak kadar istekli insanlar diyelim, kapıyı nasıl kapatmıyor musunuz, bu ne özgüven. Utanma sıkılma hiç mi yok.
Yok ki sizler de onlarda hala bunun muhabbetini hoş beş şekilde yapabiliyorsunuz. Başta söyleyiş şekliniz bile bana absürt geldi, sonrasında onların ne var ki muhabbetleri , kapıya mı koyarsın filan, değişik ilişkiler.

1 k ne yazdınız bu kadar yaaaa... kvye kapınızı geceleri kapalı tutun, ev küçük hoş olmuyor dersiniz olur biter. Ayrıca yattıkları yerde çarşaf yok mu, acemi mi bunlar yaaa, elbet dikkat etmişlerdir. Ne nereye düşecek ki?

Seninkilerin merhamet edilecek durumu yok .. gerekirse bosanilir bile çocukların psikolojisi daha önemli ben görsün görme ihtimali olsun müsade etmezdim. Evime de almazdım. Kocanız müsade ediyorsa kocaya bye

Ahhahhaa onların yapması ayıp değil benim uyarmam ayıp ve özgüven ok

Çıplak banyodan çıktılar çıplak odada gezinirken (güya giyinmeye çalışıyorlardı) gördüm.halılarda çarşaf evet yok..koltuğumda gördüm önce (ilişki vaziyetinde) orda çarşaf var ama alev değilki ordan kanepeye geçer geçmez mi ?

Hadi atesleri baslarına vurmuş anladik da insan kapısını kapatır ne o öyle. Misafirlikte de aktif olacak kadar ne libidoymus arkadas eşim 31 ben 32 yasına geldik yorgunluktan o ayri yerde ben ayri yerde sizıyoruz haftada bir olursa şükrediyoruz olmuyor bile o kadar ağlak bebeden dolayı millette is bitmemis Bir de bu cinsellik olayi 50 li yaslardan itibaren azalır 60 larda da biter zannediyordum okudugum konu beni çok sasırtti dedeler evlenme programlarına boşuna cıkmıyormus demek ki

Çocuklar için gerçekten travma sebebi kendim de çocukken yakaladım çünkü kendimden biliyorum haha. Misafir evinde de yapılmaz ya yaşları umrumda değil karı koca netice de. Ama kapıyı da kitlersin yani. Ses yapmamaya çalışırsın. Adap öğrenmemişler o yaşta ayıp be. İyi yapmışsınız yüze vurmakla dikkat etsinler çocuklarımın psikolojisi daha önemli diye düşünürdüm bende.

Offf arkadas ne merakliymissiniz baskasinin evinde sexe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…