Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu insanlar gençliklerinde aile evinde yaşayan insanlar bunu normal görüyor sanirim. Mesela ben hamileyken 3-4 kv evinde kaldim. Tayin taşınma durumundan dolayi bana surkeli esim duş alirken git sırtını kesele lifle diyordu 🤣🤣 benee kocMan adam kendi yapsın diyordum. Sonradan anladım amacını
Hasta bunlar yaaa 😅

Şimdi olay şöyle oluyor aslında
Evleri sobalı kb kanser teşhisi kondu,biz gelinlerin evi doğal gaz sistemli.
Hepimize kışın başında sırayla geleceklerini söylediler ben de bebeğim var ikizlerimin okulu var çok ilgilenemeyeceğimi belirttim diğerlerinde 10-20 gün kaldılarsa bende kış boyu toplamda 8gün kaldılar çünkü görüyorlar gerçekten zorlandığımı yoksa kalmayı daha da abartırlar..
Evet iyi niyetliyim ama bu duruma şuan tamamen eşim için katlanıyorum..

Not:çocuklarının evi neden doğalgazlı da kendisinin neden sobalı diyecekler için söylüyorum evi alırken herkes bu size olmaz dedi dinlemedi.İlla müstakil avlulu ev istiyorum dedi gitti güzel merkezi bi semtten alabileceği apartman dairesi fiyatına müstakil ev aldı 🤦🏻‍♀️ şimdi soğuk diyorlar..
Sobaya odun komur atamayan yaslilar is sexe gelince rambo mubarek
Siz iyi sabrediyorsunuz
Kocaniz zaten bu ortamda buyumus ona anormal gelmiyordur
Valla siz yiprandiniz ama bizde burda okuya okuya yiprandik sinir olduk siz birde yasiyorsunuz bu durumu

Uzun zamandır bu kadar iğrenç bir şey okumamıştım.kapıyı kapatmayı bile düşünemeyecek kadar yaşlanmış insanlar bunu nasıl gerçekleştiriyorlar çok şaşırdım.
Düşünememek değilde gerek görmüyorlar bence. Baksana herkesin içinde rahat rahat muhabbetini yapabiliyorlar. Adamlarda mahremiyet algısı yok. Biri görmüş görmemiş umurlarinda bile değil.

Sizde az degilsiniz, ne curetle soyluyorsunuz bide kb yaninda.
Onlar yapmis bir hata, yuzlerine vurmaman lazim, cok ayip bence, onlarin yaptigindan daha fazla siz ayip etmissiniz.
Birde iliskiye girdiklerini yakaliyorsun, sonra yine kapinin onunde dikiliyorsun, ciplak olduklarini görüyorsun.

Onlar yapmis bir hata, yuzlerine vurmaman lazim, cok ayip bence, onlarin yaptigindan daha fazla siz ayip etmissiniz.
Birde iliskiye girdiklerini yakaliyorsun, sonra yine kapinin onunde dikiliyorsun, ciplak olduklarini görüyorsun.
Sizin çocuklarınızın alanında birileri böyle s..yaparken siz çocuklarınıza kızarsınız artık nolmuş diye 💆🏻‍♀️ saygılı olur hatta onları rahat ettirerek hergün bu terbiyesizliği yapmaları için destek olursunuz,ne var ki bunda.. (!)

Sizin çocuklarınızın alanında birileri böyle s..yaparken siz çocuklarınıza kızarsınız artık nolmuş diye 💆🏻‍♀️ saygılı olur hatta onları rahat ettirerek hergün bu terbiyesizliği yapmaları için destek olursunuz,ne var ki bunda.. (!)
Sen öyle yapiyorsun anladim... Cocuklariniza cok guzel ornek oluyorsunuz

Mune Mune lütfen konumu kapatır mısın?
Hala çocuk gelişiminden psikolojisinden bihaber insanlar gelip benden evimde çıplak dolaşan arsızlara saygılı olmamı bekliyor,istismar edilen sizin çocuğunuz olunca siz saygılı olursunuz.
İstismar edilmedi belki çocuklarım ama ben ramak kala önledim,siz önlemezsiniz artık oturur izlersiniz (!) 🤦🏻‍♀️🤬🤮🤝

Bı bitmediniz 🥴

Gece ev sahibi su içmeye kalkıyor ve kapı açık şekilde seviştiklerini görüyor, geri dönerken de çıplak olduklarını farkediyor. Kim 80 yaşındaki dedeyle ebenin buruşmuş vücudunu izlemek için dikilir ki kapıda ? Üstelik çocukların odasının karşısıymış. Yani bu yaşta bu kadar kudurdular mı gelinin evinde, kapıyı da sonuna kadar açıp da sevişmeye durdular ? Yeni evli, hormonları tavan olan gençler mi bunlar ?

Gece ev sahibi su içmeye kalkıyor ve kapı açık şekilde seviştiklerini görüyor, geri dönerken de çıplak olduklarını farkediyor. Kim 80 yaşındaki dedeyle ebenin buruşmuş vücudunu izlemek için dikilir ki kapıda ? Üstelik çocukların odasının karşısıymış. Yani bu yaşta bu kadar kudurdular mı gelinin evinde, üstüne de kapıyı da sonuna kadar açıp da sevişmeye durdular ? Yeni evli, hormonları tavan olan gençler mi bunlar ?
Yanlis olduguna kesinlikle katiliyorum, bende tahammul etmezdim, ama önce esimle konusurdum sofrada yuzlerine soylemezdim.

Yanlis olduguna kesinlikle katiliyorum, bende tahamul etmezdim, ama önce esimle konusurdum sofrada yuzlerine soylemezdim.
Yani ben de kayınpederin yüzüne diyemezdim belki ama o anı yaşayıp çocuklarımı düşününce ne yapardım bilemiyorum. Hatta ben eşimden önce kayınvalideyle konuşurdum açık açık, eşime diyemezdim sanırım.
Çocuklar için de, cinsel kimliklerini yeni yeni öğreneceği yaş grubunda, böyle bir görüntüye maruz kalmak travma yaratabilirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X