kv ıstemıyorum

bende istemıyorum ama atsan atılmıyo satsan sayılmıyo fazla yuz göz olmadan idare etmeye bakmak lazım gelinlerın her hareketı batar kayananların bi çoğuna ne yazıkki eşinizin yokyer annesının avukatlığını yapamaya çalışması asıl sorun bence ne olursa olsun eşinize annesınden dert yanmayın biz kadınların en buyuk hatası bu arayı düzeltecek kişi olarak eşimizi görüyoruz ama oda ılk fırsaat annemı ıstemıyosun dıye ortada bırakıyor iş kısır bı ddöngü şeklnde ilerliyor

keşke hiç bulaşmasaydın hazır kurtulmuşken..
eşinde bi süre üzülürdü gelirdi kendine..
sanki onlar seni çok düşünüyo yine aynı şeyi yapmışlar ana oğul...
istemiyosan çağırma...
eşine çocukla yalnız ilgilenmek istediğini söyle..

10 gundur yalnızız cok da huzurluyuz. o olmadığı ıcın de esım daha fazla rol ustlenıyor. gece ısten gelıp cocugu yatırıyor uyuyana kadar bekliyor basında. o evdeyken bunları yapmıyordu. onun baba olduğunu sımdı goruyorum aslında.
ama maalesef maddı durumumuz benım calısmamamı sağlayacak kdr ıyı degıl. işe gitmeye mecburum. evlerımız pek yakın degıl. normalde cocugu ona götürmek ıstemıyordum cunku gunduz sureklı geziyor yada evınde mısafır var. komsularıyla cok ıclı dışlı. bıze gelse başka dert. calısmayı ıse gıtmeyı ozledım ama valla çocukla hayat cok zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…