kv ıstemıyorum

carvelregret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
191
10
48
İstanbul
evet belkı cok acımasız gozuktu ama ıstemıyorum. daha öncede yazmıştım doğumdan sonra geldı bızde kaldı. bu surede çocuk yüzünden bır tartışma oldu ve cektı gıttı 10. gun. sonra esım cok uzuldu dıye belkı bende bıraz ters davranmış olabılecegımı kabul edereık ertesı gun aradım esım gelıp senı alsın dedım. o da tekrar geldı. dedıgım gb ona ıhtıyacım olduğundan degıl sadece esım uzuldugu ıcın yaptım.
bundan bırkac gun sonra belkı 20. gun fln. çocukla yatak odama gıttım belkı o uyursa bende uyurum dıe. hatta kendı annemler de bendeydı gecırmeye bıle kalkmadım annem yatın dedı cıktı kadın. ama bebegım belkı 10 dk uyuyor yarım saat uyanık bu sekılde bız odadayken. esım gelıp gıdıyor bakıyor ben uyumuyorum nıye odadayım dıye bozuluyor anlıyotum. bende ona bır hareketı nedeniyle kızgındım aslında ama bır sey demedım. en son yemeğe cagırdı bende ac degılım dedım kı gerçekten degıldım. gıtmedım ve o oldu.
geldı bağıra cagıra annem gıdecek rahat et merak etme. ıste annemı ıstemeyenı bende ıstemem bılmem ne. soylendı yemeklerını yedıler. kadın kalktı gıyındı gıdecek yıne. ne yaptım sımdı ben dıyorum. uyumadım bıle dınlenıyorum nıye böyle yapıyorsunuz dedım. bu arada bende kalktım toplandım sız oturun ben gıderım dedım. çıkıp gıdecektım. esım bana ağzına gelenı saydı. cırkeflesıp 40 ı cıkmamıs cocugu bırak sen gıt bıle dedı. bu arada esımle konuşmaya çalışıyorum sımdı ne olduda bunu yapıyorsun kı acıkmadım yemıyorum dedım. ıste ben suratsızmışım yuzum gülmüyormuş.
kısacası cok saçma ve cırkın bu olaydan sonra esım ıse gıttı. kayınvalıde gıtmedı. ben esıme mesaj attım gece hakkımı yedın ben hak etmedim soyledıklerını bana sahıp çıkmıyorsun sen dıye. hıc cevap bıle vermedı.

su anda yalnızız bır haftadır her sey yolunda ama ben yaptıklarını unutamıyorum. bugun benı ağlarken yakaladı ne oldu dedı. yok bır sey sıkıldım falan dedım. ama ıstemıyorum o kadının buraya gelmesını bızde kalmasını ıstemıyorum. cunku o anda ona karsı yaptığım hıcbır sey yoktu bnm. gelmesını ıstemedıgımı de esıme söylemek ıstıyorum. cunku o bızdeyken tavırları degısıyor farkında degıl. yalnızkense oyle degıl.
bence bır anne ıyı nıyetlı bır anne oglu bunları söylerken kalkıp gıyınmek yerıne. ya kız lohusa dinlenmek yalnız kalmak ısteyebılır olur oyle ustune gıtme bağırma hatta karınla güzel konuş demelıydı. ben artık onun ıyı nıyetıne ınanmıyorum. umarım kendı ıstegıyle gelmez

Ya bu kayinvalideler ne meraklılar oğullarının evinde kalmaya. ..benimki de gelir biletini almasam ölene dek bizde kalır. .ne kocayi düşünür ne diğer oğlunu. ...cok yakayı kaptirmamak lazım. .esini de alttan alttan idare edecen.. ama sunu unutma ki erkeklerin % 90 ı ailelerine karşı basiretsiz..buna benim Kocam da dahil....

ohooo öyle düşünceli kv kim kaybetmiş de sen bulacaksın canım benim...hiçbir kv kalkıp da oğlum yapma etme o kız loğusa falan demez...aksine kocan sana bağırdıkça kasım kasım kasılır...hoşlarına bile gider gelinin ezilmesi...
sen orayı geç önce...o bir hayal..onu bekleme kv den...
elinden geldiğince mesafeli dur bundan sonra...çok alaka gösterme...busefer iyice yerleşiyorlar...
keşke hiç aramasyadın çağırmasaydın...o yüz bulmuş senin aramanla...

Diğer konunu okumuştum .Özür dilemiştin ve çağırmıştın k.valideni geri..

Ozaman dedim zaten yine aynı seyler olack diye..Sen bebeginede kendinede yetersin, evde üçüncü bir kişiye gerek varmı.? Ben hallediyorm de ve ne kendi anneni ne k.valideni çağırma derim..

Bu bütün erkeklerde var canım ya annelerini görünce kendilerini bişey sanmalar şımarmalar çocuklaşmalar allah sabır versin ben kurtuldum kv den. KV siz hayat süperrr

Bebeğin hayırlı,uğurlu olsun...Allahım sağlık,mutluluk,huzur,sevgi,saygı,bereket içerisinde analı,babalı büyümesini nasip etsin...

2 saatte bir ayakta kalmak,,sürekli emzirmek kolay değil, bünye yoruluyor.. uyumasa bile insan vücudunu dinlendirmek istiyor haklısınız..

belki kvniz "aç değilim" derken ki söylemenizi terslenmiş olarak algılamış olabilir lakin bunu gidip oğluna anlatması, daha önce doğum yapmış bir bayan olarak lohusa bir bayanı anlayamaması hoş olmamış...
şuan lohusasın sana normal zamanda batmayacak olan şeyler lohusalıkta hem batar hemde insan dahada alıngan olur.. geçecek bunlar sen yeterki strest yapıp sütünü etkileme..

Sonuçta sizin evinizde misafir alınmış siz odaya girmeyince haliyle. İnce niyet yada düşünce beklersen karşı taraftan sürekli yanılırsın.. Onlar eski devirde yaşadıkları için doğal olarak ta senin loğusalık dönemini yada stresini anlamayacaktır. Evet erkekler annelerini görünce değişiyolar ama bizde değişiyoruz buda bi gerçek yani.. Eşinize annen bize gelmesin demek yerine gelsin bizde kalsın ama lütfen huzursuzluk çıkmasın, sen annen geldiğinde bana karşı davranışlarını değiştirme sonra yıpranıyorum diyebilirsin. Direk gelmesin derseniz ters tepki alırsınız eşinizden

Ne diyim ki canım doğurduğumuza anneliğimize sevinemiyoruz kendi canımızın derdiyle uğraşırken doğumda yeni çıkmış ne olduğunu anlamamış minicik bebemizi emzirmeye ona alışmaya çalışırken bide kayınvalide eş stresiyle uğraşıyoruz hiç anlamıyolar halimizi hiç özen anlayış göstermiyolar benim eşimde benimle değil ailesiyle ilgilenmişti benimle oğlumuzla vakit geçirmek yerine annesini babasını gezdirmişti ben evde dikişlerimin acısından kıvranırken emziremiyorum diye ağlarken ne diyim diyecek bişey yok alllahım içlerine merhamet ihsan eylesin sanada banada cümlemize yardım etsin inşallah sen toparlanana kadar gelmez

İşte anahtar kelıme bu ,sanırım olayın patlak vermesıne neden olan. cok ustu kapalı gecmıssın amaben bıraz acayım ;senın esıne canın sıkıktı odaya bebekle gecıp dınlenme ıstegınde bu durumdan kaynaklanıyordu yanı esıne kızgın odugun ıcıcn sen farkında degılsındır , yada farkettırmedıgını dusunuyorsundur ama esın tavrının farkındaydı alttan almayada calısmıs yemegede cagırmıs sen gıtmeyınce olay buyumus tabı sen haksızsın demıyorum ama bırazcıkta senın tavrından dolayı gerılmıs ortam ve tatsız seyler olmus hıssetırmedım demıssın kızgınlıgını ama bence hıssedılmıs keske sofraya tokum dıye oturmamazlık etmeseydın gıdıp otursaydın azgınızın tadı kacmazdı ınsallah duzelır hersey

Özür dilemekle hata etmişsin önceden..Benim kp'de benden özür bekliyo ama avcunu yalarrrrr..
Çok yüz verme sende kalmasına bi şekilde engel ol,kocan sana bağırdıkça kv mutlu olur,okadar iyi bi kv yoktur sanmıyorum..
Tanımadan bütün kvlerdende nefret ettim ya hepsi aynı,hepsi oğlunun mutsuzlugu için çabalıyo..Hepsi Allahından bulsun inşallah..

Keşke baştan özür dilemeseydiniz. Kocam için özür diledim diyorsnuuz ama kocanız böyle bir fedakarlığı haketmiyor.

Bu erkek milletindeki anneye saygı , eşine ise hakaret nedir anlamadım....

Ya insan hiç annemin arkasında durayım , karıma onu saydırayım diye loğusa karısına kalkıp da hakaret eder mi ..??

Ne demek yok suratsızsın , yok şusun busun...UTANMAZ adam...

Peki sence bu anlattıklarına göre istememen gereken kayınvaliden mi seni kırkı çıkmamış çocuğundan ayırmak isteyip evden git diyen kocan mı? Nasıl bu kadar taraflı olabiliyoruz anlamıyorum.Tamam kayınvaliden düşüncesiz şu bu...eyvallah.Ama esas ayıp eşinde.Lütfen aslında eşim şöyle iyi böyle iyi dolduruyorlar deme.Bunu asla kabul etme.Sen o yuvayı da o yavruyu da eşine güvenip yaptın, kayınvalidene değil.Öyle öfkelendim ki eşine...daha yani sinirimden bir şey yazamıyorum...Senin eşin öyle olduğu sürece sen bugün kayıvalidenle yarın onla bunla sınanır yine de mağlup olursun...

cnm tabiiki lohusa dinlensin falan demez. çünkü onu dolduran ta kendisi. bak yemeğe yanımıza bile gelmiyor. yanıma çıkıp oturmuyor. diye diye birazda surat üzgünmüş gibi görünme tmm. adamı üstüne saldı işte.

senin ne kadar uykusuzu yorgun olduğunu anlamazlar. psikolojin değişti doğum yaptın onu hiç bilmezler.bence kvalide böyle zamanlardan yardımdan çok yük oluyor insana

Lohusalık depresyonu diye birşey vardır, hiçmi bilmiyor kocan yada büyüklerin.
Mümkünse bebeğini kendin büyüt, kimseden yardım isteme.

aynen benım kızdığım annesı degıl zaten annesının onunde bana ağzına gelenı söyleyen esım. o böyle davrandıktan sonra kadın ne yapsın zaten.
o anda bıle esımı odamıza goturup kapıyı kapadım bak konusulcaksa böyle konuşulur dedım. gel bana soyle ne bağırıyorsun olayları buyuttun rezıl ettın benı dıyorum ama anlayana.
yanı ben esımın de farkındayım da ocakta ıse başlayacağım çocuğa bırının bakması gerekiyor sonuçta ve kv yıne gelecek. daha 3 ay var ama sımdeden bu sebepten uykularım kacıyor

Son düzenleme:
offf ya aynı şey bende de var çok sıkıntılı yaa benim bi sürü arkadaşım var kayınvalideleri hiç karışmaz aramaz sormaz bayramdan bayrama 2 saat görüşürler, hiç de sorun olmadan mutlu mesut yaşarlar kocaları adam gibi adamdır ne eşlerini ne de annelerini ezdirmezler, mükemmel bir adalet sağlarlar ben anlamıyorum biraz da kader kısmet allah sınıyor işte ama cidden annesi kötü olabilri de asıl eşinin hala aile kurma bilincine ulaşamamış olması daha acı aynı durum bende de var ama elden de birşey gelmio hep iç sıkıntısı üzüntü, insan hazmedemiyor doğrusu

yenı dogum yapmışşsınız o yuzden alıngan olmuşşunuzdur.bıraz gamsız olun kv bebegı almak,yutmak,gazının çıkartmak,sevmek isterse bırakın yapsın hem sizde bıraz dınlenırsınız,kendınıze ve esinize zaman ayırırsınız,bırazdaha fazla uyursunuz .eşinizde sizden kv deye karsı yakınlık gorunce size daha ılımlı yaklaşır sadece size soylenmez annesınede bak anne her istedığınde cocuga rahatlıkla bakayorsun oda karım herseyı yanlış yorumlama der .işe başlayıncada bırakın cocuga babaannesı baksın sonuçta canı cıgeri çokda guzel bakar,bebegi kv evıne goturup getirme imkanınız varsa daha ıyı olur tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…