Kendisi de ediyor o zaman? Normal karşıladığına göre kim bilir belki o da kv için hakaretvari sözler kullandı.Maalesef özellikle z kuşağı olarak tabir edilen kuşakta, benim konuda yazdığım hakaretlere o kadar alışılmış ki, hakaret olduğunun farkında değiller. İlişkiler berbat bir hal almış durumda. Herkesin ağzında birbirine s*lak, m*l.
Ben maalesef kötü tecrübeler yaşadığım için hemen beni arıyor çevremdekilerHa iyi bari evden çık demiş göndermiş. Tamam. Evet biraz sakinleşsin artık. Kendisine de düşünmek için zaman tanısın. Eşi hemen özür dilemeye kalkarsa da affedivermesin, "Çok kırdın beni, babama bile laf söyledin ayıp ettin" diye altını çizsin kabahatinin.
Bunun üzerine çalışıyorum, bir planım var. :) Bakalım inşallah onu paralamadığım bir hafta geçirebilirim. Bunun için defter falan aldım yazıyorum.Teşekkür ederimLütfen biraz dizginleyin kendinizi. Sinirli olmanın kimseye faydası yok, en çok zararı da size
Çekmediğimi nereden biliyorsunuz kiVe hani dostusunuz ya… o size tatil kaynana vs dediğinde asıl konuya dikkatini çekmekle başlayabilirdiniz mesela bu konuyu açmak yerine. Çünkü yüm bu olanların özü eşinin arkadaşınıza bir gram saygı duymaması. Ama adam haksız mı derseniz burdan görürünen haksız da değil.
Peki. Tamam gerçekten diyecek sözüm kalmadı.Çekmediğimi nereden biliyorsunuz kiKonuyu açtığımdan haberi yok, forumu takip etmiyor zaten.
Ben hiç darp edilmedim; eşimle en hararetli tartışmalarımızda, artık en sinirlendiğimiz noktada, birimiz yürüyüşe kaçtık, birimiz başka odaya kaçtık attık sinirlerimizi. Ondan belki de bana kolay geliyor konuşması, ya da herhangi bir çekinme-korku duyumsamamam bundandır.Ben maalesef kötü tecrübeler yaşadığım için hemen beni arıyor çevremdekilerEn büyük hata fevri davranmak bu aşamada benim tecrübeme göre. Böyle evlilik zaten olmaz, devam edecekse de burnundan getirmesi lazım en azından.
Kuzenim bana gideyim mi gitmeyeyim mi demedi ki? Siz sanırım yanlış okudunuz. Olayı anlattı ve ne yapayım şimdi ben bu adama dedi. Konu başlığını böyle atmamın sebebi, size direkt böyle bir şey söylense sizin de cevabını ne münasebet mi olur, benim öyle olurdu çünkü. Kuzenim de öyle olmuş zaten.Peki. Tamam gerçekten diyecek sözüm kalmadı.
Ben babaya hakaretin minik bir ayrıntı olduğu konunuzdaki soruya cevap vereyim o zaman.
Gitmem.
Teşekkürler
Hukuk bok gibi olduğundandır.sonra da evden çıkan olduğun için o avukat da boşanma davanda seni kurtaramazdı falan. bazen akıl vermeye ya da etik açıdan doğru noktada durmaya çalışıyorsunuz ama hukuk önünde yanlışız.
Konu eşimin bana direkt annemi de tatile alıcam demesi olmazdı. Empati kuramıyorum üzgünüm.Kuzenim bana gideyim mi gitmeyeyim mi demedi ki? Siz sanırım yanlış okudunuz. Olayı anlattı ve ne yapayım şimdi ben bu adama dedi. Konu başlığını böyle atmamın sebebi, size direkt böyle bir şey söylense sizin de cevabını ne münasebet mi olur, benim öyle olurdu çünkü. Kuzenim de öyle olmuş zaten.
Yok bebiş öyle değil aslında konu, Allah Allah ben mi yanlış aktardım acabaYüzüme mal diyip hakaretler eden adama tokadı indiririm. Gerçekten bazı kadınlar çok acaip, sığırın biri gelip yüzüne hakaretler ediyor öylece dinliyorsun, yetmiyor alla alla bununla tatile gitsem mi diye oturup düşünüyorsun, yetmiyor bununla aynı yatağa giriyorsun
Maşallah, hep böyle olursunuz umarımBen hiç darp edilmedim; eşimle en hararetli tartışmalarımızda, artık en sinirlendiğimiz noktada, birimiz yürüyüşe kaçtık, birimiz başka odaya kaçtık attık sinirlerimizi. Ondan belki de bana kolay geliyor konuşması, ya da herhangi bir çekinme-korku duyumsamamam bundandır.
Birkaç kere böyle kavgaları oldu, affettirdi kendini. Gece böyle gidince arabada yatıyormuş otoparkta.Anladım sizdenn bir sonraki hamlesi için fikir istemiş valla adam evden çıkmış gitmiş gece geri gelir mi? Sakince konuşmak istese adam yine höt höt başlar mı? Bunlar önemli ve bu cvbı kuzeninden iyi kimse bilemezki:/
Bu kadar öfkeli, sinirli olmayın öfkeyle kalkan zararla oturur, yaşım sizden büyüktür birden öfkelenipÜzüldüm sizin adınıza. Geçmiş olsun.
Tavsiyelerinizi dikkate alırım tabi ama uygulayabilir miyim bilmiyorum. Çünkü sinirlenmem dakika değil, saniye değil saliselerimi alır. Böyle şak diye gözüm dönüyor benim.
Vurmalı kırmalı olmasa da kadın erkek kavgasını son 2-3 yılda epey ettim. Olay çıkarmak eşittir ben diyebilirim. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?